Londoni Magyarok
Keresés     
Tower Bridge
    Regisztráció

Online Élelmiszer Shop
Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
Magyarok Londonban :: Téma megtekintése - Vendéglátósok ide !
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Vendéglátósok ide !
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
MBeatrix
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 13:37    Hozzászólás témája: Vendéglátósok ide ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok !

Ajánlotta valaki nekem ezt az oldalt , hát beregisztráltam .

Keresem vendéglátós foglalkozásu emberek jelentkezését , abból a célból hogy nagyon sokszor volt már nálunk lehetőség elhelyezkedésre de nehezen találtam használható embereket .

Mivel ugye ez egy magyaroknak készült oldal , gondoltam hirdetek itt is hátha lessz jelentkező , mert ha lehet akkor elsősorban magyaroknak adom ki elsőként az infót .

De ha kérhetem elsősorban szakképesítéssel vagy legalább szakmai gyakorolattal rendelkezők , irjanak .

De szimplán információcserére is használható ez a topik bárki részére !

Sok sikert !

Bea
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 16:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mbeatrix! Megtennéd, hogy leírod, milyen melóra kerestek? Meleg-hidegkonyha, kisegítő, pincér, cukrász stb.... és hogy hol nem nézitek a papírt?Így nagyon abstrakt! Az se baj,ha megírod, melyik téren van nagy ,,átjáróház".....
Vissza az elejére
werewolf
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 14:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A nyelvtudás gondolom kötelező, vagy megoldható anélkül is?
Vissza az elejére
kicsirigo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 15:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Engem is erdekelne a dolog, ha kaphatnek nemi + infot..

koszonom
Vissza az elejére
szelekt
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 17:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello,sziasztok.

hát gondolom néhányunkat érdekelné a munka.

én szakképzett felszolgáló, és bármixer vagyok,
(nem a dobálósos,hanem az elegánsabb:)MosolyMosoly
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 31. Csütörtök, 18:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, és az is belefér, ha van, amiben csak alkalmi, vagy heti 1-2 napos ,,kisegítőt" kerestek.

köszi előre is a választ, konkrétumokat!!! Nevető
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 11:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hirdetés a tegnapi Evening Standard-ból, ha valaki állást keres, saját tapasztalatom szerint így a legkönnyebb elkezdeni a vendéglátásban:

A Four Seasons a full time és casual pincéreket (waiting staff) toboroz és nyílt napot tart jövő héten hétfőn (2006. 09.04) délután 1-7 között.

A cím: Hamilton Place, Park Lane W1A 1AZ - a Hyde Park Corner station-nél, személyzeti bejárat az Old Park Lane-ről, külön kérik, hogy ezt használd.

Ha nem tudsz elmenni, elküldheted a CV-det is: jobs.london@fourseasons.com.

(Nem vagyok ügynök csak az Evening Standardban olvastam ezt a hirdetest, több infóval én sem tudok szolgálni!)
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

finsbury, kuldetem private uzenetet, olvasd el kerlek...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

finsbury, kuldetem private uzenetet, olvasd el kerlek...
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 13:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sehol semmi???Ha olvasná ezt már vendéglátózó, hadd kérdezzem meg:

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat, stb. ilyesmi hogy megy? Vagy nem is kell???Vagy önbevallásos?És ki fizeti? Másik topicban volt szó vmi ételfertőzéses dologról,(vállakozás indítás) emiatt kérdem, és pl. németeknél bizony nem európai bevándorlókat (feketemunkások)kapcsoltak le konyhán, akik pl. hepatitis hordozók voltak....(korábban az oltásikönyv kérdésem is erre ment ki...)

Vagy akinek van friss, még érvényes lelete, Maon, (aszem vmi egészségügyi kiskönyv, vagy hasonló a neve) az vigye ki, és + pontot kap?? Nagyon boldog Köszi a válaszokat!
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 14:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

nevetseges, de nem ketrnek semmit, viszsont elony egy Fod hygiene kurzusrol szolo papir-ami hivtalos....nem maku..

es alairatnak veled mindefelet hogy semmi bajo, se borbetegseget, se patatnasod ,s e ujragas....se koromvesz....se hasmeneses korjarvany...
es ha gond van , akkor beperelnek mert nem vallottad be hogy az elszo ket evben negyszer volt hasmenesed....
de hallottam amr hogy gyarkab(az en hires szendvicsgyarmaban peldaul) volt kiszuarsos alapon eu vizsgalat, amit agyar fizte,..

a lenyeg hogy jelenteksesi alpon ugyis elkerik a dokid nevet akinek kozponti akomputere es ha valaki felhivaj leleonrizni hgoy tenleg enm volt e mult evben fulbetgesgeed akkaor megteheti.... az orvosi titoktartas valahogy itt nem megy....bizonyos dolgokar nezve..
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 15:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Sehol semmi???Ha olvasná ezt már vendéglátózó, hadd kérdezzem meg:

Egészségügyi alkalmassági vizsgálat, stb. ilyesmi hogy megy? Vagy nem is kell???Vagy önbevallásos?És ki fizeti? Másik topicban volt szó vmi ételfertőzéses dologról,(vállakozás indítás) emiatt kérdem, és pl. németeknél bizony nem európai bevándorlókat (feketemunkások)kapcsoltak le konyhán, akik pl. hepatitis hordozók voltak....(korábban az oltásikönyv kérdésem is erre ment ki...)

Vagy akinek van friss, még érvényes lelete, Maon, (aszem vmi egészségügyi kiskönyv, vagy hasonló a neve) az vigye ki, és + pontot kap?? Nagyon boldog Köszi a válaszokat!

Food&Hygiene teszt. Ez mindenkepp kotelezo letenned, ha catering szakmaban dolgozol. Tobb fokozata van, kb. 2-3 evente mindig ujra kell csinalni, de nem bonyolult.
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 16:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

eszmeletlenul meg kell tanulnom gepleni... a fodo hygiene helyett fod t iram... es tele helyesiras, hiaba rohanok...
Vissza az elejére
Finsbury
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha nem managerként dolgozol, az éttermek semmi ilyet nem kérnek tőled - szendvicsgyárak lehet, de én 3 drága, nagyon drága éttermet ismerek a Cityben, azokban nem kértek, egyikben sem semmit.
Ha manager akarsz lenni, akkor esetleg érdemes letenni egy hapcit, de azt sem nagyon forszírozzák!

Amit viszont több embertől is hallottam, nagyon fontos a gyakorlat, mondani mindent lehet, de ha nem látják rajtad, a mozdulataidon, hogy van gyakorlatod azonnal elküldenek. Ha ápolt és jóképű vagy (fiúk) a lányok pedig csinosak és finoman szépek (nem a csöcsös Pamela Anderson like típusra gondolok) akkor nagyobb esélyed van a drága fine dining éttermekben.
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 20:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

En speciel nem etteremben dolgozom, (szalloda) es nalunk mindenkinek kotelezo. Mondjuk eleg rosszat tenne a szalloda hirnevenek, ha valamelyik vendeg itt kapna fertozest.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban