| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
noodles Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 13:14 Hozzászólás témája: atbaszas |
|
|
| sziasztok.barki olvassa ezt a hozzaszolast az vegye komolyan.arrol van szo,hogy ne foglalkozzatok az euwork-kel mint ceggel(ez pesten van),mert szemetek.masreszt nagy ivben keruljetek el szaraz palit es bandajat(ok londonban tevekenykednek amig valaki ki nem csinalja oket)mert csak lenyuljak a penzeteket.ha pincer akarsz lenni,vagy szobatakarito,vagy konyhai kisegito akkor egyszeruen menjetek el londonban a great portland street 124 szam alatt talalhato ugynokseghez es kesz.ok segitenek ha tudnak.nem kell a fentebb emlitett "embereknek" egy *** fontot sem fizetni.ha elolvasod a levelemet es ugy csinalod ahogy leirtam maris sporolsz 250 fontot(csak egy joakaro vagyok).ezt elhiheted mert tolem ennyit kertek a semmiert.nagy gecik.egyebkent udw mindenkinek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
noodles Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 13:19 Hozzászólás témája: |
|
|
| masreszt ha barki tud ingyen segiteni munkaugyben(fix melora gondolok,nem valami jovobeni esemenyre ami esetleg bekovetkezik de lehet hogy nem)akkor irjon nekem legyen szives.segitsuk mi egymast emberek es mindenkinek jobb lesz valamelyest,ugy gondolom es hiszem is.legyen egy jo napotok.gyari munka,pincerkedes,konyhai kisegito minka,szobatakaritas(gyakorlat van)erdekel es sok minden mas is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 18:51 Hozzászólás témája: |
|
|
| Próbálkozz itteni ügynökségekkel, azok ingyenesek. Többhöz is kell menni, vannak, akik specializálódnak is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Október 26. Csütörtök, 20:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| noodles írta: | | masreszt ha barki tud ingyen segiteni munkaugyben(fix melora gondolok,nem valami jovobeni esemenyre ami esetleg bekovetkezik de lehet hogy nem)akkor irjon nekem legyen szives.segitsuk mi egymast emberek es mindenkinek jobb lesz valamelyest,ugy gondolom es hiszem is.legyen egy jo napotok.gyari munka,pincerkedes,konyhai kisegito minka,szobatakaritas(gyakorlat van)erdekel es sok minden mas is. |
Hetfonkent jelenik meg a Tntmagazine, az ausztralok, del-afrikaiak, es uj-zelandiak hetilapja, az mindig tele van hasonlo allasokkal, kapjal fel egyet a kozeli metromegallodban!
Onnan van pl ez a hirdetes is, most olvastam, hatha segit:
"Kitchen assistant for restaurant. SE16. Must be able to speak a little English. 0207 2374088"
Egyebkent meg:
www.caterer.com
www.admiralgroup.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
steeveo84 Újonc

|
Elküldve: 2006. December 15. Péntek, 7:06 Hozzászólás témája: |
|
|
| Hali! Van egy Global Manning Network nevezetű munkaközvetítő cég Myagarországon? Szerintetek megbízható cég? Nincsa véletlenül köztetek valaki, aki általuk ment ki és dolgozik a UK-ben? Teljesen korrektnek tűnik számomra a cég és a honlapja is. Telefonon elmpondták, hogy ők semmilyen díjat nem kérnek a munka közvetítésért és teljes felvilágosítást adtak, mindenre tudtak válaszolni amit kérdeztem (munkaszeződés, adózás, szabadság). Azt mondták nekem hogy a szerződés határozatlan idejű, ami nem tudom mit jelent számomra. Az én értelmezésem szerint azt, hogy bármikor elbocsájthatnak. szerintetek? Előre is köszi a válaszokat, üdv.: István |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|