Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Costa Blanca

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
katica75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 18:41    Hozzászólás témája: Costa Blanca Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én és a párom Angliába szeretnénk menni dolgozni. Keresgettünk sokfelé. Egyelőre a Costa Blanca nevezetű cégnél kötöttünk ki. Az a problémám hogy nem ismerek senkit aki ezzel a céggel ment volna ki. Nem szeretnénk bebukni a dolgot úgyhogy ha valakinek sikerült vagy nem sikerült velük kijutni légyszi ossza meg velünk a tapasztalatát hogy tudjuk érdemes-e egyáltalán kezdeni velük.

Előre is köszi!

Kata, Zsolti
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 10. Kedd, 20:17    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

R9viden ennyit: VIGYÁZAT, PÉNZNYELŐ!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
katica75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 11. Szerda, 13:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Köszi, ettől féltem. Van valami ötlet hogy akkor merre induljunk el, vagy jobban járunk ha kimegyünk privátban és ott nézelődünk?
Vissza az elejére
hadnagy
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 11. Szerda, 14:43    Hozzászólás témája: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

Csak azt tudom javasolni, hogy angol hirdetési oldalakon keressetek magatoknak munkát. Küldjetek jelentkezést mindenhová, ami csak szóbajöhet, aztán várjátok a jószerencsét. Ha meg sürgős, akkor pénzt a zsebbe és irány a reptér... Mosoly
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
katica75
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 11. Szerda, 15:07    Hozzászólás témája: Re: .. Hozzászólás az előzmény idézésével

hadnagy írta:
Csak azt tudom javasolni, hogy angol hirdetési oldalakon keressetek magatoknak munkát. Küldjetek jelentkezést mindenhová, ami csak szóbajöhet, aztán várjátok a jószerencsét. Ha meg sürgős, akkor pénzt a zsebbe és irány a reptér... Mosoly

Köszi a tanácsot! Mosoly

Kb. mennyi pénzzel érdemes nekivágni koponyánként?
Vissza az elejére
Kamill
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Október 12. Csütörtök, 14:32    Hozzászólás témája: ioho Hozzászólás az előzmény idézésével

1500 font kb. 2 honapig eleg, ha nem jartok Chelsea meccsekre. Tehat olyan 600e Ft. Mi az autonk arabol jottunk ki 2 eve. Mosoly
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban