Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - megy valaki londonba jan 20-a körül?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

megy valaki londonba jan 20-a körül?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
babi77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 13:57    Hozzászólás témája: megy valaki londonba jan 20-a körül? Hozzászólás az előzmény idézésével

először mennék és még egy kicsit rezeg a léc! hogy lehet szállást szerezni meg munkát? mennyi pénzt kell vinni az induláshoz kb? ha valaki tud valamit segítsen infoval, megköszönném!pincér a szakmám de egy konyhai kisegítői állás is megfelelne mert még szeretném az angolt csiszolni! üdv mindenkinek! babi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
27meli
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 12. Vasárnap, 22:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

he figyi az oldaon szinte miden infó fent van, meg, én jan 16-17 én mennék, de még nem tom hogy, és hova... a baj hogy vannak dolgok, amik lehetsáégesek, de még smmi sem biztos! :O
szóval.. hm... e van! :O

olasgasd szerintmee zt az oldalt! sokat megtudsz róla, különösena fórumokat!
üdv meli!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Frankxx04
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 19. Vasárnap, 21:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek
Útitársa(ka)t keresek December 20 körül megyek magyarországra és január 10-15 körül jövök vissza Londonba még van 3 hely a kocsiban.
Szóval ha ebben az időben mennél haza vagy jönnél Londonba ne habozz
Minél többen megyünk annál olcsóbb. persze Így is kevesebb mint féláron juthatsz haza mint ha repülövel mennél
A számom
07899787019
Vagy e-mail
mail@franksgardenservices.com
franktakacshun@aol.com Ötlet
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
harcos
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 4. Hétfő, 0:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

sziasztok! nekem nincs szakmám, mert egyetemista vagyok, de fontolgatom h itthagyom és kimegyek külföldre. minden infórt baromi hálás vagyok Mosoly
január végére tervezem az indulást. utitársat is keresek, akivel az első napokban segíthetjük is egymást. hány ft kell minimum szerintetek?
Vissza az elejére
Norbert77
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 15. Péntek, 8:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello mindenkinek én most gyurom a nyelvet egy suliba hogy még többet tudjak.Elméletileg ha minden jól megy akkor februárban lessz vége(fél éves)
ha valaki tud hogy merre vagy kivel induljak el azt megköszönném tudom sok info van az oldalon de ha valaki valakinek konrétan tud segíteni sztem az hiteleses igazából.Legkésőbb márciusban már más levegőt szeretnék szívni mert itthon megfulladok. És fogadom a további infokat (pm is persze)vagy ide padivo@freemail.hu. By all
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Utitársat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban