Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Targonca jogsi

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tom32
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Április 15. Vasárnap, 10:14    Hozzászólás témája: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok.

Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.: Tamás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 16. Hétfő, 18:27    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Tom32 írta:
Sziasztok.

Máj 3-án megyek Londonba. Van A B C kategóriás jogsim. Azt hallottam ,hogy ezek helyett angol( nemzetközi ) jogsit kell majd csináltatnom. De mi a helyzet a targonca jogsival? Azt elfogydják angliában? Vagy fordittasam le egy hivatalos fordítóval még itthon úgy mint a bizonyítványaimat? Előre is köszönöm a segítséget.

üdv.: Tamás

Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft... Szomorú
Uff-szolott a nema indian es kopasz hajanal fogva kirangatta magat a feneketlen mocsarbol, felugrott tegnap megdoglott lovara, majd kivagtatott a nemletezo pusztasagra; ott aztan otthonhagyott fegyverevel megskalpolta szinten tar, halvaszuletett batyjat.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 9:48    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:

Bizony, hogy fordittasd le! Nekem van nehezkepkezeloi jogsim, 2 evig targoncaztam is. Meg otthon sajnaltam azt a 8000 Ft-ot (nekem annyi lett volna meg akkor Debrecenben) a forditasra. Na azota sem tudok vele munkat kapni. Eloszor nem tudtam hol csinaljak meg itt kint a forditast, aztan meg az anyagiak szabtak gatat. Idekint allitolag 50font korul van egy ilyen malor ami majd 20.000 Ft... Szomorú

De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni?
Vissza az elejére
WinneTWO
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Április 17. Kedd, 14:08    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
De azt az 50-est egy nap alatt visszakeresed. Melyik a jobb? Megsporolni 50 fontot es nem dolgozni, vagy kiadni, es nagyobb esellyel munkat talalni?

Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau...
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2007. Április 18. Szerda, 21:10    Hozzászólás témája: Re: Targonca jogsi Hozzászólás az előzmény idézésével

WinneTWO írta:
Artin írta:

Artin itt most csak arra celoztam, hogy idekint majdnem 3x annyiba kerul. A masik meg az, hogy nekem most (mar) nincs 50fontom. A baratnomnek van munkaja, de csunyan kihasznaljak... A bevetelunk csak vegetaciora eleg. Jovo het hetfon, amikor a kovetkezo velhetoen lefolozott csekkjet megkapja, kiverem a balhet. Nem tudjak a cserepedeny fonokei, hogy a magyarok nem hulyek. Tisztaban vagyunk vele, mi is az a Citizens Advice Bureau...

NEm feltetelen rad gondoltam, ha nincs nincs, de akinek meg van annak erdemes megcsinaltatni
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban