Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kiadó szobát keresek Manchesterbe

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
bondika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 16. Szombat, 10:42    Hozzászólás témája: Kiadó szobát keresek Manchesterbe Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok,

Január elejétől érdekelne kiadó szoba vagy lakás Manchestrebe. Nekem és a páromnak kéne, mi nem dohányzunk.
Ha tudsz segiteni, irjál: csillas@yahoo.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Gurubi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 13:05    Hozzászólás témája: Accomodation required Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok.
szinten nemdohanyzo par szobat keres Manchester es kornyeken.
koszi,
mrgurubi@yahoo.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2007. Január 16. Kedd, 13:14    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Ajánlom átnézésre:

http://manchester.gumtree.com/manchester/5023_1.html

Nekem több ajánlat is jónak tűnik közüllük.
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Gurubi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Január 19. Péntek, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

köszi szépen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban