| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
zogli Újonc

Csatlakozott: Feb 22, 2006 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 14:53 Hozzászólás témája: Encinek! Szobát keresek |
|
|
| Szia Enci! Gábor Zoltán vagyok, a jövő héten érkeznék Londonba és egyszemélyes szobát keresnék nálad! Van beköltözhető szobád? Minden megoldás érdekelne.S.O.S Szia! Zoli |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 18:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Teljes teltházas vagyok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Szivi Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 8. Vasárnap, 10:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Enci!!!
Irtam egy privát üzit Neked, az kihagytam, hogy szépen kérlek a picur00782@freemail.hu -ra válaszolj!!!!!
Itt nehezen, valamikor nem sikerül megtalálni.
Hédi
Ui.: Segíts, hogy hol találom meg légyszi!!!
KÖSZÖNÖM!!!!! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Október 9. Hétfő, 10:31 Hozzászólás témája: szoba |
|
|
Október 20-tól van egy kiadó kis franciaágyas szobám 120Ł/hét. és 3 ágyas szobában 1 helyem 55Ł/hétért.
Az árban internet és rezsi benne van. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
boglary Újonc

|
Elküldve: 2006. November 5. Vasárnap, 20:12 Hozzászólás témája: Enci |
|
|
Szia Enci! November 15-tol Londonba utaznank, es erdeklodnek, hogy van e kiado szoba egy par reszere? Es ha van, hol tudnek pontosabban erdeklodni a reszletekrol?
Koszonom valaszod
Boglarka |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sinya Újonc

|
Elküldve: 2006. November 20. Hétfő, 9:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Szi Enci!
Nagy Sándor vagyok és szerdán reggel érkeznék Londonba, hétfő reggelig maradnék!
Egy franciaágyas szoba kellene, vagy 2db egyágyas. Páromat megyek ki meglátogatni, de külön szeretnék lenni a kavalkádtól, ahol most ő lakik.
5 éjszakára tudsz valamit ajánlani?
Ha igen, mennyiért?
Várom válaszod!
Eléggé sürgős az ügy.
Köszönöm!
Üdv
Sinya |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. November 21. Kedd, 11:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Sajna nem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bocus Újonc

|
Elküldve: 2006. November 23. Csütörtök, 14:53 Hozzászólás témája: sos szoba januartol |
|
|
szia
lenne egyszemelyes szobad januartol, mar itt vagyok, 5 honpaig mersziltrade kft.altal berelt lakasba laktam, mivel nem tudtam egyedul dupla szobat fizetni, kissebb szobat igertek, amit lebeszeltem 2 hettel bekoltozes elott, mire bekoltoztem volna szereztek egy sracot bele, most itt allok dec. kozepen megyek haza es januartol nincs hol laknom, sos segitsegre lenne szuksegem, nw kornyeke idealis lenne.Koszi
Megj.ha valaki kapcsolatba kerul fennt emlitett ceggel Edittel vagy barkivel kozuluk, vigyazat, hazudnak dobaljak az embereket egyik helyrol masikra es hazudnak meg igergetnek ossze-vissza.E megjegyes nem bosszu, inkabb figyelmeztetes, hogy mas is ne furodjon be veluk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Annesoft Újonc

|
Elküldve: 2006. November 27. Hétfő, 23:13 Hozzászólás témája: Szia Enci! |
|
|
Kedves Enci!
Az Index forumon, NokLapja Cafe-n is lattam a szallas-hirdetesedet.
Januar 9 - 16 kozott megyunk Londonba a parommal.
Szeretnek ajanlatot kerni: kettonknek mennyibe kerulne a fenti idoszakra a szallas, ill van-e szabad hely?
Segitseget elore is koszonom: Annamaria |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szogizozo Újonc

Csatlakozott: Feb 01, 2007 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2007. Február 1. Csütörtök, 20:24 Hozzászólás témája: Enci! |
|
|
Szögi Zoltán vagyok. Augusztus 2-13ig (11 éjszakára) keresek családomnak londoni szállást. Lutonra érkezünk, 3-n vagyunk minden megodás érdekel.
Köszönetel: Szögizoli |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
claudya21 Újonc

Csatlakozott: Jan 26, 2007 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Tiszaújváros
|
Elküldve: 2007. Február 24. Szombat, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
ÉN és a barátom szeretnénk kimenni dolgozni Angliába, Croydonba hosszútávra. De nem most, hanem majd csak ha minden jól megy, akkor július végén. Akkorra lesz szobátok? És mennyiért? Tudnál nekem küldeni egy tájékoztatót??!! köszönöm előre is!!!!
Claudia: claudya21@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
claudya21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 24. Szombat, 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
ÉN és a barátom szeretnénk kimenni dolgozni Angliába, Croydonba hosszútávra. De nem most, hanem majd csak ha minden jól megy, akkor július végén. Akkorra lesz szobátok? És mennyiért? Tudnál nekem küldeni egy tájékoztatót??!! köszönöm előre is!!!!
Claudia: claudya21@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
claudya21 Újonc

|
Elküldve: 2007. Március 3. Szombat, 22:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Köszi az info-t!!!
Majd ha tudok valami biztosat, akkor írok!!!
Claudia |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
hunworker Újonc

Csatlakozott: Mar 18, 2007 Hozzászólások: 8 Tartózkodási hely: még HU
|
Elküldve: 2007. Március 18. Vasárnap, 9:46 Hozzászólás témája: Szobák mérete és a saját zuhanyzó |
|
|
Sziasztok,
Érdekelne, hogy mekkorák az egyágyas szobák, kb. négyzetméterre.
Az egyik helyen láttam fotókat, de a szobák többsége 2-3 x 3 m körüli volt,
amiben az ágy 1x2, a szekrény 1x0,5, ha asztal volt akkor az is foglal helyet, és kész. meg se lehet mozdulni benne.
A Frei-es műsorban bemutatott sátorépítő srác kilépett a szobából, és egy gettószerű 60 centi széles folyosón ment végig, jól láthatóan 1 centis deszkafalakkal elválasztott szobák nyíltak onnan. (és az volt havi 325 Ł)
Na most ha itt valaki hangoskodik , akkor a többiek hallgatják?
Szóval én azért a téglafalra esküdnék...
A másik, hogy mennyire jellemző a single szobához a saját WC+Zuhany?
Vannak ilyen szobák? és persze 75-85 Font alatt vagy körül...
Még egy: Ha ismerős érkezik, és pár napra megszáll az én egyágyas szobámban, akkor az mennyire tilos? Mert ugye nem fizet lakbért stb...
és ha tovább fokozzuk, akkor ezzel mennyire lehet visszaélni? pl. kimegyek, és valakinél a padlón hálózsákban meghúzom magam, és fizetem neki a hetibér felét, amíg találok egy jó helyen, jó szobát...?
Üdv.Tom |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tobias Újonc

|
Elküldve: 2007. Június 17. Vasárnap, 1:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Nos, en a Nyhazi merszil trade kft altal jottem ki. Legkozelebb ha hazamegyek, es elmegyek nyiregyre akkor valoszinu bemegyek hozzajuk szamonkerni egysmast.
A lenyeg, hogy megigerik hogy szallas es miegymast szereznek, mindenfele erdekes papirt nyomnak a kezedbe, koztuk london metroterkepevel:), elmondjak hogy itt milyen sok penzt kereshetsz, azaz csak a joval biztatnak.
De a lenyeg: mindezert elkernek 20000 rongyot amiret ha mar itt vagy latod ogy mit tettek: felhivjak a londoniagyarok nevezetu londoni ugynokseget es szallast foglalnak neked. Es neked nemzetkozi atutalaskent(+5000ft) be kel fizetned ket het foglalot. Na de a lenyeg: mindezt te is megteheted magad!! megtalasz minden telefonszamot a www.londonimagyarok.hu lapon Es meg valami. Ne fizess elore. Beszeld meg veluk hogy mikor mesz es hogy majd akkor fizetsz. igy meguszod a az atutalas dijat meg ezt a sz....ceget. Amugy londonimagyarokek se jobbak, embertelen korulmenyek, neha 20-25 fo/lakas/1.5 furdoszoba (ugye sach road..) Ez a haztol fugg, van egy ket lakhato....de abban altalaban laknak a lenyegen nem valtoztat ez is egy magyarokre epulo, magyarokat lehuzo ceg, de valahol el kell kezdeni, aztan lehet valtani, minnel hamarabbb....es irany del london:)
Lenyeg a lenyeg: a mersziltrade teljesen kihagyhato......es meg valami: london nem olyan eldorado mint amit otthon mindenki hisz....egy szobaban fogsz lakni valakivel, egy olyan hazban amin sokan osztozkodtok, heti 7000ftot koltesz berletre, heti 12000-et kajara, heti 23000-et a pici szobad feleert. Szoval jol gondold meg mielott kijossz. Ha meg nem beszeled a nyelvet el se indulj, mert nem kellesz senkinek |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|