Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Szeptember 14. Csütörtök, 18:21 Hozzászólás témája: Fogyókúra - nemcsak lányoknak!
Érdekel valakit egy tuti fogyókúrást módszer? Nagyon nehéz, de biztos siker. De csak akkor irok részleteket, ha van érdeklődő, mert nem akarom feleslegesen untatni vele a fórumozókat.
Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 827 Tartózkodási hely: Farnborough
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 6:16 Hozzászólás témája: Re: Fogyókúra - nemcsak lányoknak!
HenriettaWH írta:
Érdekel valakit egy tuti fogyókúrást módszer? Nagyon nehéz, de biztos siker. De csak akkor irok részleteket, ha van érdeklődő, mert nem akarom feleslegesen untatni vele a fórumozókat.
Erdekel, de nem fizetek tobbsza fontot ilyen-olyan bogyoert/porert
A 90-napos nekunk mukodott, de eleg remenytelen dolog csinalni, ha vannak korulotted masok, akik ketpofara zabaljak a libazsiros kenyeret...
-seci
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 12:37 Hozzászólás témája: Fogyokura
Ez mukodik, en is csinalom, azert ajanlom. 9 het alatt 12 kilot adtam le.
A modszer neve Lipotrim. Egy angol ceg fejlesztette ki, elsosorban azoknak, akik mutetre vartak es ahhoz sokat kellett fogyniuk rovid ido alatt. Regebben csak korhazban es korzetinel lehetett kapni, de most mar gyogyszertarakban is.
Ez egy teljes etelhelyettesito program - nem eszel semmit, csak amit adnak, ezert mondtam, hogy nagyon nehez, iszonyu akaratero es kitartas kell hozza. Van egy porbol keszult shake haromfele izben, egy csirkeizu leves, es ketfele izu napolyiszeru valami, ami kb olyan, mintha izesitett kartont ennel. Emellett kell inni naponta legalabb 3 liter vizet, csak fekete kave es tea engedett, meg edesitoszer, nem cukor.
Hetente kell jarni ellenorzesre a gyogyszereszhez, megmernek, elbeszelgetnek, es adjak a kovetkezo heti adagot. Heti 35 fontba kerul, bar allitolag van, ahol csak 30. Csak akkor engedik, hogy elkezd, ha legalabb 6 kilo (1 stone) tulsulyos vagy, bar elsosorban a BMI-t nezik. Havonta kb. 6 kilot lehet vele leadni, es legalabb 4 hetig kell csinalni. Ezekben benne van minden vitamin stb. amire a szervezetnek szuksege van, az alapja egy kemiai reakcio, amit angolul ketosis-nak hivnak, ezert nem lehet enni es inni semmit a megengedetten kivul, mert igy a szervezet felhasznalja a felrakodott zsiradekot.
Ott rajta van azoknak a gyogyszertaraknak a listaja, akik foglalkoznak vele. Ha valakinek szerencseje van, a korzeti is csinalhatja. Magyarorszagra is lehet, de csak a korzetinek hajlandoak postazni, merthogy ellenorzes alatt lehet csak csinalni, es eleg draga.
Sajnos Seci ezt sem konnyebb csinalni, mint a 90 napos programot... Az elso het iszonyu nehez, a masodik is, aztan konnyebb lesz. Egy ido utan mar nem is gondol az ember evesre, nem ehes, felteve, hogy iszik eleget, tele van energiaval meg ilyen szepsegek.
Azert merem ajanlani, mert az irodaban mar negyen csinaljuk, a munkatarsam, akitol hallottunk errol, tavaly harom honap alatt 20 kilot adott le, azota csak egy parat szedett vissza karacsonykor, mert telezabalta magat csokival meg edessegekkel. Termeszetesen az egeszseges eletmod feltetele annak, hogy ne szedd vissza a kilokat, de ez egy nagyon jo modszer azoknak, akiknek semmi mas nem hasznalt, mint pl. nekem is. Nem mindenkinek valik be, es reszletesen megnezik a jelentkezok egeszsegi problemait, terhes szoptatos anyukaknak nem lehet, cukorbetegeket kulon figyelnek, bar nincs teljesen kizarva.
Szoval, ha valakit meg mindig erdekel, latogasson el a honlapra, beszeljen a gyogyszeresszel, es sok sikert!
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 13:50 Hozzászólás témája:
Oké Heni
Elhiszem , csak én kevés embert láttam aki meg is tudta tartani a leadott kilókat .
Sajnos az a tendecia , hogy az elért eredmény után lassan visszaszedi a nehezen leadott kilókat a delikvens és a gond az hogy néha "áfával" tér vissza .
De kivánom neked hogy sikeres legyen amit vállaltál .
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 15:23 Hozzászólás témája:
Mozogni kell gyerekek, a sport, kocogas, minden a vilagon.
Na mi lesz? Mozgas, mozgas. Kocogj tovabb csak, nema elefant. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 16:30 Hozzászólás témája:
Frenky, egyetértek veled, és ez általában azért van, mert az emberek nem változtatják meg az életmódjukat, és továbbra is többet esznek, illetve több kalóriát visznek be, mint szükséges. Ahhoz, hogy az ember tudja tartani a súlyát, egészségesen kell étkezni, és mint Artin irta, mozogni. Viszont olyanok is vannak, akik gyógyszerektől hiznak, azok biztosan tudják majd tartani.
Nem mondom, hogy nem félek tőle, hogy visszaszedek valamennyit, igy egy kicsivel tovább fogom csinálni, hogy helyet adjak egy pár kilónak visszajönni. Annyit nem fogok visszaszedni, mint amit leadtam, mert ha nagyon elkezd visszajönni, ismét csinálom egy hónapig. Az én túlsúlyom nemcsak attól gyűlt fel, hogy sokat ettem vagy egészségtelenül étkeztem, hanem gyógyszerektől is, és egyszerűen semmi más módszer nem használt. Beletelt néhány hónapba, mire rászántam magam, de én sokkal könnyebbnek találom egyáltalán nem enni, mint a különböző ételekkel vacakolni. A munkatársam sem szedte vissza, amit leadott, az a néhány kiló, amit felszedett, annak köszönhető, hogy teletömte magát csokival, meg süteményekkel, és ezt tudja is.
Én már most is sikeresnek érzem magam, már hasonlitok a régi magamra és nem utálok a tükörbe nézni, és sokkal jobban érzem magam.
Nem mondom, hogy ez egy könnyű módszer, éppen ellenkezőleg, nagyon nehéz, de gyors és biztos megoldás, az pedig, hogy utána mi lesz, mindenkin magán múlik. Sajnos a mostani életvitel nem könnyit az emberek dolgán, azért van annyi túlsúlyos ember Angliában, mindig mondják a tévében is, főleg gyerekekre hivják fel a figyelmet.
Azért is irtam le ezeket, mert gondoltam, hátha van olyan, aki hasonló cipőben jár, mint én. Ha a munkatársam nem beszélt volna róla, még mindig kinlódnék. A többit meg meglátjuk....
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 15. Péntek, 16:35 Hozzászólás témája:
Artinnak igaza van, de tessék belegondolni, hogy sok ember egész életében hulladékot eszik,persze hogy meghízik...(Jamie Oliver,nem hiszem,ha nem látom, hogy a gyerek kiszedi a zöldséget a szendvicsből,mert nem ismeri...........aztán jön a több hetes székrekedés ez se vicc)Hát nem jó jel, hogy Maon a kormány kierőszakolta, hogy a GMO növényeket lehessen termelni, pedig ezzel veszélybe kerül a gazdaságos gazdálkodás....nem veszik majd meg a kukoricát, stb....
Na,aki fogyni akar, annaksok sikert, csak ne gyanús kínai teával tegye!!!!!
Csatlakozott: Jan 29, 2007 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: london
Elküldve: 2007. Február 5. Hétfő, 23:03 Hozzászólás témája: Re: Fogyókúra - nemcsak lányoknak!
seci írta:
HenriettaWH írta:
Erdekel, de nem fizetek tobbsza fontot ilyen-olyan bogyoert/porert
A 90-napos nekunk mukodott, de eleg remenytelen dolog csinalni, ha vannak korulotted masok, akik ketpofara zabaljak a libazsiros kenyeret...
-seci
hat ez k...va jo. egyepkent teljesen igazad van!!!
Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 111 Tartózkodási hely: Crawley
Elküldve: 2007. Április 27. Péntek, 2:38 Hozzászólás témája:
Fogyokurat akartok? Menjetek dolgozni a Hiltonba ott lefogytok az tuti!
Na mas...igazabol, ha betartana az ember, hogy rendszeresen eszik, de keveset es mozog akkor nem lenne semmi baj. En kijottem 52kg-vel most meg lehetek kb.58kg. Az a sok edesseg ami itt van, annak nem lehet ellenalni. Na szoval en is fogyni szeretnek, de nem a fent elitett modszerrel, nem a penz vegedt, szerintem tul mesterseges. Elhataroztam, hogy futni fogok, de egyedul nem megy, majd valami lessz,vagy lehuzok valami tornat az internetrol. Sport nelkul a nem formalod a tested, lotyogos lessz!!!
Csatlakozott: Jan 15, 2007 Hozzászólások: 61 Tartózkodási hely: Waterlooville
Elküldve: 2007. Április 28. Szombat, 0:45 Hozzászólás témája:
Pont most neztuk vissza az eskuvoi videonkat. A ferjem 20 kg-val volt kevesebb. Hogy akkor miert? (es se elotte sem utana?) Mert Floridaban dolgozott fel evet: harom kulonbozo munkahely egyszerre, kozben bicajjal szaladt (a 40 fokban) az egyiktol a masikig. Ehetett o kozben pizzat es barmit, ugy olvadtak le rola a kilok hogy ihaj.
ZS
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban