Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 10:26 Hozzászólás témája: Mi van ha?
Sziasztok!!
Szeretném a segítségeteket kérni. Mit tegyek akkor, ha 3 nap után kirúgnak, mert v.mi nem tetszett nekik a munkámban, v. ha 5 percet késtem? És a szállást is a közvetítő cég intézi és onnan is kiraknak. Kit kereshetek, h. segítsen munkát és szállást találni ingyen és gyorsan, mert a kezdőtőkém nem lesz v.mi sok.
Ha tudtok segítsetek lécci!!
Köszi
Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:39 Hozzászólás témája:
Jobcentre+ba én elmennék beregisztrálni, van,ahol magyarul is beszélnek(B.Kriszta címet fórumból elő lehet talán keresni) Alapítvány,menhely,étkezés megoldására kell, hogy legyen, ha olyan nagy a baj,........ szerződést kell megnézni, hogy a cég nem szegett-e meg valamit...Egy másik topicban volt szó nem erről, hasonlóról...cég nem fizetett. jó és rossz tapasztalatok! De igazából nem merek mást mondani, nem tudok konkrétumokat....
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 23:12 Hozzászólás témája: Re: Mi van ha?
Sacit írta:
Sziasztok!!
Szeretném a segítségeteket kérni. Mit tegyek akkor, ha 3 nap után kirúgnak, mert v.mi nem tetszett nekik a munkámban, v. ha 5 percet késtem? És a szállást is a közvetítő cég intézi és onnan is kiraknak. Kit kereshetek, h. segítsen munkát és szállást találni ingyen és gyorsan, mert a kezdőtőkém nem lesz v.mi sok.
Ha tudtok segítsetek lécci!!
Köszi
Keresd fel a Citizen Advice Bureau-t. azok ilyen problemakra lettek szakosodva. szep magyar nyelven fogalmazva.
http://www.citizensadvice.org.uk/winnn6/index _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban