| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Christian Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 9:48 Hozzászólás témája: Magyar bankkártya angliában. |
|
|
Hali
SOS segítségre lenne szükségem a bankkártyát illetően!!
Nekem sima otp-s van ,nem dombornyomott!!
Kinek mi a tapasztalata erről?
Feltétlenül szükséges e magyar dombornyomott kártya ,vagy kint könnyen lehet intézni?
Gyors segítségeteket várva:
Üdv
Krisztián |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 11:39 Hozzászólás témája: |
|
|
Automatában és egyéb helyeken csak és kizárólag dombornyomott kártyát fogadnak el , bár hozzáteszem én csak dombornyomott kártyát használok , belföldön , külföldön egyaránt , úgyhogy nem tudom hogy működik e a sima kártya , nem próbáltam még .
A sima kártya csak beföldihasználatra (H) való !
( ezt meg az OTP-ben mondta egy hölgy nekem még anno )
üdv
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Október 11. Szerda, 12:56), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 12:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez nem igy van.
Nekem van NEM dombornyomott kártyám amit simán használok itt, pedig K&H-s magyar visa elektron.
Az unokahugom is a sima OTP-s kártyájával vett fel pénzt. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Október 6. Péntek, 14:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor engem tájékoztattak félre az OTP-nél még anno .
Ettől függetlenül az a biztos ha dombornyomott kártyát használsz , az a biztos .
Nekem is volt hogy Horvátországban sima kártyát használtam , ott működött . De London-ban már csak dombornyomott kártyákat használtam . |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 861 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Október 7. Szombat, 6:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Az, hogy egy kartya mukodik vagy sem, nem attol fugg, hogy dombornyomott vagy sem. Hanem a tipusatol.
Nem hinnem, hogy az elmult sok evben Magyarorszagon volt bank, amelyik kibocsatott olyan kartyat, ami csak Mo-i hasznalatra volt jo, az OTP tutin nem adott ilyet mar a mult szazad vegen sem, a Cirrus-Maestro-juk vidaman mukodott szerte Europaban.
A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.
Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Október 13. Péntek, 11:30 Hozzászólás témája: |
|
|
| seci írta: |
A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.
Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!
-seci |
Mit ertesz offline trazakcion? Az indigozason kivul? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
keszti Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 13. Péntek, 16:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Én mint újjonc úgy csinálnám hogy M.O.-n csináltatnék teljesen új bankártyát és arra átraknám a pénzem és a többit megszüntetném
mondom mit újjonc
eszti |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|