Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Olcso belvarosi lakas

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 17:55    Hozzászólás témája: Olcso belvarosi lakas Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Central Londoni (w2,Bayswater,Hyde park 500 meter),ket haloszobas,franciaagyas,butorozott lakasomat aprilis vegetol (20-22.-e kornyeke) minimum 3 honapra 4 fo reszere atadnam csaladi okok miatt.A lakasban van kabel-tv,modemes net bekotesi lehetoseg,telefonbekotesi lehetoseg,video-kaputelefon,mosogep,huto-fagyaszto,keramialapos tuzhely grillezos sutovel,elszivo.
A kozelben (300 meter) magyar orvos,Tesco,Sainsbury's,Budgens,altalanos iskola,nyelviskola,konyvtar,bevasarlutca es bev. kozpont (Whiteley's),szoval minden van.
Kivalo kozlekedes: 7 buszjarat (ebbol 3 ejszakai) es 4 metrovonal (Circle,Central,District es Hammersmith & City line-Bayswater,Queensway,Royal Oak station).Pizza Hut,Mc'Donalds,Subway,stb...Sok kis uzlet,ahova allandoan keresnek alkalmazottakat,tehat eleg sok munkalehetoseg.
Berleti dij: ha negyen jottok,fejenkent heti 68.75 vagy paronkent 137.50 ( Mosoly ) font (heti 275).A lakast havonta kell egy osszegben fizetni (1100 font) a landlordnak,plusz rezsi.
A rezsi: gaz-negyedevente 73 font,villany-negyedevente 70 font,viz-negyedevente szinten 70 font korul.A council tax 74 font.Ez havi szinten kb plusz egy szazast jelent osszesen,azaz heti plusz 5-10 font.

Keresre e-mailban fotokat tudok kuldeni.

Ha erdekel,irj vagy hivj a szokasos elerhetosegeken:

krisz972@yahoo.com vagy +44 79 6254 7669
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Peter_G
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hi,
Ha négyen kellünk, én lehetnék az egyik. Egyedül nem tudom (még) bevállalni. Küldj képeket légyszi'!
Én jövő csütörtökön érkezem és tegnap visszamondták a foglalásomat. Szóval van gondom.
Keresek még jelentkezőket, szerintem össze tudom hozni.
(Mi lesz három hónap múlva, akkor menni kell?)
Várom a képeket.

Szia,

Peter
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Peter_G írta:
Hi,
Ha négyen kellünk, én lehetnék az egyik. Egyedül nem tudom (még) bevállalni. Küldj képeket légyszi'!
Én jövő csütörtökön érkezem és tegnap visszamondták a foglalásomat. Szóval van gondom.
Keresek még jelentkezőket, szerintem össze tudom hozni.
(Mi lesz három hónap múlva, akkor menni kell?)
Várom a képeket.

Szia,

Peter

Szia !

Mar kuldenem is,ha lenne hova.De nem tudom,figyelted-e: aprilis 20-22 korul koltozhettek be.A reszleteket is megirom,ha hozzajutok az e-mail-cimedhez..Mosoly
Vissza az elejére
Peter_G
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 11. Szombat, 20:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az hittem priviben. A címem peterg.vadasz@t-online.hu .
Jöhet.

Peter
Vissza az elejére
Jucibaba
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 18:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Engem Londonban másfélszobás kiado lakás érdekelne, hogy milyen árban van?
Csak komoly és biztos ajánlat érdekel!!!
Vissza az elejére
janoka8521
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 17:53    Hozzászólás témája: info Hozzászólás az előzmény idézésével

Vicces na szia mindenkinek! orsós jános vagyok. szeretnék egy olcsó lakást keresni. krisz veled már beszéltem. de szeretnék tőled még több infót kérni. hogyan juthatok el a lakáshoz amelyet az imént mondtál? hol kell felszálni, és hol kell leszálni? meg ilyesmi. mennyi egy szoba egy hétre?
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 19. Vasárnap, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jucibaba írta:
Sziasztok!
Engem Londonban másfélszobás kiado lakás érdekelne, hogy milyen árban van?
Csak komoly és biztos ajánlat érdekel!!!

Az enyem atado lesz marciusban.Ketszobas,butorozott.Nem kell hozza referencia.Ha erdekel,irj egy emilt a krisz972@yahoo.com-ra,tudok kepeket is kuldeni.
Vissza az elejére
nero
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 25. Szombat, 12:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Hatalmas és nagyon sűrgető problémánk van!!!A cimborámmal márc. 1-én indulunk Londonba dolgozni és eddig nem is lenne gond az egésszel,csak kiderült,hogy akik szállást szerveztek volna nekünk,azok nagy ívben sz.rtak a fejünkre és így most maximálisan nyakig vagyunk a slamasztikában Síró vagy nagyon szomorú Nagyon szépen kérünk mindenkit,ha bármilyen segítséggel tudtok szolgálni minél előbb szóljatok,mert az idő nagyon sűrget minket és nem akarunk valamelyik téren csövezni a csomagjainkat a kezünkhöz kötözve.Igazából valami olcsóbb kategóriájú szállás érdekelne,pl kiadó szoba,ahol elférünk ketten.Ez lenne a legideálisabb.Tehát ha valaki tud valami ilyet és kényszert érez arra,hogy segítsen két 23 éves srácon,az írjon nekem itt a fórumon,vagy az e-mail címemre: bob6@freemail.hu.

Előre is köszönjük...

SOS!!!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Attila027
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 27. Hétfő, 19:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Tudtok észak -nyugat londonról egy nagyon pici felvilágosítást adni?
pl: jó környék?

Előre is köszi

Ati
Vissza az elejére
nikolett78
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 30. Csütörtök, 14:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello.

ÉN április végén érekzem, addig még lehetséges, hogy élni fog az ajánlat? Én egyedül megyek, tehát a heti 68,75 öt tudom vállalni. Ebben service charge is benne van? ha nem, akkor pontosan mennyire jön ki fejenként hetente?

köszi : niki
Vissza az elejére
Barca
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 19. Péntek, 16:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia,surgosen keresek kiado szobat london kozpontjaban vagy a kozelben.Minel olcsobb,annal jobb.Hetfon(22.) szeretnek bekoltozni.E-mail cimem:barcelona0816@freemail.hu

Elore is koszonom
Vissza az elejére
GoonerSopron
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj 21. Vasárnap, 18:47    Hozzászólás témája: Érdekel a lakás Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Krisz!

Július 3-tól szívesen laknék ott másokkal, októbertől pedig 4-en lennénk!

Írj ha még aktuális

Peti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban