| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
plum Újonc

|
Elküldve: 2006. November 17. Péntek, 13:47 Hozzászólás témája: Telefonalas haza |
|
|
Sziasztok!
Atbongesztem a forumot - majd kiesik a szemem -, de nem talalok arra vonatkozolag semmit, hogy ki tud olcsoert hazatelefonalasi lehetosegrol. Tudom, hogy vannak calling cardok, de azok csak vonalasrol erik meg igazan illetve tudom, hogy elofizetesesek kapnak ingyen perceket, amit felhasznalhalhatnak elobb emlitett calling cardok hivasara.
Na, de regen volt az O2-nel nehany 0870-es szam, amit mobilrol lehetett hivni es 2-3 pottyre jott ki percenkent hetvegen, ha vonalast hivtal otthon. Meg augusztusban hasznaltam, azota nem sikerul es most kb. 14 potty / perc, ami meg mindig nem sok csak epp 7szerese a 2 pottynek. Szoval tud valaki meg egy mukodo szamot, amit mobilrol lehet hivni (akar kartyasrol is) es ilyen olcso vagy beszeljek kevesebbet es baratkozzam a 14 potty/perc arral?
koszi: Plum |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2006. December 18. Hétfő, 14:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Nekem van egy kodom, talan 4-5 p/ perc, de a hivasfogadonak nagyon hozos, kb 400Ft/perc.
Neked ez a 14p kartyas? Melyik mobolcegnel? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
plum Újonc

|
Elküldve: 2006. December 21. Csütörtök, 11:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Kartyas. O2. 0870 7990 990. Kb. 14p/perc hetvegen vonalasra. Most rohannom kell! Boldog karacsonyt!
Plum |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
cytina Mester

Csatlakozott: Oct 28, 2006 Hozzászólások: 101 Tartózkodási hely: Beckenham
|
Elküldve: 2006. December 22. Péntek, 11:02 Hozzászólás témája: |
|
|
| Koszi! Neked is Boldog Karacsonyt! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
WinneTWO Mester

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 137 Tartózkodási hely: Wimbledon Park
|
Elküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 18:16 Hozzászólás témája: |
|
|
Mobile World simcard, otthoni vezetekesre mindig 7p per min  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|