| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 15:53 Hozzászólás témája: application form/jelentkezési lap |
|
|
Üdv, ide nyítottam meg e témát,engem is érdekel, meg másoknak is segítség lehetne:
Van valakinek tapasztalata, ötlete application form-mal kapcsolatban? Amikor is nem a saját életrajzzal, hanem a helyben kitöltött adatlappal kell jelentkezni!
Minden választ előre köszönök!!!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 17:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Az application form legnagyobb trukkje a personal specification resz ahol el kell adnod magad es be kell bizonyitani hogy arra a bizonyos munkakorre amire jelentkezel, minden munakkkori kotelsegre kepes es alkalmas vagy. ezt kell jol megfogalmazni, nem megismeetlodo szavakkal es peldakkal. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 14:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| bkriszta írta: | | Az application form legnagyobb trukkje a personal specification resz ahol el kell adnod magad es be kell bizonyitani hogy arra a bizonyos munkakorre amire jelentkezel, minden munakkkori kotelsegre kepes es alkalmas vagy. ezt kell jol megfogalmazni, nem megismeetlodo szavakkal es peldakkal. |
Ez jo nehez, komolyan mondom..nagyon sokat kinlodtam emiatt az esszeszeru resz miatt minden egyes application form kitoltesekor.
Annyi segitseg lehet, hogyha az ember allasokra jelentkezik, mindig elkuldik a job description-t es a person's specification-t. Ha ezeket magad ele veszed, elolvasod, es atgondolod, hogy a Te elet-, es munkatapasztalataid ( esetleg volunteer work), hogyan illeszkedik a megpalyazo allashoz, meg lehet irni ezt a reszt, persze az elert eredmenyeidre es sikereidre helyezve a hangsulyt.
Aztan persze tanacsos egy angol anyanyelvuvel atnezetni, hogy helyes legyen es jol hangozzon, plusz ne legyen benne hiba. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 17:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| Én végigolvastam jónéhány jelentkezési lapot, és mit mondjak, az angolok sem erőltetik meg magukat. Helyesirás, nyelvtan, stb hagy kivánnivalót maga után... egy hasznos tipp: ha van a lap végén olyan, hogy Additional Information vagy hasonló, használd ki, hogy irj magadról egy-két dolgot. Pozitivan fognak ránézni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|