Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
Elküldve: 2006. November 18. Szombat, 12:16 Hozzászólás témája: Londoni magyar iskolák, óvodák
Hali mindenkinek! Segitégeteket szeretném kérni.
Ha valaki tud valamilyen tanitói, ovónői állást londoni magyar iskolákban, akkor kérem jelentkezzen. Tegnap olvastam egy hirdetést az iwiwen, ma felhivtam, csak sajnos már nem volt aktuális. Előre is köszönöm
Elküldve: 2006. November 18. Szombat, 23:02 Hozzászólás témája: Re: Londoni magyar iskolák, óvodák
Evvi írta:
Hali mindenkinek! Segitégeteket szeretném kérni.
Ha valaki tud valamilyen tanitói, ovónői állást londoni magyar iskolákban, akkor kérem jelentkezzen. Tegnap olvastam egy hirdetést az iwiwen, ma felhivtam, csak sajnos már nem volt aktuális. Előre is köszönöm
Elküldve: 2007. Február 18. Vasárnap, 18:21 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelv vizsgám van.
Referenciám van két óvodából is,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Aki tudna valami melót,ha óvodapadagógusi állást nem,de au-pair-t vagy nanny állást,kérem szóljon.Előre is köszi.
Elküldve: 2007. Február 20. Kedd, 11:36 Hozzászólás témája:
NyZsuzsi írta:
Sziasztok!
Júniusban diplomázom,mint óvodapedagógus.
Júliusban szeretnék kimenni Angliába.
Angolból középfok C és felsőfok szóbeli nyelv vizsgám van.
Referenciám van két óvodából is,ahol a gyakorlatomat töltöttem.
Aki tudna valami melót,ha óvodapadagógusi állást nem,de au-pair-t vagy nanny állást,kérem szóljon.Előre is köszi.
Egyszerubb, ha leregisztralod magad ugynoksegeknel, es aktivan elkezdesz magadnak csaladot keresni, mintha masok szivessegere varsz. Bar neha-neha elofordul, hogy magyar au pairek maguk helyere keresnek masokat, lattam mar ilyen jellegu hirdeteseket az iwiw-en (Forum- Nagy-Britannia, London). En megis leginkabb az ugynoksegeket, a gumtree-t es a grataupairs-t tudnam ajanlani...
Elküldve: 2007. Február 20. Kedd, 15:52 Hozzászólás témája:
Szia!
Regisztráltam magam a greataupair oldalon és megkérdezte,hogy mennyi időre akarom magam regisztrálni 30 nap, 60 nap stb. és hogyan akarok fizetni ezért.Pedig az volt írva,hogy inegyenes!Szóval akkor most mi van?
Amúgy tudsz még ingyenes oldalakat,ahol regisztrálni tudom magam?Előre is köszi!
Zsuzsi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban