Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 169 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 9. Csütörtök, 23:31 Hozzászólás témája: Re: Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repter
dzsink írta:
Sziasztok!
Kerem hogy akinek van vmi hasznos utazasi tanacsa hogyan lehetne busszal vagy vonattal kijutni a fent emlitett repterre az kuldjon nekem uzenetet.
Koszonom!
Zoli
Na, akkor mondom: fölszállsz ugye Readingben a vonatra és beutazol a Paddington állomásra. Ott felszállsz a Circle line-ra és elmész a Victoria Station-ig. Onnan vonattal mehetsz Gatwick-re és busszal Stansted-re. Ha az utóbbira vonattal mennél, akkor a Liverpool streeten szállj le, onnan indulnak a vonatok kb. félóránként.
Üdv
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 14:18 Hozzászólás témája: Re: Kiutazas Readingbol a Stenstad-i vagy a Gatwick-i repter
ignac írta:
dzsink írta:
Sziasztok!
Kerem hogy akinek van vmi hasznos utazasi tanacsa hogyan lehetne busszal vagy vonattal kijutni a fent emlitett repterre az kuldjon nekem uzenetet.
Koszonom!
Zoli
Na, akkor mondom: fölszállsz ugye Readingben a vonatra és beutazol a Paddington állomásra. Ott felszállsz a Circle line-ra és elmész a Victoria Station-ig. Onnan vonattal mehetsz Gatwick-re és busszal Stansted-re. Ha az utóbbira vonattal mennél, akkor a Liverpool streeten szállj le, onnan indulnak a vonatok kb. félóránként.
Üdv
IGI
Azt azert hadd tegyem hozza Igim,hogy a Stansted Express vonat 24 fontert viszi ki a Liverpool stationrol,a Terravision vagy a National Express busz meg 10 fontert a Victoriarol.A vonat 45 perc alatt er ki,a busz meg kb. 2 ora alatt.
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 21:40 Hozzászólás témája:
Korrekt megállapítás Krisz! Én mondjuk utálok buszozni, de az tényleg jóval olcsóbb. Az viszont röhej, hogy a belvárosból annyi idő az út a reptérre, mint onnan Ferihegyre...
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 272 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Február 10. Péntek, 22:40 Hozzászólás témája:
ignac írta:
Korrekt megállapítás Krisz! Én mondjuk utálok buszozni, de az tényleg jóval olcsóbb. Az viszont röhej, hogy a belvárosból annyi idő az út a reptérre, mint onnan Ferihegyre...
IGI
Es akkor meg nem buszoztal az Oxford street-en masfel orat a Tottenham Court Road-tol Marble Arch-ig szombat delutan nyaron... Pedig az nincs 3 kilometer...
Elküldve: 2006. Február 12. Vasárnap, 20:57 Hozzászólás témája:
Krisz972 írta:
ignac írta:
IGI
Es akkor meg nem buszoztal az Oxford street-en masfel orat a Tottenham Court Road-tol Marble Arch-ig szombat delutan nyaron... Pedig az nincs 3 kilometer...
Elküldve: 2006. Február 12. Vasárnap, 21:05 Hozzászólás témája:
jut eszembe, az Oxford street kornyeken tortent, az elso napomat toltottem Londonban...
Csorgott a telefon, ismerosom szolt, hogy siessek az allomasra. Epp mikor letettem, megallt mellettem egy busz, kozepen nyitva, mondom szuper, felugrok ra, megiscsak gyorsabb, mint ha gyalog mennek. Ugy is lett, ajtok zarodtak es....
...es vaze, a busz elindult az ellenkezo iranyba, pont arra, amerrol jottem !!!!
Na, akkor kezdtem el anyazni rendesen a balos kozlekedest!
Elküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 18:19 Hozzászólás témája:
Nekem a gyalogos közlekedésnél is többször gondom volt az elején.Több balesetet elől sikerült félre ugranom, mert folyamatosan az ellenkező irány ba kukucskáltam jön-e autó és közben mentem át mint az eszetlen az uttesten.
Elküldve: 2006. Február 13. Hétfő, 20:35 Hozzászólás témája:
Enci írta:
Nekem a gyalogos közlekedésnél is többször gondom volt az elején.Több balesetet elől sikerült félre ugranom, mert folyamatosan az ellenkező irány ba kukucskáltam jön-e autó és közben mentem át mint az eszetlen az uttesten.
Igenigen, és hiába van kiírva nyagy betűkkel, hogy Look Right, az ember nyakát valami mágnes álandóan balra fordítja a zebránál...
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Horsleys Green
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 21:17 Hozzászólás témája:
Nekem a kocsival voltak vicces eseteim.
Jobbra nagyiv, kozben hátulrol jonnek, de nem jobbrol eloznek... Na, ez eleinte nem volt piskota érzes!
És ha a szemben levo benzinkutra akarok bejutni, vajon hol kell kijojjek a korforgalombol? Nekem sikerult pont rossz helyen, de szerencsére senki nem jott. Igaz, kicsit égett az arcom
Az autopálya meg kész orulet! Persze, mindig csak az elso alkalom szornyu, végulis tényleg hamar bele lehet szokni. De ha lehet, ne sotétben kezdjétek
Elküldve: 2006. Február 16. Csütörtök, 21:40 Hozzászólás témája:
Na nekem is voltak érdekes kanyarodásaim.Nem egyszer bementem az egyirányu utcába Annyibol voltam szerencsés, hogy nőként bájosan vigyorogtam, a férfi sofőrök meg vissza, aztán el volt intézve:-)
Csatlakozott: Feb 23, 2006 Hozzászólások: 6 Tartózkodási hely: Reading
Elküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 14:15 Hozzászólás témája:
Bocs,hogy ide a kozlekedos panaszkodosba irok, de az angol emberekkel senkinek nem volt meg rossz tapasztalata?kulonben nem utott el a busz csak vicceltem.de szerintem az angolok butak, en pl. itt tanulok, es a 18 eves oszttarsam nem tudta, hogy a Romeo es Julia vegen Romeo bizony meghal, meg a Troja cimu film kozepen megszolal egy gyerek, hogy KI az a Troja, , itt a diakok nem tudjak mi az a cenzura, es hogy a kantor mit csinal, meg nem tudjak, hogy mi az a WorldWar, es amikor Shakespeare-rol volt kis jatek, en tobbet tudtam rola, mint az angol gyerekek, nem azert mert olyan rohadtul okos vagyok, hanem mert vannak ilyen alapdolgok, amiket ugy TUD az ember , ez olyan, mintha ok tobbet tudnanak Petofirol mint en, eszmeletlen!!!!!!majd meg irok ilyen vicceseket, ha eszembe jut tobb.......
Csatlakozott: Feb 06, 2006 Hozzászólások: 57 Tartózkodási hely: Southfields, London
Elküldve: 2006. Február 23. Csütörtök, 15:11 Hozzászólás témája:
Fruzsi írta:
Bocs,hogy ide a kozlekedos panaszkodosba irok, de az angol emberekkel senkinek nem volt meg rossz tapasztalata?kulonben nem utott el a busz csak vicceltem.de szerintem az angolok butak
nem mindenki, az én házinénim pl egész művelt. mondjuk nem véletlen, pszichoterapeuta és két diplomája van. de emlékszem rá, teljesen leesett neki az álla, amikor mondtam neki, hogy bizony, mi Magyarországon a középiskolában igenis olvastunk angol irodalmat, meg franciát, meg minden mást. valami komoly baj lehet az angliai oktatással, több helyről is hallottam már itt panaszkodni az idősebbeket.
de ha így folytatjuk, odahaza is lassan eljutunk egy hasonló szintre
Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2006. Február 25. Szombat, 23:09 Hozzászólás témája:
Üdv!
A közlekedésről jut eszembe. Magát az autó kezelését mennyire nehéz megszokni? Mármint, hogy a sebváltó, stb.. a másik oldalon van. Itthon már évek óta vezetek, és amióta tervben van, hogy kimegyek dolgozni azon jár az agyam D , hogy milyen lehet fordítva közlekedni. Jah, és azt sem tudom, hogy a pedálok (kuplung, fék, gáz) is fordítva vannak a kocsiban mint nálunk?
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban