Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni Magyarok-Berlini-magyarok

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
samati
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 7:46    Hozzászólás témája: Londoni Magyarok-Berlini-magyarok Hozzászólás az előzmény idézésével

Sräcok!

En 1 berlini magyar Tattoo Artist vagyok:D!
Oktoberben Londonba költözöm ismerösökhöz,nagy segitseg lenne ha ertesitenetek ha lättok vhol Tattoo Studiokat ahol- Looking for artist- figyel a kirakatban!
Thanx

Ha kerdesetek van az itteni ällapotokrol-munka,egyeb-sokkoljatok nyugottan!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 13. Szerda, 11:06    Hozzászólás témája: Re: Londoni Magyarok-Berlini-magyarok Hozzászólás az előzmény idézésével

samati írta:
Sräcok!

En 1 berlini magyar Tattoo Artist vagyok:D!
Oktoberben Londonba költözöm ismerösökhöz,nagy segitseg lenne ha ertesitenetek ha lättok vhol Tattoo Studiokat ahol- Looking for artist- figyel a kirakatban!
Thanx

Ha kerdesetek van az itteni ällapotokrol-munka,egyeb-sokkoljatok nyugottan!! Nagyon boldog

Menjel el Camden Townba.
Vissza az elejére
rendkivuli2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 10:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hali ha már igy felkináltad a lehetőséget akkor élek vele.
Az elhelyezkedés mennyire zőkkenő mentes és mi az ami elkerülhetetlenül lényeges a sikeres állás kereséshez?
Na még néhány kérdés.
A nyelv ismeretem alapszintü de megfelelő akarat van mögöttem és nem rettenek vissza semmilyen mocskos melótol sem!
Szerinted van-e esetleg értelme nekivágnom?
Válaszod kőszőnőm!!
írhatsz ide is vagy pedig a rendkivuli2@freemail.hu is megfelel erre a célra!!
KÖSZ!
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 23:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En csak otletet adtam, nem ajanlotam fel semmit. Csak ismerem egy kicsit az t a varos reszt, ott gyulekeznek az ilyen emberek. Nagyon boldog

Leginkabb beszelj angolul, minel jobban, legyen penzed eleg 1 honapra minimum, kitartas, sok utana jaras a munkanak.

Meg gyurj az angolra, es inkabb utana gyere ki, gyujts kozben penzt is, ha nincs eleg. minimum 800-1000 font kell az elejen.
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 18:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
En csak otletet adtam, nem ajanlotam fel semmit. Csak ismerem egy kicsit az t a varos reszt, ott gyulekeznek az ilyen emberek. Nagyon boldog

Leginkabb beszelj angolul, minel jobban, legyen penzed eleg 1 honapra minimum, kitartas, sok utana jaras a munkanak.

Meg gyurj az angolra, es inkabb utana gyere ki, gyujts kozben penzt is, ha nincs eleg. minimum 800-1000 font kell az elejen.

Most felsetaltam Camdenbe, es lattam az egyik uzletnel, hogy experienced piercer-t keresnek, lecsekkolhato referenciakkal. Gondolom ehhez is ertesz, nemcsak a tetovalashoz.. ( ha nem akkor bocsesz)
az egyik tatoo es peiercing studio..Camden High St, 277
Vissza az elejére
samati
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 26. Kedd, 21:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

TO: AVNIRE
Leginkäbb tetovälässal szeretnek foglalkozni;minden esetre köszi az infot!

TO: ARTIN
Köszi a tippen ränezek!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Október 31. Kedd, 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Idézet:
TO: AVNIRE
Leginkäbb tetovälässal szeretnek foglalkozni;minden esetre köszi az infot!

Samati! Maszakltam Camdenben es van ket tetovaloszalon, ahova "experienced Tattooist"-et keresnek!

Mind a ket uzlet a Camden High St-en van, az egyik a 277 szam alatt, a neve: Blue Skin, a masik a 267 szam alatt van, de nem tudom a nevet, de az utca sarkan van, konnyu megtalalni.

Bemenjek es megkerdezzem neked az elerhetoseguket (email, telefon stb) es akkor tudnal kontaktolni veluk?
Vissza az elejére
samati
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. November 9. Csütörtök, 21:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megkesve bär...

Köszi Avnire!!
Eppen 2 ajänlat között hezitälok ...ez a legjobbkor jött:D

Van 1 oldalam ahol minden elerhetösegem fenn van...ha ezt eljuttatnäd hozzäjuk ,igazän häläs lennek!
Persze az is jo ha e-mail cimet szerzel..!
Elsösorban THANX,ha mär talän kesö is...ÜDV

a cim:http://venomtattoo.fw.hu
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 10. Péntek, 17:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

www.deutsche-in-london.net non profit németnyelvű londoni honlap,több 10ezer napi látogató!!!
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. November 14. Kedd, 19:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

samati írta:
Megkesve bär...

Köszi Avnire!!
Eppen 2 ajänlat között hezitälok ...ez a legjobbkor jött:D

Van 1 oldalam ahol minden elerhetösegem fenn van...ha ezt eljuttatnäd hozzäjuk ,igazän häläs lennek!
Persze az is jo ha e-mail cimet szerzel..!
Elsösorban THANX,ha mär talän kesö is...ÜDV

a cim:http://venomtattoo.fw.hu

Samati! Megvan a melo neked!

Most delutan bementem a tetovalo szalonba, ahol embert keresnek, a fonok tok baratsagos volt, ki is derult, hogy mit ad isten, vagy egy magyar srac, aki ott dolgozik, el is vezetett, hogy beszeljek vele. Szoval beszeltem a magyar sraccal is, kerdezte, hogy beszelsz e angolul, azt mondtam, hogy igen ( kosd fel a nadragszijat es tanulj meg jo gyorsan!!). Alitolag kell nekik ember, mert nyitnak ket uj uzletet is.

Kerdezte a srac, hogy hogy dolgozol, mondtam, hogy van weblapod, nem volt nalam a cime, de majd holnap bemegyek es beadom nekik.

Szoval az uzlet neve:
Blue Skin-
Professional Tattoo & Body Piercing Studio
277 Camden High St. London, NW1 7BX
tel: +44 20 7267 7642
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban