Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tanulás (munka mellett)

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 11:12    Hozzászólás témája: Tanulás (munka mellett) Hozzászólás az előzmény idézésével

Nevető Ahoj!

Mivel máshol nem kaptam választ, nyissunk egy új témát Felkiáltás Szóval, aki Londonban hasonlót művel, azazhogy egyetemre jár (netán munka mellett), ne fosszon meg minket a hasznos infóktól. Egyelőre főleg a költségek érdekelnének, a jelentkezés feltételei/menete, meg úgy egyáltalán a felsőoktatás színvonala. Ötlet és lőn világosság Ötlet
ÜDV

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 23:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A fene a lusta seggetekbe! Senki nem akar tanulni, csak penzt keresni!? Ejnye! Vicces Azert tovabbra is varom az infokat!
Egyebkent: Enci, ezidotajt hany tagja van a forumnak ?

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 6:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali Igi!
Asszem eleg jól haladunk Nagyon boldog Január 3.-i indulásunkhoz képest 1723.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 6. Hétfő, 23:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:
Hali Igi!

Nocsak! Ha így megy tovább lesz magyar ngyed Londonban! Mosoly

Egyetemisták sehol ?

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 0:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Enci írta:
Hali Igi!

Egyetemisták sehol ?

Laza IGI Laza

De biztos vannak,csak ipp a regi,otthoni rutin szerint vagy hazibuliznak vagy kocsmaznak... Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
A4ework
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 7. Kedd, 20:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Figyelem az angliai munkakeresoknek!

Uj tipusu programokra kaptunk engedelyt, amelynek a kereteben AZONNALI segitseget tudunk nyujtani CV irasaban, es mindefele tancsadasba, forditasban...VALTOZATLANUL TELJESEN INGYENESen, EU altal finanszirozottan.

Aki eddig "sorban allt" most mar nem kell sorba allni.

Varok mindenkit.

Madison House, 3rd floor
24-28 London RoadWembely, Middlesex
HA9 7EX

02089031808
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 20:51    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Krisz972 írta:
ignac írta:
Enci írta:
Hali Igi!

Egyetemisták sehol ?

Laza IGI Laza

De biztos vannak,csak ipp a regi,otthoni rutin szerint vagy hazibuliznak vagy kocsmaznak... Nevető Nevető Nevető

Amennyire a londoni árakat ismerem, inkább az első valószínű! Mosoly Mindenesetre nem árt néha nyilvános helyen is megmutatni, hogy milyen az a magyar virtus ! Mosoly
Üdv,

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Krisz972 írta:
ignac írta:
Enci írta:
Hali Igi!

Egyetemisták sehol ?

Laza IGI Laza

Amennyire a londoni árakat ismerem, inkább az első valószínű! Mosoly Mindenesetre nem árt néha nyilvános helyen is megmutatni, hogy milyen az a magyar virtus ! Mosoly
Üdv,

Laza IGI Laza

Jah,csak aztan jon valami badigard,aztan azzal kell virtuskjodni... Nevető Nevető Nevető
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

jah, azok kemenyek, mint a vidia ! Mosoly

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:37    Hozzászólás témája: Re: Tanulás (munka mellett) Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
Nevető Ahoj!

Mivel máshol nem kaptam választ, nyissunk egy új témát Felkiáltás Szóval, aki Londonban hasonlót művel, azazhogy egyetemre jár (netán munka mellett), ne fosszon meg minket a hasznos infóktól. Egyelőre főleg a költségek érdekelnének, a jelentkezés feltételei/menete, meg úgy egyáltalán a felsőoktatás színvonala. Ötlet és lőn világosság Ötlet
ÜDV

Laza IGI Laza

Halihó!

Én lettem volna egyetemista Londonban, ha az ösztöndíjtól nem estem volna el, mint uniós állampolgár.Hirdeti a MÖB az international scholarship-et a zeneművészet terén, az angolok küldték a papírokat, de senkit nem zavart, hogy az első kikötés:NEM LEHETSZ EURÓPAI UNIÓS!!!
Így most Erasmus Németo-ba.wow
Forgó szemek
Itthonról nehéz kijutni...
Vissza az elejére
ignac
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 22:56    Hozzászólás témája: Re: Tanulás (munka mellett) Hozzászólás az előzmény idézésével

myvett írta:
ignac írta:
Nevető Ahoj!

ÜDV

Laza IGI Laza

Halihó!

Én lettem volna egyetemista Londonban, ha az ösztöndíjtól nem estem volna el, mint uniós állampolgár.Hirdeti a MÖB az international scholarship-et a zeneművészet terén, az angolok küldték a papírokat, de senkit nem zavart, hogy az első kikötés:NEM LEHETSZ EURÓPAI UNIÓS!!!
Forgó szemek

Sajnálom, hogy így jártál! Viszont biztos vannak olyanok is, akik nem ösztöndíjjal tanulnak, hanem mondjuk saját költségre...
csak éppen nem akarnak írni (talán tényleg a fentebb említett okok miatt)
Amúgy milyen hangszer ?

Laza IGI Laza
Vissza az elejére
myvett
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 8. Szerda, 23:42    Hozzászólás témája: Re: Tanulás (munka mellett) Hozzászólás az előzmény idézésével

ignac írta:
myvett írta:
ignac írta:
Nevető Ahoj!

ÜDV

Laza IGI Laza

Halihó!

Forgó szemek

Sajnálom, hogy így jártál! Viszont biztos vannak olyanok is, akik nem ösztöndíjjal tanulnak, hanem mondjuk saját költségre...
csak éppen nem akarnak írni (talán tényleg a fentebb említett okok miatt)
Amúgy milyen hangszer ?

Laza IGI Laza

szia IGI!

Énekművész, tanár szakos vagyok, operaénekes leszek.
Nyáron szeretnék kimenni Londonba, remélem úgy alakulnak a dolgaim!
A feltett kérdéseidre, hogy milyen az oktatás, ár stb, tudok infókat, majd megírom.konkrétan zenei téren vagyok informált.
Tömören:drága és jó, de itthon is.
Jövőre vezetik be nálunk a Bolognai -rendszert, ami azért bolognai, mert ott írták alá az egyezményt.Kreditalapú 3+2-es képzések, alapdiploma/BA,BSC/ +Master2 év .Egész Európát ez a rendszer hálózza be.Külföldiek részére fizetős, ha nem ösztöndíjjas az illető.stb...

Y
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban