Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 9:22 Hozzászólás témája: munkát keresünk ˘!!
sziasztok! szeretnénk kint dolgozni a barátnőmel én szakács vagyok a barátnőm szociális munkás az angol alapszinten megy tud e valaki segiteni? mennyi az esély ilyen szakmákkal ? a segitséget eőre is köszönöm.
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 18:03 Hozzászólás témája:
Alap angollal kevés esély, bár szakácsként neked több esélyed van, mint a barátnődnek szociális munkásként. Ahhoz elég jól kell beszélni a nyelvet. Persze nem mindegy, milyen szociális munkásról van szó, betegápolóról, vagy aki mindenféle bajos emberekkel foglalkozik.
Ha még nincs indulásotok eldöntve, fektessetek be egy angol tanfolyamba. Több esélyetek lesz.
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 9:20 Hozzászólás témája:
Amit én tudok javasolni vagy ajánlani:
Kedves állásra vágyók!
Laza munkalehetőséget kínálok: ingyenes újságot kell osztogatni central Londonban minden hétköznap 3 órában, óránként 6.85ért. Egyenruhát adnak, ami áll egy polóból meg sapeszból meg kabátból. Nem teljesítmény függő tehát a pénz mindennap ugyanannyi (hetente 102 font).
Jelentkezzetek nálam, ha érdeklődtök, írjatok emilt az engem@fogadj.be címre amiben írjátok le a neveteket és telefonszámotokat; meg fognak keresni Titeket a cégtől!
Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 16:38 Hozzászólás témája:
MUNKAKOZVETITO LETTEL?????????????????? SAJNALOD A MUNKALEHETOSEG MEGOSZTASAT???? VAGY E_MAIL HIANYBA SZENVEDSZ ES TARSASAGRA VAGY HOGY MINDENKI NEKED IRJON!!
AKIT ERDEKEL A MUNKA JELENTKEZZEN EGYENESBEN< MINEK AZ IDOT VESZTEGETNI..
Vacancy: Street Distributor' s
Street Distributor's required
Please attend our open day on Thursday 24th August 10:00am - 4:00pm @ Premier Travel Inn 255 Kings Street, Hammersmith W6
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 19:54 Hozzászólás témája: :D
Vicces, mennyi energiát öltél bele teljesen fölöslegesen ebbe a szapulásba.
Nem értem miért lenne baj az amúgy meg ha segítek a magyaroknak munkát keresni.
Hiába no, magyar magyarnak gyilkosa, FŐLEG külföldön.
Szóval ez nem ez a munka, de ha valaki erre akar jelentkezni, tegye. Nekem tök 8
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 10:50 Hozzászólás témája:
Webberke, nagyon gyanús e-mail cimed van. Én a helyedben valami értelmesebbet választottam volna, én biztos nem irnék erre...
Egyébként nem kell másokat szidni és szekálni. Sokan jártak erre mindenféle munkalehetőséget kinálva, amiről kiderült, hogy kamu. És mindenkinek azt ajánljuk, ne menjen magyar állásközvetitőkhöz. Remélem, hogy te nem ebbe a kategóriába tartozol.
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 16:55 Hozzászólás témája:
erdekes hogy a konkurencia ceg ugyanannyit fizet, fel fontatl se tobbet, pedig annyira kellenek neki az emberek hogy felkertek a forumon talahatokat a tobozrasra!
hogy ki a magyarok gyilkosa az nagyon vitaba mehetne....................................................................................................................................
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 20:29 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Meg nem irtam a forumba, de ugy gondolom, hogy a keresemet a megfelelo helyen publikalom.
Burkolo munkat keresek fiamnak, aki a ho vegen jon ki. Volt mar kint, kb 2 eves szakiranyu tapasztalata van, de nem beszeli a nyelvet.Kerek segitseget.
Elküldve: 2006. Szeptember 4. Hétfő, 7:35 Hozzászólás témája:
szerintem kellene egy uj oldalt nyitni: anyukak keresnek gyermekeiknek munkat:
mar irtam egyszer, de megismetlem:
1.angliai munakra szemleyesen kell jelentkezni, megha az anyuka tokeletesen tud angolul, a fiu akkor se kapja meg a munkat.
2. Ha jonne az anyuka vele (bar nem tudom elkepzelni hogy a burkolomunkat iranyitana az anyuka) akkor megcsak interviewekra se erdemes elkiserni a gyermeket, mert az a imaget kelti hog nincs kezdemenyezokepessege.(marmint a gyermeknek)
3. a fiu elmult 18? akkor ha mar kulfolre kuldjuk, "gyakoroljuk" a magarahagyast, mert nem fog egyedul boldogulni itt.Biztos lesz honvagya.
NEM VICCKENT IROM AZ EGESZET, HANEM KOMOLYAN. KULONBOZO INDOKOK FORDULNAK MEG A FEJMBEN AMIERT EGY ANYUKA INDULNA A GYERMEK MUNAKJANAK A MEGKERSESERE HACSAK NEM 16 EVES....ES NEM JO INDODOKOK AMIKRE GONDOLOK....
AZ MULT HETI X-FACTORI EDNA JUT ESZEMBE..AKI LATTA TUDJA MIROL BESZELEK.
Elküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 19:14 Hozzászólás témája:
london írta:
Sziasztok!
Meg nem irtam a forumba, de ugy gondolom, hogy a keresemet a megfelelo helyen publikalom.
Burkolo munkat keresek fiamnak, aki a ho vegen jon ki. Volt mar kint, kb 2 eves szakiranyu tapasztalata van, de nem beszeli a nyelvet.Kerek segitseget.
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 7. Csütörtök, 22:40 Hozzászólás témája:
Manka1 írta:
Sziasztok!
Ocsemmel Daventry-ben elunk, de most szeptemberben szeretnenk Londonba koltozni es munkat, szallast keresunk.
Ocsem jelenleg rakarban dolgozik tobb, mint egy eve Daventry-ben, vegzettseget tekintve szakacs tiz eves tapasztalattal.
En most szobalanykent dolgozom. Foglalkozasomat tekintve francia nyelvtanar vagyok es van vendeglatos vegzettsegem is.
Elsosorban barmunka, hotelmunka erdekelne minket, de minden mas lehetoseg is.
Surgos lenne, ha van esetleg tippetek, ajanlatotok, szivesen fogadjuk.
Udv.
Manka
Az hogy lehet, hogy 10 eves experiencel nem talalt szakacs melot???? _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 7:09 Hozzászólás témája:
tiz eves tapsztalata valoszinu magyar...
de ha angol lenne, akkor jojjon hozzan, holnaptol dolgozna.
(nem tiz eves raktari tapsztallatal, hanem szakacsival...)
Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Szeptember 8. Péntek, 9:00 Hozzászólás témája:
bkriszta írta:
tiz eves tapsztalata valoszinu magyar...
de ha angol lenne, akkor jojjon hozzan, holnaptol dolgozna.
(nem tiz eves raktari tapsztallatal, hanem szakacsival...)
Hallo! Tan jo napot, nem?? Hallod Manka1 menjetek Bkrisztahoz. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban