| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
pjunior98 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 1:13 Hozzászólás témája: Információt szeretnék kérni! |
|
|
| Nyártól szeretnék nannyként dolgozni Londonban. Azt szeretném megtudni hogy az angolok miként bonyolítják le a nanny választást,mert nekem már két anyuka is írta h hol vegyem a repjegyet,de azt egyikük sem közölte h érdekel e a család,vagy hogy akkor ettől az időponttól kell kezdenem. Arra lennék kíváncsi hogy itt nincs ilyen túlizgulós magyar szokás?Válaszoltál a levelemre akkor gyere mentalitás uralkodik????köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Aliz79 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 1:22 Hozzászólás témája: tipp |
|
|
Szia pjunior!
Szerintem arról lehet szó, hogy meg akarnak ismerni, végül is ez érthető, ha azt vesszük, hogy az egyszemfény-gyermekükre fogsz vigyázni...tehát ez még nem tuti állást jelent...de ha nem nézel ki tömeggyilkosnak és "láthatóan" értesz a gyerekekhez , meg néhány szót angolul, akkor nem lehet nagy dráma...
Fizetésről meg időbeosztásról, meg hogy pontosan mit is kell csinálni, volt már szó?
Persze ez csak az én véleményem, még sajna én is itthon magolom az angolt....
Aliz79 _________________ Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet.
A szar, hogy meg is történik. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pjunior98 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 9:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
köszönöm a válaszod,de kérem hogy egy tapasztalt nanny segítsen nekem. Én Mo.-n babysitterkedem,de itt teljesen másképp megy a "kiválasztás". 2levélváltás után a londoni anyukák pedig már a meírták kinél vegyem a repjegyemet és várnak a reptéren,én pedig nem értem hogy engem akar átverni vki vagy ez tényleg igy megy!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2007. Március 2. Péntek, 10:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
En nem vagyok meg nanny, csak aupairkedem, de anno en is hasonlo cipoben jartam. Otthonrol kerestem a melot, majd valtottam nehany emailt a csaladommal, megbeszeltuk mikor jovok ki, megvartak a repteren es indult a buli. Ez ennyire egyszeru. Vannak csaladok, akik bevallaljak az ismeretlent! (ami nekunk csak jo) Ha ennyire bizalmatlan vagy, akkor nyugodtan legy oszinte, meg fogjak erteni. Ird meg, hogy te mivel meg otthon vagy, csak a biztosra jossz ki, nem akarsz munka, lakas nelkul maradni es irjak meg, hogy mennyire biztos az ajanlat. Ha igen-t mondanak, akkor nyugodtan indulj el, ha pedig nem-et, akkor meg varj, lesz olyan csalad, aki bevallal majd!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Messi Haladó

Csatlakozott: Feb 27, 2007 Hozzászólások: 36 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. Március 23. Péntek, 16:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| sziasztok,ki mit hallott arról h mennyire megbízhatóak az egy szülős család? én egy egyedülálló apukához és lányához mennék ki,de azért kicst tartok... mennyire jellemző h kikezhetnek valakivel? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
pjunior98 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 25. Vasárnap, 9:43 Hozzászólás témája: |
|
|
| Nekem is írt egy apuka,azt szerette volna h 2 évre költözzek oda,de a végén már azt irta h 3 hónapra is mehetek,mert nagyon tetszik neki az adatlapom. Furcsa volt. Én nem vállaltam a "kockázatot". Próba szerencse! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Március 27. Kedd, 19:49 Hozzászólás témája: |
|
|
| Miert ne? Annyi eselye van, mint barhol mashol. Sztem nem kell tartani. Ok nagyon nehezen boldogulnak es talalnak au-pairt, ezert lehetseges, hogy nagyon ragaszkodnak ahhoz a szemelyhez, aki erdeklodik a melo utan. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Encok Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 11. Szerda, 8:49 Hozzászólás témája: |
|
|
sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tényleg van korhatár az au pair-eknek?
Köszi
Encok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Április 13. Péntek, 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| Encok írta: | sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tényleg van korhatár az au pair-eknek?
Köszi
Encok |
Regen ez 27-28 ev volt, de akkoriban meg vizum kellett ahhoz, hogy au pair legyel. Szerintem ma mar ez csalad-fuggo.. Biztos talalsz csaladot, ha keresel.
Mivel az au pairseget arra talaltak ki, hogy fiatal diaklanyok keveske zsebpenz elleneben a nyelvtanulas okan kijonnek kulfoldre, es megelegednek azzal az 50-70 fonttal, amit hetente kapnak, ezert volt a korhatar. Egy 28 even feluli no nem biztos, hogy vecet akar pucolni es takaritani akar heti 50 fontert, ami hihetetlenul minimalis penz. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
asuka Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 14. Szombat, 13:06 Hozzászólás témája: 4 gyerek + kert:) |
|
|
Sziasztok!
kicsit meglaepő de egy 30-as srác kapott egy 4 gyerekes családban (8-12 év) + kert au-pair munkát.
Szóval minden vélemény érdekel... írjatok nyugodtan elolvasom.
Ja és még nem au-pair-kodtam:) Ez a poén benne:) szóval ha van valakinek tényleg okos tanácsa kérem ne habozzon:)
köszi
előre is a segítséget |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
edina73 Újonc

|
Elküldve: 2007. Április 23. Hétfő, 20:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én nannynek szeretnék kimenni Londonba. Szeretem a gyerekeket és arra gondoltam elsőre nem baj, ha van fedél a fejem felett meg van mit ennem. Ott már úgyis könnyebb mozogni. Igazából egy ügynökségen keresztül szervezkedem mivel nincs kinn senki ismerősőm. Csak az ügynökségekről annyi rosszat is hallani. Van valakinek ilyn tapasztalata.
pl. az Attilatoursal kapcsolatban.
Vagy inkább keressek neten?
Előre is kösz a választ. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| edina73 írta: | Sziasztok!
Én nannynek szeretnék kimenni Londonba. Szeretem a gyerekeket és arra gondoltam elsőre nem baj, ha van fedél a fejem felett meg van mit ennem. Ott már úgyis könnyebb mozogni. Igazából egy ügynökségen keresztül szervezkedem mivel nincs kinn senki ismerősőm. Csak az ügynökségekről annyi rosszat is hallani. Van valakinek ilyn tapasztalata.
pl. az Attilatoursal kapcsolatban.
Vagy inkább keressek neten?
Előre is kösz a választ. |
Keress a neten, sot ugynoksegeket is talalsz a neten eleget. ne magyar ugynokseghez menj, es semmikeppen ne olyanhoz, aki penzt ker. Itt az ugynoksegek ugy mukodnek, hogy a csalad befizet nekik, hogy nanny-t talaljanak, abbol az osszegbol elnek meg, amit a csalad leperkal, a munkakeresoknek ingyen van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2007. Április 24. Kedd, 16:14 Hozzászólás témája: Bentlakásos gyerekcsőszt keresek |
|
|
| Bentlakással keresek háztartási munkára és némi gyermekfelügyeletre megbízható leányzót.Nem gond ha nem beszélsz angolul, de szeresd a gyerekeket és légy házias.Ingyenes nyelviskola van a közelben.Ha érdekel, vagy hívj: 07921190650 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

|
Elküldve: 2007. Április 27. Péntek, 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| egy jo agency: www.cinderellaaupairs.co.uk. Nekem ok segitettek. Amugy a korhatar 18-.... . Ahol en vagyok most, elottem kb egy 40 ev koruli nanny volt 4 evig. Mit ne mondjak, nem keves munka megfelelni a csalad elvarasainak ezek utan. De megyeget. Sztem nyugodtan lehet probalkozni barkinek, valaki szereti, ha idosebb, tapasztaltabb emberre hagyjak a gyereknevelest. Meg ha nincs is ezen a teren tapasztalat, azert biztosan nagyobb az elettapasztalata, mint a fiatalabbaknak. (veszelyhelyzetek felismerese, megbizhatosag, hazimunka,..) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Regina Újonc

Csatlakozott: Jan 16, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Golders Green
|
Elküldve: 2007. Máj 26. Szombat, 10:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
2 unokatesóm jönne ki nyárra aupairnek, kifejezetten a nyelvtanulás céljából.A gond csak az, szerintem, hogy 16 évesek!Mit gondoltok,van esélyük így családot találni?Olvastam itt lejjebb, h 18 év a minimum korhatár. Ez minden családnál ennyi?
Előre is köszi: Regina |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|