Csináltam egy hírlevél témát, ahol feltettem egy levelet, amiben erről is volt szó. Vagy kezdő számláról?
Nem emlékszem pontosan, de most kikerestem. Nos én ennél többet nem tudok. Esetleg még megérdeklődheted: moneybookers.uw.hu
Everyone needs a bank account!
It is notoriously difficult for working travellers to open bank accounts once they get to the UK – mainly because when you first arrive you do not have the required documentation, such as UK utility bills in your name.
Organising a bank account before you get to the UK is cheap and easy, and WORKgateways can help you pick the right package for you.
E-mail WORKgateways to find out about the Bank Account Kickstart Package from 1st Contact or Visa First or read about the different bank account options here
daniel írta:
Sziasztok!
Tudna valaki abban segiteni, hogy lehet kintrol penzt kuldeni haza? Nincs meg bankszamlam, szoval utalni nem tudok. Van valami mas lehetoseg?
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 14:59 Hozzászólás témája:
Paypalt javaslom a követlező metódus szerint:
Nyitsz egy angol paypalt, amire fel tudsz tölteni pénzt. (Kártya vagy direct debit).
Majd Te magad vagy egy családtag akinek van magyar bankszámlája nyit egyet otthonra. Regisztrálja a magyar bankszámláját.
Te az angolról átküldesz zsét a magyar paypalra aki azt azonnal a magyar bankszámlájára kikéri. 3-5 munkanapon belül meg is van az egész a költség meg kb. 5 font az egésszel.
Elküldve: 2007. Máj 2. Szerda, 22:56 Hozzászólás témája:
webberke írta:
Paypalt javaslom a követlező metódus szerint:
Nyitsz egy angol paypalt, amire fel tudsz tölteni pénzt. (Kártya vagy direct debit).
Majd Te magad vagy egy családtag akinek van magyar bankszámlája nyit egyet otthonra. Regisztrálja a magyar bankszámláját.
Te az angolról átküldesz zsét a magyar paypalra aki azt azonnal a magyar bankszámlájára kikéri. 3-5 munkanapon belül meg is van az egész a költség meg kb. 5 font az egésszel.
Kerdes, hogy mekkora osszegnel 5 font??
Nem ugy van, hogy az atutalt osszeg 3.9%-a?
Elküldve: 2007. Július 19. Csütörtök, 10:46 Hozzászólás témája:
En is kint dolgozom, es eddig bankon keresztul kuldtem haza penzt. Erdekelne ez a paypal, szeretnek tobbet megtudni rola. jo lenne tudni, hogy hol lehet utananezni, hogyan lehet ilyet nyitni es pontosan hogy mukodik? Koszonom, ha valaki tajekoztatna, hol tudnek utanajarni.
Csatlakozott: Oct 27, 2006 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: South Norwood, London
Elküldve: 2007. Július 19. Csütörtök, 13:05 Hozzászólás témája:
Sziasztok, ez a paypal dolog eddig eszembe se jutott.
Viszont szerintetek az megoldható hogy a kinti angolszámláról küldk a sajátomra a magyar számlára?
Csatlakozott: Aug 01, 2007 Hozzászólások: 290 Tartózkodási hely: Manchester
Elküldve: 2007. Augusztus 1. Szerda, 18:04 Hozzászólás témája:
Londonb0y írta:
Viszont szerintetek az megoldható hogy a kinti angolszámláról küldk a sajátomra a magyar számlára?
Megoldható! Én a HSBC-nél érdeklődtem meg és azt mondták, hogy ők nem számolnak fel semmilyen költséget és egész jó árfolyamon váltanak. Viszont az utaláshoz tudnod kell a magyar bankod nemzetközi kódját is a saját számlaszámodon kívül.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 794 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2007. Augusztus 1. Szerda, 18:15 Hozzászólás témája:
tothz írta:
Londonb0y írta:
Megoldható! Én a HSBC-nél érdeklődtem meg és azt mondták, hogy ők nem számolnak fel semmilyen költséget és egész jó árfolyamon váltanak. Viszont az utaláshoz tudnod kell a magyar bankod nemzetközi kódját is a saját számlaszámodon kívül.
A HSBC tudtommal nem csinal ingyenes nemzetkozi utalast. Ugyan mar van van ket eve, amikor utoljara utaltunk veluk, de akkor kb 20 font volt.
Persze valtozhatnak az idok...
-seci
Elküldve: 2007. Augusztus 14. Kedd, 14:56 Hozzászólás témája: Lloyds TSB
Üdv!
Akinek Silver Accountja van a Lloyds TSB-nél, ahhoz jár egy Money Transfer Card is, amit kimondottan a külföldieknek hoztak létre (a Lloyds-os ügyintéző saját bevallása szerint is a lengyelekre gondoltak elsősorban). Nincs rajta név, haza lehet küldeni a rokonoknak, majd ha megérkezett, aktiválni a Lloyds-nál és fel lehet töltögetni szépen a saját account-unkról, vagyis nem közvetlen hozzáférést nyújt az angol főszámlához. Így nem fenyeget az a veszély, hogy a pénzéhes rokonok egy nap alatt levásárolják még a jövő havi lakbérét is az embernek
Bővebben:
Elküldve: 2007. Szeptember 9. Vasárnap, 10:00 Hozzászólás témája:
En is kuldtem penzt az HSBC-n keresztul az itteni szamlamrol az otthoni OTP-sre, 20 font volt a kezelesi koltseg, ami eleg sok, de barmekkora osszegnel ugyanennyi. Kb. 3 munkanap, amig a penz atkerul az otthoni szamlara. Tudnod kell az otthoni IBAN szamot es a SWIFT kodot, valamint a szamlaszamodat.
A Western Union tenyleg draga, nem javaslom, csak ha nagyon surgos a dolog.
udv Moni
Elküldve: 2007. November 21. Szerda, 17:09 Hozzászólás témája:
mona81 írta:
En is kuldtem penzt az HSBC-n keresztul az itteni szamlamrol az otthoni OTP-sre, 20 font volt a kezelesi koltseg, ami eleg sok, de barmekkora osszegnel ugyanennyi. Kb. 3 munkanap, amig a penz atkerul az otthoni szamlara. Tudnod kell az otthoni IBAN szamot es a SWIFT kodot, valamint a szamlaszamodat.
A Western Union tenyleg draga, nem javaslom, csak ha nagyon surgos a dolog.
udv Moni
hmmmm én is a HSBC-nél vagyok...mindent kitöltöttem a netbankban egy hete.meg is jött a levél a tranzakció visszaigazolásáról. de az otthoni számlámon még semmi
akkor most kezdjek izgulni?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban