Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Építészmérnök
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Építészmérnök

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Paki
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 6. Hétfő, 9:05    Hozzászólás témája: Építészmérnök Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Abban kérném a segítségeteket, hogy mint építészmérnök, milyen lehetőségeim vannak munkát találni. 2007 nyarán kellene aktualizálni a dolgot, de nem tudom érdemes-e belevágni.

Köszönöm!! Vicces
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. November 6. Hétfő, 21:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jók, ezekből hiány van. Szakmai nyelvtudással nem lesz nehéz állást találni, de az mindenképpen kell.

http://www.reed.co.uk/JobSearchResults.aspx
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Most találtam:

CREATIVE MINDS WANTED
Alabbi ajanlat azon keveseknek szol, akik nem a ketkezi munkaval megkeresheto fixert jottek ide, hanem az eszuket, tehetseguket es kreativitasukat hivatottak piacra dobni az Egyesult Kiralysagban.

Jelentkezhetsz, amennyiben:

1. Konyvkiadonal dolgozol, konyvkiadasban jartas vagy es ezen a teruleten rendelkezel tapasztalattal es jo kapcsolatokkal (UK, USA)

2. Profi webdesigner, programozo vagy (UK)

3. Szabadalmi jogi teruleten dolgozol, talamanyok managementje valamint innovativ cegek haza tajan jo kapcsolatokkal rendelkezel (UK, USA)

4. Jartas vagy a halozatos piacszervezesben vagy ilyen szakembereket ismersz (UK)

5. Vendeglatasban dolgozol es kiszallitassal foglalkozo ettermekben jo kapcsolatokkal rendelkezel (UK)

drvaczipeter@yahoo.com
079 333 18720
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Április 27. Péntek, 23:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem akarlak elkeseriteni, de en tavaly vegeztem a BME-n es most aprilis vegere jutottam oda, hogy elismertek (az egyebkent elvileg automatikusan elismerendo) epiteszdiplomamat. Mostantol kereshetek epitesz allast.
Udv: ZS
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 14:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha van sok idod es penzed kivarni a diploma elismerteteset (epitesz a Bme-s diploma automatikusan elismertetheto, a tobbi nem) es kivarni a jo lehetoseget, akkor gyere.
Sztem otthonrol nem fogsz talalni allast.
ZS
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Január 28. Hétfő, 14:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja bocsi, azt hittem az oldal teteje a legutobbi hozzaszolas.
Forgó szemek Zavarban levő
Vissza az elejére
zenjebil
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Máj 4. Vasárnap, 14:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

kedves bmes építészek!!!
de jó, de jó, örülök minden tapasztalatcserének....Mosoly))
mik a vélemények a közvetítőirodákról? rgb, eden brown, hays, anderselite és egy csomó más...
hogy találtatok melót?
mennyire volt nehéz?
mondjuk én eddig pestről kerestem, és ez mindenkit visszafogott, mert nem tudták mikor megyek ki....hívtak ki interjúra csak túl későn reagáltam....
most azt gondolom londonban se lenne nehéz akármilyen melót találni...de mennyire nehéz igazán nívós irodában melót találni??
Vissza az elejére
kishalacska
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2008. Június 11. Szerda, 13:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lasd a fentebbi hozzaszolasaimat!

A Foster and Partnersnel elelmes epitesztanoncok dolgoznak minden nap ejfelig fizetes nelkul. Ha erdekel megprobalhatod, de nem tudom, mibol fizeted akkor a megelhetesedet!

Udv:
Zsuzsa
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szellemi munka Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban