Londoni Magyarok
Keresés     
Buckingham Palace
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Motorkerékpár szerviz Londonban
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Tudtok segíteni???
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Tudtok segíteni???
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
cecilia
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 10:19    Hozzászólás témája: Tudtok segíteni??? Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék Angliába utazni főleg pénzkeresés céljából! Alapfokon tudok angolul, egyébként mire kijutok, már rendelkezem mérnöki diplomával. Szerintetek van esélyem arra hogy a szakmámban helyezkedjek el ha már magasabb szinten is elsajátítottam a nyelvet? Mennyi pénzre lesz szükségem, amikor kiutazom, és mennyi idő után találok állást? Nagyon félek csak úgy belevágni az ismeretlenbe, kérlek segítsetek néhány infoval.

Köszönöm!!!!

Cili
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Krisz972
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Február 3. Péntek, 22:19    Hozzászólás témája: Re: Tudtok segíteni??? Hozzászólás az előzmény idézésével

cecilia írta:
Sziasztok!

A közeljövőben szeretnék Angliába utazni főleg pénzkeresés céljából! Alapfokon tudok angolul, egyébként mire kijutok, már rendelkezem mérnöki diplomával. Szerintetek van esélyem arra hogy a szakmámban helyezkedjek el ha már magasabb szinten is elsajátítottam a nyelvet? Mennyi pénzre lesz szükségem, amikor kiutazom, és mennyi idő után találok állást? Nagyon félek csak úgy belevágni az ismeretlenbe, kérlek segítsetek néhány infoval.

Köszönöm!!!!

Cili

Cilike !

Megtenned,hogy vegigolvasod a "Munka Londonban" cimu forumot?
Minden benne van,amire kivancsi vagy... Nagyon boldog

Krisz
Vissza az elejére
hunzsolt
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 12. Vasárnap, 17:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

A kint élő magyaroktól szeretnék elsősorban segitséget kérni!!!Én jelenleg még Mo-on vagyok de 2006. szep. ill okt-ben mindenféleképpen kiakarok menni Angliában.(London)
Elsősorban az angol nyelv tanulása érdekelne,esetleg ha valaki tudna nekem segiteni azt nagyon szépen megköszönném.
Jelenleg alap szintűen tudok, ami nem elég hogy boldoguljak.Igy tehát aki tud akreditált kurzust vagy nagyon jó nyelviskolát az emailben értesitsen!Elöre is köszönöm a segitségeteket.-Zsolt-

email:. son3@freemail.hu
Vissza az elejére
rajcsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 13. Hétfő, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Miből lehet még kint pénzt szerezni a fizu mellett? Vmi üzletelés ott kint v onnan hozni haza valamit? Mibe érdemes még belefogni? Ha tudtok segítsetek. Köszi!
rajcsi13@totalcar.hu
Vissza az elejére
anyumaci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 11:54    Hozzászólás témája: SOS-Arsenal meccs ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok! SOS!! SOS!!!! ARSENAL meccsre hol lehet JEGYET szerezni????? Síró vagy nagyon szomorú

A mostani /régi / stadionba!!!

Minden lehetőség érdekel!!

egy elszánt rajongó
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Március 17. Péntek, 22:32    Hozzászólás témája: Re: SOS-Arsenal meccs ! Hozzászólás az előzmény idézésével

anyumaci írta:
Sziasztok! SOS!! SOS!!!! ARSENAL meccsre hol lehet JEGYET szerezni????? Síró vagy nagyon szomorú

egy elszánt rajongó

Leginkabb a stadion jegypenztaraban, vagy hivatalos Arsenal ajandek uzletben.
Vissza az elejére
anyumaci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 9:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin! Köszi a tippet!!
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Március 25. Szombat, 14:52    Hozzászólás témája: Re: SOS-Arsenal meccs ! Hozzászólás az előzmény idézésével

anyumaci írta:

egy elszánt rajongó

Meg esetlegesen hiszed ha nem a kinti magyaroktól !

Nekünk is hoztak féláron , Arsenal jegyet ! ( ne kérdezd hogyan fogalmam sincs , nagy feltalálók vagyunk Mosoly

üdv
Vissza az elejére
anyumaci
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Április 2. Vasárnap, 9:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky! Köszi a bíztatást, bár a reményem egyre fogy!

Mindenkinek Szép napot!
Vissza az elejére
b_brigi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Június 26. Hétfő, 8:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, Londonban élő magyarokkal szeretnék megismerkedni és barátkozni. Nagyon boldog
A nevem Brigi és Romániába élek.
Légyszi irjatok
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Bernadettrough
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Július 30. Vasárnap, 20:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!!! Én kimegyek Londonba jövőre. de az a hatalmas problémám, hogy a kutyámat nem hagynám itthon.. Forgó szemek Hol lehet vele szállást találni? Kérlek bármit tudtok írjatok.. bernadettrough@gmail.com
Vissza az elejére
gabbara
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 12:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bernadettrough írta:
Sziasztok!!! Én kimegyek Londonba jövőre. de az a hatalmas problémám, hogy a kutyámat nem hagynám itthon.. Forgó szemek Hol lehet vele szállást találni? Kérlek bármit tudtok írjatok.. bernadettrough@gmail.com

Szia,
A kutyus kivitelet nem art idoben elkezdeni megszervezni, mert az csak egy dolog, hogy talalj neki szallast, de be is kell vinned az orszagba. Kell hozza mikrochip + vervizsgalat es ha a ver OK, akkor fel ev mulva meg kell ismetelni es ezutan mehetsz (ha - felteszem - nem akarod karantenba tenni) Az vigasztaljon, hogy ez is csak olyan 1-1,5 eve van, addig csak a fel eves karanten volt....
Itt talalsz infot:
http://www.defra.gov.uk/animalh/quarantine/index.htm

En par dolgot meg is kerdeztem toluk, nagyon keszsegesek, de a szabalyokat nagyon be kell tartani.
Vissza az elejére
andi2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 21:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak benneteket,nagyon sok mindent megtudtam,de egy kérdésre nem találok választ.Vagy tényleg nincs vagy figyelmetlen volta.Ha a második bocsánat. A kérdésem a letelepedéssel lenne kapcsolatos.Férjem elmúlt 1 éve hogy Észak-Írórszágban dolgozik,én és a gyerekeink most megyünk ki szept.29-én.Megtudnátok mondani,hogy mi kell ahhoz hogy az ideglenes letelepedési engedélyt megkérjük?
köszönöm előre is a segítséget
Sziasztok Andrea
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 7:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

andi2 írta:
Megtudnátok mondani,hogy mi kell ahhoz hogy az ideglenes letelepedési engedélyt megkérjük?

Szerintem ilyen nincs is. Hacsak NI-ben nem masok a szabalyok, de hat az is a UK resze, ugyhogy nem hiszem, hogy barmit is kellene kernetek.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
andi2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 12:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Seci!
köszönöm a gyors választ, neharagudj de én ezt nem értem.néhány honlapon azt olvastam, hogy a letelepedési engedélyért folyamodni kell,ha egy év folyamatos munkaviszonnyal rendelkezel,tehát nem az angol állam tart el,akkor kérhetek ideiglenes letelepedésit,és ha eltelik 2 év és ismételten az állam nyakán élősködtünk megkaphatjuk az állanó engedélyt. vagy mégsem? Sokkolt Sokkolt
légyszi segítsetek ezt nekem kibogozni.
előre is köszönöm
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban