Csatlakozott: Nov 06, 2006 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Kaposvár
Elküldve: 2006. November 6. Hétfő, 9:05 Hozzászólás témája: Építészmérnök
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy mint építészmérnök, milyen lehetőségeim vannak munkát találni. 2007 nyarán kellene aktualizálni a dolgot, de nem tudom érdemes-e belevágni.
Elküldve: 2006. November 10. Péntek, 10:35 Hozzászólás témája:
Most találtam:
CREATIVE MINDS WANTED
Alabbi ajanlat azon keveseknek szol, akik nem a ketkezi munkaval megkeresheto fixert jottek ide, hanem az eszuket, tehetseguket es kreativitasukat hivatottak piacra dobni az Egyesult Kiralysagban.
Jelentkezhetsz, amennyiben:
1. Konyvkiadonal dolgozol, konyvkiadasban jartas vagy es ezen a teruleten rendelkezel tapasztalattal es jo kapcsolatokkal (UK, USA)
2. Profi webdesigner, programozo vagy (UK)
3. Szabadalmi jogi teruleten dolgozol, talamanyok managementje valamint innovativ cegek haza tajan jo kapcsolatokkal rendelkezel (UK, USA)
4. Jartas vagy a halozatos piacszervezesben vagy ilyen szakembereket ismersz (UK)
5. Vendeglatasban dolgozol es kiszallitassal foglalkozo ettermekben jo kapcsolatokkal rendelkezel (UK)
Csatlakozott: Jan 15, 2007 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: Waterlooville
Elküldve: 2007. Április 27. Péntek, 23:42 Hozzászólás témája:
Nem akarlak elkeseriteni, de en tavaly vegeztem a BME-n es most aprilis vegere jutottam oda, hogy elismertek (az egyebkent elvileg automatikusan elismerendo) epiteszdiplomamat. Mostantol kereshetek epitesz allast.
Udv: ZS
Elküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 14:23 Hozzászólás témája:
Ha van sok idod es penzed kivarni a diploma elismerteteset (epitesz a Bme-s diploma automatikusan elismertetheto, a tobbi nem) es kivarni a jo lehetoseget, akkor gyere.
Sztem otthonrol nem fogsz talalni allast.
ZS
Elküldve: 2008. Máj 4. Vasárnap, 14:06 Hozzászólás témája:
kedves bmes építészek!!!
de jó, de jó, örülök minden tapasztalatcserének....))
mik a vélemények a közvetítőirodákról? rgb, eden brown, hays, anderselite és egy csomó más...
hogy találtatok melót?
mennyire volt nehéz?
mondjuk én eddig pestről kerestem, és ez mindenkit visszafogott, mert nem tudták mikor megyek ki....hívtak ki interjúra csak túl későn reagáltam....
most azt gondolom londonban se lenne nehéz akármilyen melót találni...de mennyire nehéz igazán nívós irodában melót találni??
Elküldve: 2008. Június 11. Szerda, 13:14 Hozzászólás témája:
Lasd a fentebbi hozzaszolasaimat!
A Foster and Partnersnel elelmes epitesztanoncok dolgoznak minden nap ejfelig fizetes nelkul. Ha erdekel megprobalhatod, de nem tudom, mibol fizeted akkor a megelhetesedet!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban