Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Szakma vagy sofor?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 3:04    Hozzászólás témája: Szakma vagy sofor? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Csaladommal szeretnenk kikoltozni Angliaba. Jelenleg meg epitoiparban dolgozom, illetve vallalkozast uzemeltetek. Szakmam magasepito technikus, okl. szerkezetepito mernok, jogsim B, C kategorias. Angolom olyan ize, szoval nem igazan egy tanari szint. Zavarban levő

Kivitelezesben eros 15 eves tapasztalattal rendelkezem, jogsim is mar 16 eves.

Igazabol elvallalnek egy ideig (konkretan nyelvtudas tokeletesiteseig) sofori allast is, akar szemely, akar teherautora.

Parom kozgazdasz diplomas, gyakorlott gepiro, 0 angollal. (Nagy remenyeket nem taplalunk arra nezve, hogy neki takaritas, egyeb effele segedmunkan kivul szerezhetunk munkat Síró vagy nagyon szomorú ) Van egy 4 eves ordogfiokank, akinek a fejlodese fontos szamunkra. Illetve rendelkezunk bizonyos anyagi hatterrelis.

Ami informaciora, tanacsra volna szuksegunk, merre induljunk munkakereses cimszo alatt? Milyen lehetoseget kaphatunk kint?

Javaslatokat elore is koszonjuk!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 17:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bocs, hogy beleszolok, de miert nem olyan orszagba mentek, amelynek a nyelvet beszelitek? A parod kozgaz diplomas, akkor min 1-2 nyelven kell beszelnie (diplomahoz 1 nyelvizsga mar kellett).
Szoval, miert vesztegetitek el a tehettseget takaritasra, es soforkodesre?

Udv:
Balazs
Vissza az elejére
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 18:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azert oda szeretnenk menni, mert a gyermekunk jovojenek epitese a celunk, nem pedig az, hogy mi eppen mennyi alantas munkat vegzunk ezert.

Ami miatt pont oda, az pedig az orszag, a kornyezet szepsege, kulturalis gazdagsaga. Eltem mar mas orszagban, de valahogy Anglia mindig vonzott. Masreszt pedig nem valoszinu, hogy csak mi egyedul latunk lehetoseget az ottani eletben.
Vissza az elejére
bkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 10:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

gyereked jovoje celjabol igenis fontos, hogy milyen munkat vegzel, mert ahogy Te irtad "alantas" munkat nem berezik annyira. Termeszetesen nem Timbuktura gondoltam mas orszag reven, hanem pl Nemeto, FranciaO, Spanyol (nyelvtol fugg ugye)
Mind1, nem okoskodom bele, Ti ezt mar ugyis eldontottetek, en csak tul sok diplomast lattam mar "alantas" munkat vegezni, es fel ev mulva hazamenni mert megelni abbol a berbol nem lehet.

Mindenesetre sok sikert kivanok a terveitekhez

udv
Balazs
Vissza az elejére
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 16:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszonom az epito velemenyed. Nemetorszagban eltem annyit, illetve voltam annyit auslander, hogy ne menjek tobbe. Maradna meg Oroszorszag, de azt gondolom nem kell ecsetelnem, nem vonzodunk hozza.

Alantas munka? Igen, varhatoan egy ideig abbol ekk meglenni. De ez nem csupan Angliara igaz, hanem barmely orszagra. Nekem 1 kemeny evembe telett NO-ban, mire epitesvezetoi posztig elertem. Addig voltam segedmunkas, auslander muvezeto, akit a hazai segedmunkas leiskolazhatott. Majd kesobb egy alkoholista vezerkar alatt vezettem epitkezeseket (nem is kis feladatkorrel). Tehat nem kell ahhoz sofornek, takaritonak lenni, hogy az ember fiat megalazzak.

Itthon 10 eve vallalkozunk. Anyagilag meg talan meg is erne, ha nem lenne sok allami megrendeles, ha nem lenne 1-2 (!) csuszas a kifizetesek korul, de persze a kozterheket minden esetben zsebbol kell finanszirozni. Ha nem teszed, buntetes, ha megteszed, akkor vagyonvizsgalat.

Szeretnunk dolgozni, ezert megyunk ki. Ha ujra kell epiteni az eletunket, megtesszuk. Van annyi tartalekunk, hogy evekig nem kene kint sem dolgoznunk, csak nyelvet tanulni, de a semmitteves nem a mi palyank.
Vissza az elejére
bkiss
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ha epitesvezetoi munkat csinaltal, akkor meg vegkepp nem ertem, hogy miert nem abban helyezkedsz el. Ha vmi megy angliaban, akkor az az.
pl meg nekem is szuksegem lenne egy ilyenre.
Vissza az elejére
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nalad lehet dolgozni alap-kozep angol tudassal, akkor reggel megveszem a repjegyet, aztan megyek Nagyon boldog

Viszont arrol nem almodozom, hogy kimegyek ilyenszintu nyelvtudassal, aztan egybol elhelyezkedek a szakmamban.

Hidd el, nekem sem szivem vagya hosszutavon szakmaidegen munkat vegezni. Mar azert sem, mert ertem es szeretem is a munkam. Tapasztalt szerkezetepito vagyok (de termeszetesen a szakipari es egyeb befejezo munkak iranyitasat is vegzem). Amihez nem ertek: villamos es gepesz szakterulet.
Vissza az elejére
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Egyebkent te hol is tartozkodsz helyileg?
Vissza az elejére
halaszz
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 26. Hétfő, 23:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most volt egy kis idom, igy beleolvasgattam a hozzaszolasaidba. Valami olyasmi jott le, te is szakmabeli vagy. Vegre egy hozzaerto hang! Mosoly

Abban tudnal infot adni, hogy milyen kereseti lehetosegek vannak kivitelezesben, muszaki es szakmai ellenorzesben? (a a fejvadaszoknal eleg szort infok vannak)
Vissza az elejére
roleexy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Március 27. Kedd, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia halaszz!

Hasonlo cipoben jarok! Ha valamilyen infot kapsz, kerlek, oszd meg velem!

roleexy@jokernet.hu

Koszi!

Roli
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban