Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge éjszaka
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Ovi
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Ovi
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
N_o_n_o
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Február 23. Péntek, 15:27    Hozzászólás témája: Ovi Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenki!

Már egy pár hete olvasunk mindenféle fórumokat Angliáról, mivel mi is menni AKARUNK!!! itthonról. Ez az első oldal ahol végre arról is kaptunk egy kis infót, hogy milyenek kint az ovik.Ebben a kérdésben eléggé érintettek lennénk mivel van egy 4,5 éves fiunk és egy 3,5 éves lányunk. Nevető Igazából még most keresgálünk lakhelyet hova lenne érdemes menni. Londonról azt hallottuk, hogy nagyon drága viszont rengeteg meló van. Szerintetek akik már tapasztaltabbak hová lenne érdemes menni velük ? Egyenlőre csak ennyit kérdeznénk ha majd még lesz valami üzenek.Előre is köszi segítségeteket. Nóri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
sycamore
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 19. Hétfő, 21:50    Hozzászólás témája: ovik Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Nono!

Én Londonban dolgozom egy oviban. Nagyon szörnyű, 3 évesen kezdenek olvasni. 4 évesen már könyveket kell olvasniuk (egyszerűeket). 7 hét alatt meg kell tanulni a huszon-nemtom-mennyi phonicsot. papíron számokat írni és összeadni. Ability group-ok vannak, gondolom a zéró inglis gyerekeket biztos a legrosszabb csoportba rakják, de nálunk nincs ilyen.
Ezt mind a Foundation Stage profile (valami tanterv-szrűség) írja elő.
Játszás nagyon kevés van, munka, és csandben ülés meg nagyon sok. Hát ez van a mi ovinkban, nem tudom, máshol jobb-e a helyzet.
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. November 21. Szerda, 12:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

4 evesen mar nem isibe jar?
Reception class-ba?
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. November 21. Szerda, 13:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szerintem nezd meg az isis forumot es mintha ovirol is lett volna!
Vissza az elejére
zsuzsann
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 13. Vasárnap, 15:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szziasztok
Én az idén februárjában szeretnék ki menni a 6-éves kis fiammal,és érdeklődnék hogy magyar nyelvű ovoda van e,mert nem beszéli az angolt egyáltalán.Vagy iskolába fog kezdeni ahogy olvastam aki rég óta él kint és van tapasztalat kérem az irjon a mima23@freemail.hu ra köszzönöm előre is.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
vargaerika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Idén májusban szertnénk kimenni a férjemmel és a másfél éves kisfiammal.
Tudna valaki ajánlani jó bölcsödét, olyat ami nem viszi el a havi
minimálbéres fizetést? Nincs kint olyan magyar anyuka ,aki hasónló cipőben
jár? Esetleg vigyázhatnánk egymás gyerekeire. Köszi előre is!

Erika
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 22:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

vargaerika írta:
Sziasztok!

Idén májusban szertnénk kimenni a férjemmel és a másfél éves kisfiammal.
Tudna valaki ajánlani jó bölcsödét, olyat ami nem viszi el a havi
minimálbéres fizetést? Nincs kint olyan magyar anyuka ,aki hasónló cipőben
jár? Esetleg vigyázhatnánk egymás gyerekeire. Köszi előre is!

Erika

Ha elovasod a masik ovi-bolcsi topicot akkor rajossz hogy nem fogsz ilyen helyet talalni. Esetleg tenyleg egy masik anyuka.....talan.
tothz
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Január 25. Péntek, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

zsuzsann írta:
Szziasztok
Én az idén februárjában szeretnék ki menni a 6-éves kis fiammal,és érdeklődnék hogy magyar nyelvű ovoda van e,mert nem beszéli az angolt egyáltalán.Vagy iskolába fog kezdeni ahogy olvastam aki rég óta él kint és van tapasztalat kérem az irjon a mima23@freemail.hu ra köszzönöm előre is.

Elvileg már másodikba fog járni. A nyelvtudás miatt ne aggódj, és ajánlom figyelmedbe az iskola topikot!
Vissza az elejére
mate04
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Február 24. Vasárnap, 12:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi is a nyáron készülünk utazni. Olyan családokat keresnénk, akikkel összefogava, könnyebben meg lehetne oldani a gyerekek felügyeletét.

Van rajtunk kívül valaki, akinek problémát jelent a gyerek elhelyezése? (Varga Erikát próbáltam a privát üzeneten keresztül elérni, de úgy tűnik, valamiért nem működik...)
Vissza az elejére
heni002
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 11. Kedd, 14:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok !

Nekem már kint van a férjem mi is szeretnénk utána menni a kisfiam most múlt 3 éves.
De annyira drága a szállás és az óvi hogy mindig csak tolódik.Persze tudom hogy jár valamennyi támogatás de még csak fél éve van kint a párom, meg vagy jár, vagy nem. igazából önerőből szeretnénk megélni Nagyon boldog
Ezt mások hogy csinálják? tudom, hülye kérdés !de hátha kapok valami jó kis tanácsot hogy végre megint együtt legyen a család. Nagyon boldog

Legutóbb heni002 szerkesztette (2008. Március 11. Kedd, 22:28), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
reka78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 11. Kedd, 17:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia vargaerika, heni002!

Mi is szeretnénk nyár végén, ősszel kimenni.
3 éves múlt a kisfiúnk és ha kiérünk, nekünk is lesz problémánk a gyermek elhelyezésével. Ha nem haragszotok, elkérném az e-mail címeteket és ha sikerül kimennünk, felvenném veletek a kapcsolatot, "gyermekproblémával" Nevető
Könnyebb lenne részmunkaidős állást találni, talán!? Ti merre szeretnétek/fogtok lakni? Nekünk még nincs semmi "uticélunk",de talán tudunk alkalmazkodni!?

Sziasztok
Réka
Vissza az elejére
Betti1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 12. Szerda, 19:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Mi 2-3 hónap múlva utazunk ki. Nekem Londonban lesz munkám, de lakást bérelni nem ott szeretnénk. Mivel van egy 3 éves fiunk, szeretnénk inkább valamelyik London közelében lévő kisebb városban albérletet találni, talán az élhetőbb hely egy pici gyerekkel.
Az ovit én is nagyon drágának tartom, így igyekszünk más megoldást keresni a gyerek felügyelet megoldására.
Korábban már valaki felvetette, hogy összefogva, egymás gyerekére vigyázva mindenkinek könnyebb lehetne a kinti élet kezdete. Én ezt jó ötletnek tartanám. Nektek mi a véleményetek erről?

Betti
(t..betti@freemail.hu)
Vissza az elejére
heni002
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 19. Szerda, 18:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Szeretném megkérdezni ,hogy ha csak délelőt járna a kisfiam oviba az tényleg ingyenes?előre is köszi Nagyon boldog
Vissza az elejére
tolmacs
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 15:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

heni002 írta:
Sziasztok !

Szeretném megkérdezni ,hogy ha csak délelőt járna a kisfiam oviba az tényleg ingyenes?előre is köszi Nagyon boldog

Heti 12.5 ora ingyenes, a 3 evet betoltott gyerekek szamara, legyen az delelott vagy delutan. A delelotti helyekre nagyobb igeny van a legtobb oviban, ezert sokszor hosszabb a varolista.

Napi lebontasban, a keruletunkben, a szulo valaszthat a delelotti 9.15-11.45 vagy a delutani 12.45- 3.15 kozott.
Vissza az elejére
heni002
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Március 20. Csütörtök, 18:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszönöm a választ!

Közben felmerült bennem még egy kérdés!?
Hétvégén milyen elfoglaltságot lehet találni a fiam számára?

Olyasmire gondolok mint az ovi ,egyáltalán létezik ilyen?
Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Bolcsi, ovi és suli kérdések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban