| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tom32 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 15. Vasárnap, 10:14 Hozzászólás témája: Targonca jogsi |
|
|
Sziasztok.
Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.
üdv.: Tamás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 18:27 Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi |
|
|
| Tom32 írta: | Sziasztok.
Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.
üdv.: Tamás |
Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft...  _________________ Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 17. Kedd, 9:48 Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi |
|
|
| WinneTWO írta: |
Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft...  |
De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Április 17. Kedd, 14:08 Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi |
|
|
| Artin írta: | | De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni? |
Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Április 18. Szerda, 21:10 Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi |
|
|
| WinneTWO írta: | | Artin írta: | | De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni? |
Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau... |
NEm feltetelen rad gondoltam, ha nincs nincs, de akinek meg van annak erdemes megcsinaltatni _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|