| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Szeptember 6. Szerda, 6:45 Hozzászólás témája: Raktári munka |
|
|
Most találtam a hirdetést, tehát ha érdekel ne engem keress, mert semmi egyebet nem tudok róla.
Hosszutavu Raktari Munkak
Udv,
egy munkakozvetito ceg egyik raktaraban vagyok ugyvezeto. A felsovezetes rambizta egy olyan lista letrehozasat, melyen Angliaban tartozkodo, a fent emlitett munkakorben szivesen elhelyezkedok szerepelnenek. Ez egy flexibilis varolistanak tekintheto... 35 raktarban foglalkoztat a ceg Angliaszerte. Kerek minden jelentkezot, aki atmeneti alkalmazasban van es tovabblepne; eppen munkat keres es mobilitas nem akadaly, hogy reszletes jelentkezeseket az alul jelolt email cimre juttassa el mielobb. Jon a karacsony, sok helyre fog kelleni ember, csak en 40et fogok felvenni oktober kozepetol... Ebbol kb 20 aki veglegesitve is lesz januar vegetol...
Level targya: "Warehouse OP" legyen
Minden levelre reszletes tajekoztatassal es a feltetelekkel szolgalok valaszomban, rovid idon belul.
Cim: dartford.acmanager@yahoo.co.uk
Tisztelettel:
Szilagyi Robert |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bigdady Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Hosszutavu Raktari Munkak
Udv,
egy munkakozvetito ceg egyik raktaraban vagyok ugyvezeto. A felsovezetes rambizta egy olyan lista letrehozasat, melyen Angliaban tartozkodo, a fent emlitett munkakorben szivesen elhelyezkedok szerepelnenek. Ez egy flexibilis varolistanak tekintheto... 35 raktarban foglalkoztat a ceg Angliaszerte. Kerek minden jelentkezot, aki atmeneti alkalmazasban van es tovabblepne; eppen munkat keres es mobilitas nem akadaly, hogy reszletes jelentkezeseket az alul jelolt email cimre juttassa el mielobb. Jon a karacsony, sok helyre fog kelleni ember, csak en 40et fogok felvenni oktober kozepetol... Ebbol kb 20 aki veglegesitve is lesz januar vegetol...
Level targya: "Warehouse OP" legyen
Minden levelre reszletes tajekoztatassal es a feltetelekkel szolgalok valaszomban, rovid idon belul.
Cim: dartford.acmanager@yahoo.co.uk
Tisztelettel:
Szilagyi Robert
Mit jelent a rövid idő?
Én szept.9-én irtam a jó embernek, azóta néma csend. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sunflower Újonc

Csatlakozott: Sep 08, 2006 Hozzászólások: 5 Tartózkodási hely: Stevenage
|
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Szia! Nekem 7 nap múlva válaszolt, de csak annyit írt, hogy egyáltalán nem gyenge angollal keres embereket, hanem társalgási szinten kell tudni, azért ha valami esetleg lesz a jövőben, akkor majd ír. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
potyimotyi Újonc

Csatlakozott: Sep 12, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Dunstable
|
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 17:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia! Nekem kb 4 nap múlva írt, hogy továbbította az önéletrajzokat és értesít mindenféle képpen ha már tudja hogy hol, melyik raktárat kell feltölteni.  _________________ pötyimötyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 21. Csütörtök, 22:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Jaj ne izeljetek mar, egy ugyvezeto nagyon elfoglalt, nincs ideje holmi emailekre valaszolni, foleg gyenge angolosoknak. En csak 45 orat dolgozom egy heten atlagban, plusz hetvege, unnepnap, bank holiday, azt meg is van idom megnezni mindennap ezt a forumot, sot meg neha be is irogatok ezt azt.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
imre28 Újonc

Csatlakozott: Oct 01, 2006 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Dunakeszi HU
|
Elküldve: 2006. Október 1. Vasárnap, 14:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Kimennék angliába dolgozni 1-3 évre, de nem tudom melyik részére.
Azt szeretném megkérdezni raktári munka az ország/London melyik részén van inkább.
Itthon árúősszekészitéssel foglalkozom (Hütőházban) jelenleg és az érdekelne, hogy kint van-e ilyen jellegü munka és mi a neve?
A forumot már végignyálaztam és negyon hasznos volt, de erre nem találtam választ.
Ha vki segitene, hogy legalább milyen irányba induljak az jó lenne.
köszönöm Imre |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Október 1. Vasárnap, 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
| Warehouse állásokat keress. Álláskereső oldalak meg vannak egy másik topikban listázva. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskamuzska Haladó

Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 4. Vasárnap, 19:14 Hozzászólás témája: Raktari munka |
|
|
Sziasztok!
Nekunk teljeskoru tajekoztatast adott es mindig valaszolt az e-mailjeimre, nem csak igergetett...es itt vagyunk, dolgozunk! (igaz faraszto, de ha sokat dolgozunk, tobb a penzunk! )
Korabban az iwiw forumon volt egy ket hitetlenkedo emberke akik a munka valodisagat ketsegbe vontak...oket valaszra sem meltatta...
Mindenkinek tovabbi sok sikert es szep napot!
Legutóbb Zsuzskamuzska szerkesztette (2007. Március 12. Hétfő, 1:54), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
szilard Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 8. Csütörtök, 17:35 Hozzászólás témája: munkát keresek |
|
|
Sziasztok!
Szilard vagyok most jottem nem rég és munkát keresek.20 éves vagyok a nyelvet még nem nagyon beszélem. Kingstonban lakom és minden munka érdekel a kornyékén (raktári munka,épitkezés) Meg van már minden papirom és a segitségeteket kérem.Elérhetoségeim telefon számom 07890066969 email cimem lonsdale311@freemail.hu Elore is koszonom Szilard |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Redarrow Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 12. Hétfő, 19:05 Hozzászólás témája: Munkát keresek |
|
|
Sziasztok,
Munkát keresek londonban. Marcius elei kezdessel, Amim van: 31 évem, alap angol, nagy kitartás, hosszu tavra tervezem a kintlétet. Konnyen tanulok, és dolgozni akarok. Akinek kell egy megbizhato tisztességes ember,egy szorgos kéz, hat itt vagyok. Jo tett helyében, tolem csak jot várhatsz. akisanarrow@yahoo.com
Várom a leveleket. udv redarrow |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Rombo Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 19. Hétfő, 10:48 Hozzászólás témája: Re: Raktari munka |
|
|
| Zsuzskamuzska írta: | Sziasztok!
Igaz eltelt egy par honap, de azert szerintem nem keso megirnom, hogy jelenleg is a Szilagy Robi altal hirdetett munkaban dolgozunk a parommal.
Nekunk teljeskoru tajekoztatast adott es mindig valaszolt az e-mailjeimre, nem csak igergetett...es itt vagyunk, dolgozunk! (igaz faraszto, de ha sokat dolgozunk, tobb a penzunk! )
Korabban az iwiw forumon volt egy ket hitetlenkedo emberke akik a munka valodisagat ketsegbe vontak...oket valaszra sem meltatta...
Mindenkinek tovabbi sok sikert es szep napot! |
Szia Zsuzsi!
Kérlek segíts nekünk, szinte semmi nyelvtudással nagyon-nagyon szeretnénk a párommal kint dolgozni mi is!!!!!Sajnos nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. Természetesen van munkahelyünk, viszont annyi kölcsönt kell törlesztenünk, amiből alig marad hónap végére. Megmondom őszintén, ilyen rossz anyagi helyzetben még soha nem voltunk. Minden erőmmel azon igyekszem, hogy biztos munkát találjunk külföldön. Számunkra a munka soha nem volt büdös, tisztességgel dolgozunk, szeretnék, ha ezért a megfelelő fizetést is megkapnánk. Nagyon-nagyon várom válaszod, tudnál-e segíteni nekünk!
Üdv. Móni és Robi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Zsuzskamuzska Haladó

Csatlakozott: Aug 11, 2006 Hozzászólások: 51 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2007. Február 22. Csütörtök, 19:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia!
Bocs, hogy csak most irok, de nem mostanaban nem jartam errefele...
Szoval, nem akarok senkit sem elkeseriteni, de mi is egyszeru dolgozo emberek vagyunk, es nem munkakozvetito. Hivtak mar korabbann is azzal, hogy tudnek-e munkat szerezni...anyagi juttatast is ajanlott!!!Pff
Nos, csak azt tudtam mondani, hogy akarmennyit is fizetne, akkor se mondanam azt, hogy "persze...gyere...szerzek neked munkat..."!!! Mert nem akarok amitani senkit ilyesmivel!
Azt tudom csak ajanlani, hogy legy szemfules, figyeld a hirdeteseket valaszolj minel tobbre es varj!!! Es amig varsz, addigis tanuld(-jatok) az angolt!
A parom igaz semmit nem tudott angolul, de annyi konnyebbsegunk volt, hogy nekem van egy eros alaptudasom es hogy magyarokkal egyutt dolgozunk.
Nekem kb 2 honapig tartott mire sikerult talalni ezt a munkat a neten.
Az, hogy biztos-e pedig csak akkor tudod meg, amikor mar dolgozol es a kezedben van a fizu!
Sok sikert!
Zsuzska
Legutóbb Zsuzskamuzska szerkesztette (2007. Március 12. Hétfő, 1:52), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BigJimmy Újonc

|
Elküldve: 2007. Február 28. Szerda, 9:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv mkinek!)
Mostanság tervezem a kinti munkavállalást, a papírok intézése van folyamatban.
35 éves vagyok, eredeti szakmám diesel szerelő-lakatos. Lehúztam 12 évet a biztonsági szakmában (2 éves BM szolgálat után), dolgoztam építkezésen és bank vezérigazgatóságán, voltam pénzkísérő és személyvédelmis, sőt szolgálatvezető is (vizsgáim megvannak). Amikor elegem lett az itteni viszonyokból, dolgoztam egy belsőépítészeti cégnél AutoCAD-del és 3D StudioMax-al készítettem látványterveket (referencia van). Jelenleg a Bombardier alkalmazottja vagyok, vasúti személykocsik fékberendezéseinek javításával és a MÁV gépészet felé való átadásával (számítógépes fékvizsgálat) foglalkozom, mint féklakatos. Az angol nyelv alapfokon megy. Szerintetek merre induljak el?
A páromnak két volt munkahelyén tartoznak összesen 6 hónapi fizetésével (az egyik egy önkormányzat - 3 éve), így nem lehet két gyermeket felnevelni. Az ügyek bírósági szakaszban vannak, az egyik gyorsított eljárás, egy hónapon belül lesz eredmény, s akkor mennék.
Rengeteg weboldalt megnéztem, de nem tudok (és nem is akarok) előre fizetni közvetítői díjat. Egyáltalán nincs tapasztalatom a külföldi munkakeresésben, tekintsetek "sík hülyének"!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nightmare Újonc

Csatlakozott: Sep 18, 2007 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2007. Szeptember 18. Kedd, 21:16 Hozzászólás témája: munkát keresünk |
|
|
Sziasztok!
Most megyünk ki Londonba én és haverom október első hetében.Alapfokú angol nyelvtudásunk van.Nekem hentes végzettségem érettégim meg B kategóriás jogsim és 4 év ács tapasztalatom van haveromnak közgazdász informatikus végzettsége van.Keresünk olcsó szállást ami 2 szobás lakás vagy valami hasonló és valami munkát.Ha valaki tud segiteni irjon az x1x1x1@freemail.hu email cimre.
elöre is köszönöm.
Varga Norbert |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|