Csatlakozott: Sep 01, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: London Harringey
Elküldve: 2006. Október 10. Kedd, 9:49 Hozzászólás témája: Malvern House or Lilian Bishop suli ?
Sziasztok !
Okt. vége fele valószínűsíthető érkezésem. Szeretnék melo mellett tanulni is hogy minél előbb jobb melot kereshessek. Valaki esetleg ismeri a Malvern House vagy a Lilian Bishop sulikat ? Érdemes e itthonról sulit fikszálni ? Vagy mindenképpen előbb melot keressek s a sulival ráérek utána foglalkozni mert sajna most még nem vagyok annyira perfect hogy mindent egyből intézzek magamnak .
Elküldve: 2006. Október 20. Péntek, 11:42 Hozzászólás témája: Re: Malvern House or Lilian Bishop suli ?
TotyaBarca írta:
Sziasztok !
Okt. vége fele valószínűsíthető érkezésem. Szeretnék melo mellett tanulni is hogy minél előbb jobb melot kereshessek. Valaki esetleg ismeri a Malvern House vagy a Lilian Bishop sulikat ? Érdemes e itthonról sulit fikszálni ? Vagy mindenképpen előbb melot keressek s a sulival ráérek utána foglalkozni mert sajna most még nem vagyok annyira perfect hogy mindent egyből intézzek magamnak .
Előre is köszi az infókat !
Üdv.: Totya
Én jártam a Liliann Bishop-ba ..... szerintem a szinvonalához képest nagyon drága ........de az valószinüleg azért lehet , mert Southkensington-ban van az iskola ...kicsit keletebbre mész , találni harmad annyiért is nyelviskolát ...ami ugyanolyan jó ...csak mondjuk nincs Lamborgini szalon a közelben .
Viszont ......................... és ez másoknak is lehet info !
Vannak ingyenes EU által üzelmeltetett nyelviskolák , csak azzal az a gond hogy munka mellet nagyon nehéz csinálni és mivel ingyenes , így 3 hiányzás aztán repül a delikvens .
Viszont ha gyenge az angolod , akkor mindenképp azt javaslom intézz itthonról iskolát , aztán majd kint ( step by step ) keresel egy jobbat ha nem jó az adott suli ....... én is így tettem .
Elküldve: 2006. Október 20. Péntek, 21:34 Hozzászólás témája:
A Frenky által elmondottakkal teljesen egyet kell értenem.
Az ingyenes nyelviskolák ESOL tanfolyamaira várólisták vannak, azok akik már most is odajárnak, azok előny élveznek a következő félévi beiskolázáskor is. Akit én ismerek az min. félévet várt, hogy bejusson - azaz, ha most jelentkezel, akkor az áprilisban induló kúrzusra talán bejutsz. A "normál" nyelviskolák valóban embertelenül drágák.
Ha még Mo-on vagy, kezdj el angolul tanulni, mert nagyon olcsó a londoni árakhoz képest.
Én a nyelviskolák árai miatt most azon gondolkodom, hogy keresek 1 privát tanárt, a gumtree tele van ilyen hirdetésekkel, 10 font/óráért csak veled foglalkozik valaki.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban