Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

application form/jelentkezési lap

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 15:53    Hozzászólás témája: application form/jelentkezési lap Hozzászólás az előzmény idézésével

Üdv, ide nyítottam meg e témát,engem is érdekel, meg másoknak is segítség lehetne:

Van valakinek tapasztalata, ötlete application form-mal kapcsolatban? Amikor is nem a saját életrajzzal, hanem a helyben kitöltött adatlappal kell jelentkezni!

Minden választ előre köszönök!!! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 17:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Az application form legnagyobb trukkje a personal specification resz ahol el kell adnod magad es be kell bizonyitani hogy arra a bizonyos munkakorre amire jelentkezel, minden munakkkori kotelsegre kepes es alkalmas vagy. ezt kell jol megfogalmazni, nem megismeetlodo szavakkal es peldakkal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
Az application form legnagyobb trukkje a personal specification resz ahol el kell adnod magad es be kell bizonyitani hogy arra a bizonyos munkakorre amire jelentkezel, minden munakkkori kotelsegre kepes es alkalmas vagy. ezt kell jol megfogalmazni, nem megismeetlodo szavakkal es peldakkal.

Ez jo nehez, komolyan mondom..nagyon sokat kinlodtam emiatt az esszeszeru resz miatt minden egyes application form kitoltesekor.
Annyi segitseg lehet, hogyha az ember allasokra jelentkezik, mindig elkuldik a job description-t es a person's specification-t. Ha ezeket magad ele veszed, elolvasod, es atgondolod, hogy a Te elet-, es munkatapasztalataid ( esetleg volunteer work), hogyan illeszkedik a megpalyazo allashoz, meg lehet irni ezt a reszt, persze az elert eredmenyeidre es sikereidre helyezve a hangsulyt.

Aztan persze tanacsos egy angol anyanyelvuvel atnezetni, hogy helyes legyen es jol hangozzon, plusz ne legyen benne hiba.
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 10. Vasárnap, 17:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én végigolvastam jónéhány jelentkezési lapot, és mit mondjak, az angolok sem erőltetik meg magukat. Helyesirás, nyelvtan, stb hagy kivánnivalót maga után... egy hasznos tipp: ha van a lap végén olyan, hogy Additional Information vagy hasonló, használd ki, hogy irj magadról egy-két dolgot. Pozitivan fognak ránézni.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban