Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Eladó
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Eladó

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 27. Szerda, 19:51    Hozzászólás témája: Eladó Hozzászólás az előzmény idézésével

3 szoba +nappali parkettás,lambériás,fürdöszobás,wc-s,konyhás,erkélyes,balkonos,előszobás,teraszos,3.emeleti,900m2 kerttel,Temzére néző nagymamával eladó.

Érd.: Henriettánál itt!Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 6:44    Hozzászólás témája: Re: Eladó Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
3 szoba +nappali parkettás,lambériás,fürdöszobás,wc-s,konyhás,erkélyes,balkonos,előszobás,teraszos,3.emeleti,900m2 kerttel,Temzére néző nagymamával eladó.

Érd.: Henriettánál itt!Mosoly

Mosoly
Latszik, hogy nem elsz itt eleg regen...

Parkettas??? Nem allitom, hogy nem lattam parkettat ebben az orszagban (mert jartam egy-ket palotaban), de lakasban meg nem! Sot egy eve nezelodunk, hogy hol lehetne rendes parkettat kapni, de nincs!

A nagymama kulon nem elado?

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 7:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Na meg 900m2 -es telek Mosoly

Szegény Heni mivel érdemelte egyébként ki, hogy hirdetsz helyette?
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 16:53    Hozzászólás témája: Re: Eladó Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Latszik, hogy nem elsz itt eleg regen...

Parkettas??? Nem allitom, hogy nem lattam parkettat ebben az orszagban (mert jartam egy-ket palotaban), de lakasban meg nem! Sot egy eve nezelodunk, hogy hol lehetne rendes parkettat kapni, de nincs!

A nagymama kulon nem elado?

-seci

Miert nem hozol magyarorszagrol parkettat? Autoval mondjuk. vagy kamionnal?
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 17:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci!

Azért, mert valaki Angliában él, a magyar humort még értheti..
De nem kötelező..

Sőt,szégyen Nagyon boldog
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Seci!

Pedig az már magyarhonba sem luxus..

De,a mami is eladó..A minap adtam el egy dunakanyarra nézőt...Mosoly
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 28. Csütörtök, 19:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A humornak is vannak határai... ha pedig valaki mást belevonsz a megkérdezése nélkül, megszűnik humorosnak lenni. De jó próbálkozás volt.

Seci, én már láttam parkettás házat, igaz, az nem lakás. A laminált a divat. Lehet parkettát venni, de nagyon drága.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 29. Péntek, 8:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Seci, én már láttam parkettás házat, igaz, az nem lakás. A laminált a divat. Lehet parkettát venni, de nagyon drága.

A laminalt ize az nem parketta, hanem fake. Ha mar rakoltok tobb szaz fontot valamire, akkor az legyen az igazi. A parketta az cca 25x7cm-es darabokbol all Mosoly Mar talaltunk olyant, ami normalis fa, de nagyobb, olyan 20x30cm-esek.

Az otthonrol valo hozatas gondolata mar felotlott bennunk is, csak a penz hianyzik hozza! Most a gyerek egyetemere gyujtunk elso korben, aztan ha meglesz az a nehany ezer font, akkor jon utana a furdoszoba es az egesz viz-rendszer europai szintre hozasa, es utana a parketta.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 29. Péntek, 12:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kisjuhfej írta:
Enci!

Azért, mert valaki Angliában él, a magyar humort még értheti..
De nem kötelező..

Sőt,szégyen Nagyon boldog

Légy erős ................... itt nagyon sokan nem értik a magyar humort .........az angollal meg megsepróbálkozz , mert itt majdnem mindenki levanfagyva Nevető
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 29. Péntek, 15:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja..
Beirtam egy ártalmatlan aprohirdetést,A fél forrum meg besértődött.

Amugy lehet viccolni,de előbb beszélni kell az érintettel,hogy lehet e...Mosoly

má én se értem
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 29. Péntek, 21:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem apróhirdetés volt, hanem egy vicc. És részemről nem tartom ártalmatlannak, merthogy belekevertél.
Vissza az elejére
Kisjuhfej
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 30. Szombat, 17:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó.Elnézést.

De abban egyetérthetünk,hogy ez tipikusan a "nyálon lött nyul" esete volt,nem?
Vissza az elejére
Johnny
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Július 10. Kedd, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Kérdésem lenne hozzátok!
Szeretném megkérdezni,hogy lehet itt lakáshoz jutni a bérlésen kivül!Sajátra gondoltam!Hittelt milyen feltételekkel adnak és kell-e hozzá referencia!Mennyi ledolgozott idő kell hozzá?Vagy is mi a feltétele?!Van erre esély,nekünk magyaroknak!?Ki tud ebbe segiteni mert nem akarunk egész életünkbe albérletet fizetni és legalább az már a milyénk lenne elöbb-utobb!
Van aki vásárólt itt saját lakást?Milyen szabájok vannak?
Mennyi kezdö összeggel kell rendelkezni?Mindenre kiváncsi vagyok ha tudtok segiteni!
Köszi elöre is!
Üdv:Jani
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban