Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar bankkártya angliában.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Christian
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 9:48    Hozzászólás témája: Magyar bankkártya angliában. Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali

SOS segítségre lenne szükségem a bankkártyát illetően!!
Nekem sima otp-s van ,nem dombornyomott!!
Kinek mi a tapasztalata erről?
Feltétlenül szükséges e magyar dombornyomott kártya ,vagy kint könnyen lehet intézni?
Gyors segítségeteket várva:
Üdv
Krisztián
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 11:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Automatában és egyéb helyeken csak és kizárólag dombornyomott kártyát fogadnak el , bár hozzáteszem én csak dombornyomott kártyát használok , belföldön , külföldön egyaránt , úgyhogy nem tudom hogy működik e a sima kártya , nem próbáltam még .

A sima kártya csak beföldihasználatra (H) való !

( ezt meg az OTP-ben mondta egy hölgy nekem még anno )

üdv

Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Október 11. Szerda, 12:56), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 12:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ez nem igy van.
Nekem van NEM dombornyomott kártyám amit simán használok itt, pedig K&H-s magyar visa elektron.
Az unokahugom is a sima OTP-s kártyájával vett fel pénzt.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 6. Péntek, 14:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor engem tájékoztattak félre az OTP-nél még anno .

Ettől függetlenül az a biztos ha dombornyomott kártyát használsz , az a biztos .

Nekem is volt hogy Horvátországban sima kártyát használtam , ott működött . De London-ban már csak dombornyomott kártyákat használtam .
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Október 7. Szombat, 6:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az, hogy egy kartya mukodik vagy sem, nem attol fugg, hogy dombornyomott vagy sem. Hanem a tipusatol.

Nem hinnem, hogy az elmult sok evben Magyarorszagon volt bank, amelyik kibocsatott olyan kartyat, ami csak Mo-i hasznalatra volt jo, az OTP tutin nem adott ilyet mar a mult szazad vegen sem, a Cirrus-Maestro-juk vidaman mukodott szerte Europaban.

A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.

Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

A dombornyomott kartya arra volt! jo, hogy off-line tranzakciot is lehet vele csinalni, azaz beteszik egy indigos gepbe, leszedik rola a dombornyomast (kartyaszam) es alairod.

Az itteni Maestro kartya ugyan dombornyomott, ettol fuggetlenul nem hasznalhato offline tranzakciora. A Visa/MC/Amex meg igen. Szoval a dombornyomas a multe!

-seci

Mit ertesz offline trazakcion? Az indigozason kivul?
Vissza az elejére
keszti
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 13. Péntek, 16:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én mint újjonc úgy csinálnám hogy M.O.-n csináltatnék teljesen új bankártyát és arra átraknám a pénzem és a többit megszüntetném

mondom mit újjonc
eszti
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban