Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Raktári munka

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 6:46    Hozzászólás témája: Raktári munka Hozzászólás az előzmény idézésével

Most találtam a hirdetést, tehát ha érdekel ne engem keress.

Hosszutavu Raktari Munkak
Udv,

egy munkakozvetito ceg egyik raktaraban vagyok ugyvezeto. A felsovezetes rambizta egy olyan lista letrehozasat, melyen Angliaban tartozkodo, a fent emlitett munkakorben szivesen elhelyezkedok szerepelnenek. Ez egy flexibilis varolistanak tekintheto... 35 raktarban foglalkoztat a ceg Angliaszerte. Kerek minden jelentkezot, aki atmeneti alkalmazasban van es tovabblepne; eppen munkat keres es mobilitas nem akadaly, hogy reszletes jelentkezeseket az alul jelolt email cimre juttassa el mielobb. Jon a karacsony, sok helyre fog kelleni ember, csak en 40et fogok felvenni oktober kozepetol... Ebbol kb 20 aki veglegesitve is lesz januar vegetol...

Level targya: "Warehouse OP" legyen

Minden levelre reszletes tajekoztatassal es a feltetelekkel szolgalok valaszomban, rovid idon belul.

Cim: dartford.acmanager@yahoo.co.uk

Tisztelettel:

Szilagyi Robert
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
gery83
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 9. Szombat, 23:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Tudom hogy ez nem ide valo, de nem talaltam jobb helyet es te biztos tudsz segiteni, arra lennek nagyon kivancsi, hogy a magyar targoncas jogositvanyt elfogadjak e idekint, esetleg hivatalos forditassal, vagy megprobalni sem erdemes, mert semmire nem jo??
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban