| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 14:37 Hozzászólás témája: Tücsök és bogár ! |
|
|
Már régóta foglalkoztatott a gondolat hogy nyissak egy topikot evvel a szalagcímmel !
Elöljáróban csak annyit hogy e cím nem az enyém hanem a "jó kis" átkosban volt kapható Ludas Matyi-ban szerepelt , mint egy az újság szerves részét képező , humoros rovat .
A következőről szólt :
Olyan ujság vagy plakát vagy egyéb a sajtóban megjelent szövegeket illesztettek be , ami hát enyhén szólva ......kicsit elvolt ütve az eredeti szövegtől ...vagy ( és ettől lett humoros ) hibátlanul leirva ugyan de később kivesézve tálalták a publikum elé ...... plusssz ... ők még rátettek egy lapáttal ...."kicsit" cizzelálták
Ha jól tudom néhai Peterdi Pál ( béke poraira ) humorlusta szerkesztette !
Na ennek a topiknak is az a célja hogy a magyaroklondonban web-en megjelent írásokat ( ami kicsit sántít , persze csak azt ) "kicsit " szétszedjük ...cizzeláljuk ....humorba csomagolva tálaljuk ........azonban !
Semmiképp nem cinkelésről van szó ( távol legyen) még mielőtt valaki félre értené , hanem csak hogy spontán röhögjünk !
Ha véletlen mondjuk én speciel elfaragtam valamit , nyugottan belehet ide tenni , szétlehet szedni , had röhögjünk , lehet csámcsogni rajta , nem fogok harapni ! ( bár .... ezt a csajok esetében nem garantálom )
Azé higgyétek el néha írok én is ( a gyorsaságtól ) olyanokat hogy magam is alig kapok luftot enyhe dixleszia vagy mi .......... díszgrá fia
Csak a vizilabda válogotatott csatakáltásával tudnék "búcsúzni" !
Miszerint :
HAJ-RÁ MAGYAROK ! 
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Augusztus 29. Kedd, 16:53), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 14:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Na akkor hogy érthető legyen , megadom a kezdőlövést !
Nevén nem nevezvén az illetőt , nyitott egy topikot ...... és a következőt "olvashattad" , ha benyitottál ! Ja és tutta überelni .. mert a topik cím is u.a !
"Idézem" :
..-
Aha.................. nyugi , nem csak neked .... nekem is tágra nyilt a pupillám mikó megláttam de nó problémó !
A hiba nem az ön készülékében van !
Ahogy "mondod" ... én is sokat gondolkodtam ..vaj mi lehet ( lehetett ) ez vagy az ??!!
Na most vagy az van hogy spórolt a betükkel az emberünk ...vagy csak szimplán holdjáró volt a jele az oviban ( nekem speciál gumicsizma ) és gondolta evvel nyit de azé ennyit ne szójjon hozzá a dógokhoz
Bkriszta .. meg azt hitte valami birodalmi kód vagy ahoz hasonló ...vagy valami csájníz írásjel
üdv nektek
Ui : Ettől függetlenül tisztában vagyok vele hogy valszeg csak próbálta a hogy tud témát nyitni a rencerben , de akkor is humoros
respect
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Szeptember 1. Péntek, 15:02), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 22:29 Hozzászólás témája: Re: Tücsök és bogár ! |
|
|
| Frenky írta: |
Ha jól tudom néhai Peterdi Pál ( béke poraira ) humorlusta szerkesztette !
|
Es a Szeszelyes Evszakokban is o kommentalta ugyanilyen nev alatt. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 9:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Igen ott is volt rovat ....de ebben a forumban csak és kizárólag tücsköt bogarat lehet össze hordani  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 10:23 Hozzászólás témája: |
|
|
| Frenky írta: | Igen ott is volt rovat ....de ebben a forumban csak és kizárólag tücsköt bogarat lehet össze hordani  |
Akkor megfogom, amik berepulnek a szobamba ejjel, es elkuldom neked postan.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 14:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Gyerekek !
Találtam egy érdekes topik címet :
Megörökített a traffipax - kifizessem ?
Re:flektálnék rá ha szabad
Én semmiképp nemfizetném ki ...............viszont .............ha már lefotóztak autóval londonban legalább a fotót kérd el yardon
Ha legközelebb lefotóznak gyorshajtásért , legalább valami nevezetesség előtt tegyed .......hogy legyen valami sava borsa a dolognak !
Én pölö elhajtanék a verdával úgy kéccázal Erzsikenéném előtt a bakingem palotánál .....ja persze csak az a gond hogy az a fránya emlékmű meg ottvan középen , mintha muszály lenne neki de sebaj kis ívben kilehet kerülni , ( a virágágyáson) aztán elegánsan uriember módjára tolni egy kozmikuss kettest a vasnak és tűz
Lovas rendőr max csak akkor tud utolérni , ha után köti a kancát egy DB9 Aston Martin-nak
üdv nektek
Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Szeptember 1. Péntek, 17:05), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 15:20 Hozzászólás témája: |
|
|
| Frenky írta: | Gyerekek !
Találtam egy érdekes topik címet :
Megörökített a traffipax - kifizessem ?
Re:flektálnék rá ha szabad
Én semmiképp nemfizetném ki ...............viszont .............ha már lefotóztak autóval londonban legalább a fotót kérd el yardon
|
Igaz, jol jon a foto, amikor elakarod adni az autodat.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Finsbury Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 22:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem ez a kedvencem:
My Boyfriend and I looking for a job. We medium speaking english. We looking for in the all country. We before was working in the food factory. My Boyfriend warehouse assistant, I'm office assistant. Our have car. If you can give we house or flat or room,and we no working together will be very good,but no need
A hirdetesek kozt jelent meg par hete, nem tudtuk eldonteni, hogy ez vicc akar lenni vagy komoly... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 1. Péntek, 23:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| Finsbury írta: | Nekem ez a kedvencem:
My Boyfriend and I looking for a job. We medium speaking english. We looking for in the all country. We before was working in the food factory. My Boyfriend warehouse assistant, I'm office assistant. Our have car. If you can give we house or flat or room,and we no working together will be very good,but no need
A hirdetesek kozt jelent meg par hete, nem tudtuk eldonteni, hogy ez vicc akar lenni vagy komoly... |
Az a medium english szerintem inkabb valami medium beafstek akart lenni, ez az inglis pedig pre-beginner.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Klumpeduns Mester

Csatlakozott: Apr 29, 2006 Hozzászólások: 228 Tartózkodási hely: Luton
|
Elküldve: 2006. Szeptember 2. Szombat, 17:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem ez a kedvencem...
"aMUGY, HA SOK MOST A HIBAM AZERT VAN, MERT BEBOROZTAM
.........-val...Jol kidumaltuk a ferffi nemet is.. es 3 pohar utan megjerdeztem , h sweet vagy half sweet -e mondta nem tuda, de strong:D "
Sztem tiszta hulye a csaj, aki ezt irta! Tudom nem minositunk, de megbeszeltem vele, h ezt fogom irni...  _________________ Just hun  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 11:01 Hozzászólás témája: |
|
|
| Klumpeduns írta: | Nekem ez a kedvencem...
"aMUGY, HA SOK MOST A HIBAM AZERT VAN, MERT BEBOROZTAM
.........-val...Jol kidumaltuk a ferffi nemet is.. es 3 pohar utan megjerdeztem , h sweet vagy half sweet -e mondta nem tuda, de strong:D "
Sztem tiszta hulye a csaj, aki ezt irta! Tudom nem minositunk, de megbeszeltem vele, h ezt fogom irni...  |
Es mit mondott? Beleegyezett?? Szerintem inkabb dilis mint sem hulye. Dili dokihoz kene kuldeni...  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Olvastam, hogy mekkora szalmonella fertozes tortent otthon. Talan nehanyan emlkeeztek, amikor par eve eperlevestol fertozodott meg tobb ezer ember. Akkor, az egyik ujsagban megjelent egy jo kis karikatura amin a Hofeherke es a boszorkany volt lerajzolva, amint Hofeherke haza elott beszelgetnek. A szoveg a kovetkezo volt.
Sajnos az almam elfogyott, de hoztam egy kis eperlevest.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 15:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Lakat alatt a besurranó bugyitolvaj
A rendőrség vendégszeretetét élvezi immár az a japán férfi, aki diszkrét női fehérneműkre specializálta magát.
A jokohamai illetőségű 46 éves Mijaka Kazuót tetten érték, amint az éjszaka kellős közepén egy idegen lakás fürdőszobájában épp a mosógépből szedegette ki a kimosott bugyikat.
Amikor a rendőrök átkutatták a férfi lakását, meglelték a 2500 darabot számláló bugyikollekciót, amelyet a gyűjtögető a matraca alatt őrizgetett.
Saját bevallása szerint Mijaka Kazuo tíz éven át gyarapítgatta gyűjteményét, amelynek rendezgetése semmihez sem fogható élvezetben részesítette.
Két évvel ezelőtt a japán rendőrség egy 55 éves férfit tartóztatott le, aki három évtizeden keresztül lopkodta a női fehérneműt, s több mint négyezer darabos gyűjteménnyel rendelkezett. Harmincéves gyűjtőszenvedélyének egy felbőszült férj vetett végett: lakása erkélyén csípte nyakon a tolvajt, aki éppen a száradó női fehérneműt szedegette le fregoliról.
Arról nincs adat, hogy végül meglakolt-e a két japán gyűjtögető. 32 éves amerikai "kollégájuk", aki 17 éves kora óta lopkodta a női alsóneműt és 3400 bugyit halmozott fel, egy minap hozott ítélet szerint viszont 11 évet tölthet rács mögött.
Forras: MTV _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 16:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Artin
Komoly a cucc amit belökté ide !
De ez inkább a pikadili vonalra való !
Ott linkejj legközelebb , ilyesmit !
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Szeptember 3. Vasárnap, 17:35 Hozzászólás témája: |
|
|
| Frenky írta: | Artin
Komoly a cucc amit belökté ide !
De ez inkább a pikadili vonalra való !
Ott linkejj legközelebb , ilyesmit !
üdv |
Jo berakom oda, bar en ugyereztem ez tucsok tema, mert a csavo osszegyujtott tucskot bogarat.
Kitoroljem innen, vagy azert maradhat kegyelmbol?  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|