Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Utitársat, lakótársat keresek október végétől!

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Keszy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 15:11    Hozzászólás témája: Utitársat, lakótársat keresek október végétől! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Október végén szeretnék kiutazni, és egyedül vagyok. Ha valaki hasonló cipőben jár, jelentkezzen, menjünk együtt, mégis biztosabb, és szórakoztatóbb. Nagyon boldog Én dolgozni szeretnék, és tanulni ha sikerül.
Üdv! E-mail címem: k-szylvi@freemail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
nz32
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 11. Szerda, 14:17    Hozzászólás témája: Hello mindenkinek! Hozzászólás az előzmény idézésével

Én is október végén november elején megyek, jó lenne összehozni egy csapatot mert szerintem mindenkinek számít a biztonságérzet.
Én 33 vagyok, de nagyon tudok alkalmazkodni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 16:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Menjünk együtt!
Innen úgysem lehet NI számot kérni, úgyhogy addig munkát sem tudunk keresni, vagy mégis?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
veiszgyuri
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 16:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Helló!

Aki utitársat ill. kinti munka és lakotársat keres annak mind irtam de várjuk még novemberben Angliába (mondjuk Londonba ) dolgozni indulok jelentkezését.
potyimotyi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Október 24. Kedd, 12:44    Hozzászólás témája: Szia Gyuri Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudsz munkát vállalni NI szám nélkül is, ha egy ügynökséggel lépsz kapcsolatba. Mert akkor kapsz egy ideiglenes NI-t, és többnyire ugyanúgy fizeted a biztosításodat, majd idővel kérsz időpontot az állandóra. Tehát munkával kapcsolatban nem akadály az NI. Viszont kössd fel a gatyád mert nem könnyű munkát találni. Sok sikert!
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban