| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
mower Újonc

Csatlakozott: May 19, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: mikor hol...
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 19:44 Hozzászólás témája: Szilveszter!!! |
|
|
sziasztok
bocsi, hogy uj topic-ot nyitottam, de gondoltam itt elfer
szoval a kerdesem az lenne, hogy milyen egy szilveszter londonban?
mit erdemes csinalni, hova erdemes menni? nem voltam meg kint, de most ugy nez ki londonban leszek dec 31-en. akik regota kint vannak: mit szoktatok csinalni? koszi
udv, mower |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 21:47 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Ez egy jó kérdés. Engem is érdekel. Annyira, hogy idén szilveszterkor meg is nézem személyesen.  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 22:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| én meg a karácsonyt is! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hadnagy Mester

Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 22:19 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Ok, akkor majd utólag elmeséled nekem is. Bár ha munkával töltöd esetleg, akkor eléggé vegyes lesz az élményanyagod...  _________________ "- Engem egy ilyen kis hadnagyocska, mint maga, nem tud megijeszteni.
- Voltam én már százados is fiacskám. Csak egyszer egy ilyen takonypócot, mint te, úgy vágtam szájon, hogy kiesett három foga és ezért lefokoztak." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 22:26 Hozzászólás témája: Re: .. |
|
|
| hadnagy írta: | Ok, akkor majd utólag elmeséled nekem is. Bár ha munkával töltöd esetleg, akkor eléggé vegyes lesz az élményanyagod...  |
Szilveszterkor nagy tuzijatek van a Temze partjan, a London Eye-nal es a Parlament felett. Eszmeletlen mennyisegu ember van az utcan, a Temze parton es a Trafalgaron.
A karacsony szerintem borzaszto, 24-en semmi nincs. 25-en vidamkodjunk, nagyoleles, huha, karacsony van, roast dinner, turkey, honey roast parsnip, cranberry szosz es karacsonyi pudding. Xmas crackers es buta papirsapka elengedhetetlen a kaja kozben.
Nekem nem tetszett, szerintem idetlen, semmi szepseg es meghittseg nincs benne. Haza is megyek az iden.
Az iwiw-en az egyik forumban szervezodik egy kirandulas a ket unnep kozott Cardiffba, illetve lehet, hogy lesz kozos tuzijateknezes. Nezzetek meg! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2007. Máj 1. Kedd, 23:22 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali, mivel rengeteg időm van és szinte sosincs a fórumon senki, elmesélem jó karácsonyom volt. Haverok lejöttek Angolhonba és karácsonyt, szilvesztert itt töltötték. Mivel az egész házban csak mi lakunk, gyerekkori haverok, jó buli volt. Magyar kaja, jó kis Tokai, házipálinka meg stb. Fúúúú, de a szilveszter k...a szar volt. Éjfél előtt mindenki bealudt. 24 óra előtt felkeltünk TV mellett koccintottunk, aztán megint mentünk aludni. Idén otthon töltöm, remélem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|