| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Keszy Újonc

|
Elküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 15:11 Hozzászólás témája: Utitársat, lakótársat keresek október végétől! |
|
|
Sziasztok!
Október végén szeretnék kiutazni, és egyedül vagyok. Ha valaki hasonló cipőben jár, jelentkezzen, menjünk együtt, mégis biztosabb, és szórakoztatóbb. Én dolgozni szeretnék, és tanulni ha sikerül.
Üdv! E-mail címem: k-szylvi@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nz32 Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 11. Szerda, 14:17 Hozzászólás témája: Hello mindenkinek! |
|
|
Én is október végén november elején megyek, jó lenne összehozni egy csapatot mert szerintem mindenkinek számít a biztonságérzet.
Én 33 vagyok, de nagyon tudok alkalmazkodni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 16. Hétfő, 16:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Menjünk együtt!
Innen úgysem lehet NI számot kérni, úgyhogy addig munkát sem tudunk keresni, vagy mégis? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
veiszgyuri Újonc

|
Elküldve: 2006. Október 22. Vasárnap, 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Helló!
Aki utitársat ill. kinti munka és lakotársat keres annak mind irtam de várjuk még novemberben Angliába (mondjuk Londonba ) dolgozni indulok jelentkezését. _________________ gyuri |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
potyimotyi Újonc

Csatlakozott: Sep 12, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Dunstable
|
Elküldve: 2006. Október 24. Kedd, 12:44 Hozzászólás témája: Szia Gyuri |
|
|
Tudsz munkát vállalni NI szám nélkül is, ha egy ügynökséggel lépsz kapcsolatba. Mert akkor kapsz egy ideiglenes NI-t, és többnyire ugyanúgy fizeted a biztosításodat, majd idővel kérsz időpontot az állandóra. Tehát munkával kapcsolatban nem akadály az NI. Viszont kössd fel a gatyád mert nem könnyű munkát találni. Sok sikert! _________________ pötyimötyi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|