| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
londonjob Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 16. Péntek, 16:44 Hozzászólás témája: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül is! |
|
|
| Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
buddha33 Újonc

|
Elküldve: 2008. Július 15. Kedd, 13:55 Hozzászólás témája: Re: 4-5 csillagos szállodai munkák, akár angoltudás nélkül i |
|
|
Szia!
Kérlek, segíts nekem és Öcsémnek. Mi 33 és 29 éves testvérpár vagyunk. Szeretnénk kimenni dolgozni. Csak hát annyi rosszat hallottam már, kicsit félünk:). Én tudok valamicskét angolul, öcsém nem. Kérlek, ird le nekem, mit kell tennünk ahhoz, hogy mehessünk.
Köszönettel: Cristian
e-mail címem: irdabt@t-online.hu
| londonjob írta: | | Kiváló személyes kapcsolatnak köszönhetően pár nap alatt dolgozni kezdhetsz London 4-5 csillagos belvárosi szállodáinak egyikében. Angoltudás nélkül megszerezhető állások: Takarítás, mosogatás, építkezésen segédmunkás. Angoltudással: recepciós, felszolgáló. Szükség van továbbá masszőrökre, manikűr-pedikűrösre is. Hivatalos szerződés, NI number, bankszámlanyitás. Interjú, szerződéskötés, munkábaállás kb. 5-7 nap alatt! További információk, feltételek és a következő interjú időpontja ezen az email címen kérhető: webmeeting (kukac) gmail.com |
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
kiitos Újonc

|
Elküldve: 2008. November 13. Csütörtök, 15:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Hali en itt dolgozom a canari szigeten es el nem hiszem hogy angliqaabann csak ugy minden nyelvtudas nelkul barkit is alkalmaznanak!Ugyan is en is szallodabann dolgozom es elso szamu kovetelmeny ,hogy beszeld az adott orszag nyelvet.Koszi  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|