| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Padre72 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 18:40 Hozzászólás témája: Magyar Pékség Angliában |
|
|
| Helló mindenkinek. Röviden: nyelv=picit, szaktudás=elég nagy,ellszántság hatalmas,induló tőke,lehetöség na az amiröl ropant keveset tudok.Ha véletlenül Valaki tud olyan helyet ahol magyarokat kiss nyelvtudásal,de nagy teherbirásal bíró embert allkalmaznának kérem szoljon. Válaszokat elöre is köszönöm. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Pici nyelvtudás = nagy probléma. Vagy nagyon keresett szakma kell hozzá, vagy nagyon nagy szerencse. Annyi a munkavállaló, hogy minden állásra kapnak 5 másikat, akik tudnak angolul. A nyelvtudás nagyon fontos. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Padre72 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:44 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tudom hogy igazad van.De hallotam olyanokrol akiknek mégis sikerült.22-es csabdája, itthon vagy dolgozol és nem jut időd tanulni(intenziven) vagy marad az állmodozás és a remény hogy valaki talán segit.Hid ell én megprobálok mindent a lehetöségeim mértékében,és talán azon felül is ,de csak az a bizonyos szikra vagy kezdő lenndület hiányzik,ha ezután nem tudok élni a lehetöséggel akkor huljon a felyem a porba. Ahogyan egyszer valami nagy ember mondta "Egyedül nem megy".Nekem legalábbis nem sikerült.De nem adom fell, mert én még hiszek az EMBERI jóságban. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 20:54 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia, én sem tudok nagyon angolul, HenriettaWh-nak igaza van , de ne add fel. Én is sok helyre beadtam a jelentkezésemet, nem jártam sikerrel. Egy agencynél voltam Londonban, a cim Londoni munkaközvetitők c.topikban megtalálod. Most dolgozom, de ne várj álombéli munkát. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Padre72 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én nem álom munkára várok, hanem lehetöségre. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. November 1. Szerda, 22:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| Padre72 írta: | | Én nem álom munkára várok, hanem lehetöségre. |
Lehetoseg az van, de nem tudsz vele igazan elni, ha nem beszelsz egyaltalan angolul. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 3:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Evvi írta: | | Most dolgozom, de ne várj álombéli munkát. |
Mit dolgozol, ha szabad tudni? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| Igen szabad tudni, nem szégyen a munka.-room attendant-sajnos ez sikerült, de van és ez a lényeg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha az ember tud annyira angolul, hogy megérti, mit akarnak tőle, és el tudja mondani, mit akar, akkor az már félsiker a boldoguláshoz. Az nem baj, ha valaki töri az angolt, a lényeg, hogy el tudja mondani, mit akar. A baj akkor van, ha valaki egyáltalán nem tud, mert akkor nem foglalkoznak vele. Ha látják, hogy érti, amit mondanak, kivárják, hogy elmondja a mondandóját. Sajnos ki is használják ám az embert.... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 20:13 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ja csak egy kérdés:hogyan jön ide a magyar pékség angliában? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Suzy Újonc

|
Elküldve: 2006. November 2. Csütörtök, 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hát úgy, hogy Padre72 valószínűleg pék és szivesen dolgozna magyar pékségben Angliában... gondolom én. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Padre72 Újonc

|
Elküldve: 2006. November 3. Péntek, 16:36 Hozzászólás témája: |
|
|
| Köszönöm Suzy .Pontosan Így van ,csak azt nem értem hogy másoknak ez miért nem egyértelmü .Vajon miért nyitotam ez a topikot???????? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Evvi Mester

|
Elküldve: 2006. November 3. Péntek, 18:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Bocs, de eddig csak a cimben volt róla szó,máshol meg se emlitetted. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

|
Elküldve: 2006. November 3. Péntek, 20:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Én csak abban nem voltam biztos, hogy pékként keresel munkát, vagy pékséget szeretnél nyitni.
Ha állást keresel, itt érdemes böngészgetni:
http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=baker+jobs&btnG=Search&meta=cr%3DcountryUK%7CcountryGB
Az öcsém egyik szakmája szintén pék, már keresgéltem állások után, de nem sokat találtam. Nagyobb szupermarketekben is érdemes nézelődni, bár azokban nem ott csinálják a termékeket, csak fagyasztottból sütik, nem kell hozzá nagy tudomány. De valahol a fagyasztott termékeket is csinálják. Fel a fejjel, csak fektess egy kis időt a nyelvtanulásba! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|