Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni férfi szeretne magyarul beszélni
Ugrás oldalra 1, 2  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Brittington
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 15:54    Hozzászólás témája: Londoni férfi szeretne magyarul beszélni Hozzászólás az előzmény idézésével

Tiszelt magyarul beszélő hölgyeim és uraim Mosoly !

Én Londonban élő huszonhét éves autentikus angol férfi vagyok, aki imádja a magyar nyelvet. Magyarul tanulok autodidaktaként egy pár év óta. Azonban még eddig sajnos soha sem volt alkalmam egy magyar emberrel beszélgetni! Ennek következtében lehet, hogy teljesen téves és érthetetlen a beszédem! Gyakorlat távollétében, nem lehetek biztos abban, hogy jól megy-e a tanulásom.

Ezért nagyon szeretnék egy idönkénti angol-magyar oktatási beszélgetés-cserét vállalni egy többé-kevésbé hasonló életkorú magyar emberrel, aki részéről szeretné az ő angol nyelvtudását gyarapítani és továbbfejleszteni. Segíthetek Önnek ebben a vonatkozásban.

If you are interested in meeting for a language swap, maybe fortnight or monthly, you can contact me at:
brittington@ freemail .hu

Köszönöm a figyelmüket!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 18:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát megnyugtathatom, autodidaktaként nagyon jól elsajátította a nyelvet.
Mosoly De honnann jött az ötlet a freemail-es címhez? Mosoly
Vissza az elejére
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 18:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Már megbocsáss, de ilyen szépen fogalmazni még sok magyar anyanyelvű sem tud...
A freemailes cím meg elég gyanus, igaza van Encinek...
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 18:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Autista akart lenni a dolog? Mert az autentista teljesen mást jelent.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 19:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem akarok rosszhiszemű lenni, de tényleg gyanúsan jól beszél, és ráadásul ékezetes betűkkel is, ami nem kizáró ok, csak még nehezebb azzal irni, mint anélkül. Ja igen, és miért pont freemail?
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 20:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
Nem akarok rosszhiszemű lenni, de tényleg gyanúsan jól beszél, és ráadásul ékezetes betűkkel is, ami nem kizáró ok, csak még nehezebb azzal irni, mint anélkül. Ja igen, és miért pont freemail?

Jaj, hagyjatok mar ezt a kotelezo paranoiat Mosoly

Brittington, engem inkabb az erdekelne, hogy miert eppen magyarul kezdtel el tanulni??
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 20:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Jaj, hagyjatok mar ezt a kotelezo paranoiat Mosoly

Nem kotelezo, hanem szabadon valaszthato. Mosoly De nekem nincs. Inkabb a levelezesed nezd meg. Mosoly
Vissza az elejére
Evvi
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 21:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mint tudjuk a magyar nyelv elsajátitása nagyon nehéz, ha ez mégis igaz, akkor beszélgetőtársra nincs szükséged, de nem lenne egyszerübb, ha azt mondanád, hogy ismerkedni szeretnél?
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 22:37    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

De egyszerűbb lenne, csak nem hangzana olyan jól. Nevető Nagyon boldog
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Brittington
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 12:02    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó napot!

A magyarnyelvű önkifejezésemnek az Önök kedves értékelését köszönöm szépen. Örülök, hogy sikerült megértetnem magam, és hogy ráadásul adok alkalmat arra a gyanúra, hogy a magyar nyelv lenne az igazi anyanyelvem! Ámulatba estem Csodálkozó !

Ami a magyar e-mail-címemet illet, véletlenül fedeztem fel ezt a szolgálatot, miközben barangoltam és böngésztem különféle magyar nyelvű oldalokon. Azt találom, hogy a freemail-es e-mail-szolgálat használása, az egy hasznos modszér internettel kapcsolatos szókincs tanulásához.

Avnire – Ön kérdezi, hogy miért tanulok magyarul? Hát, egyik szenvedélyem a nyelvek általában, de különösen beleszerettem a magyar nyelvbe, amikor szabadságon tölöttem egy kicsi időt Budapesten. Szerintem rendkívül érdekes és kellemes hangú a magyar nyelv.

Köszönöm megint a megjegyzéseiket. Sziasztok!
brittington@ freemail .hu
Vissza az elejére
arrival
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 16:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

meg ugye vettél mindjárt magyar billentyűzetet is?
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 17:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gyerekek !

Nem tünt még fel senkinek hogy berakták a társaságot a hintába !?

Jó reggelt kivánok !! Ötlet
Vissza az elejére
Brittington
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 17:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

arrival írta:
meg ugye vettél mindjárt magyar billentyűzetet is?

Nem. Elsősorban Microsoft Word-ban gépelem a hozzászólásaimat, speciális karakterek használatával.

Például, 0171 majd Alt+x, az termeli az ű-karaktert.

Azután az üzenetmezőbe helyezem át a befejezett szöveget. Egy kis kézügyességre van szükség Zavart !

Apropó, Frenky, mit jelent "berakták a társaságot a hintába" ?
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 19:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na, itt kitűnt a legnagyobb hátulütője a nyelvtanulásnak, ami mindenfajta nyelvre vonatkozik: a szójárás, szókapcsolatok használata, amit nem lehet szótárból, nyelvkönyvekből megtanulni.

Egyébként azt jelenti, hogy át lettük verve. Nagyjából.

Különben nekem sincs magyar billentyűzetem, de a szoftverben van olyan lehetőség, hogy más billentyűzetet is fel lehet állitani, és lehet a kettő között váltani. Hát igy vannak nekem ékezeteim. Gépelni meg tudok, mert az az egyik szakmám, 5 évig tanultam, úgyhogy tudom, hol vannak a betűk.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 25. Szerda, 19:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Brittington merre fele dolgozol, vagy laksz? Ha van kedved talalkozhatnak, tartanank egy kis barati eszmecseret.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2  Következő
1 / 2 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban