Klub 18-40 társkereső portál. Társ és bulikeresés, fórumok, chat, naponta friss hírek.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

ESSEX

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Bassoo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 21:18    Hozzászólás témája: ESSEX Hozzászólás az előzmény idézésével

Van valaki Essexben?
En Tiptreeben vagyok, baratokat keresek szabadidos tevekenysegre.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
loya
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 22. Péntek, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello
En Maldonban lakom Essex tartomanyban szivesen talalkoznek veled en is egyedul vagyok.
elerhetoseg:1621851093 vagy
loya@vipmail.hu
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Londonb0y
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2007. Június 25. Hétfő, 8:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

ÉN is laktam ott egy évet Mosoly) pontosan a spital roadon.
Működik még a welcome sailor? (pub)[

quote="loya"]Hello
En Maldonban lakom Essex tartomanyban szivesen talalkoznek veled en is egyedul vagyok.
elerhetoseg:1621851093 vagy
loya@vipmail.hu[/quote]
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
huncsi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Június 25. Hétfő, 18:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!en Graysban elek,ha tudtok esetleg valami munkat a kozelben,elfogadnam.zsolt
Vissza az elejére
petertanka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. Augusztus 17. Péntek, 7:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Én augusztus 27-én érkezem és a Stoke by Nayland hotelbe fogok melózni. Tudnátok valamit írni a környékbeli tömegközlekedésről?
Szivesen ismerkednék barátkoznék a környéken.
Vissza az elejére
KEva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2007. November 20. Kedd, 23:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok én Ongarban Brentwoodtól nem messze egy kis faluban dolgozom és lakom, lassan 3 hónapja.
Nem valami érdekes, de kezdem megszokni. Tetszik, hogy biztonságos, szép környék és többnyire kedvesek az itteniek.
Vissza az elejére
buenos1
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. Április 17. Csütörtök, 19:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hello

en Istvan vagyok. Colchesterben dolgozok, 1 honapja. van itt meg egy magyar srac, 1 cegnel vagyunk tervezo mernokok.
buenos@freemail.hu

sajnos nem tudom hol van az az ongar...
ha akartok sokemberes grillezest ettermezest vagy kirandulast... lehet rola szo, mi benne lennenk.
Vissza az elejére
Norczyka
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2008. November 8. Szombat, 20:45    Hozzászólás témája: Helloo Hozzászólás az előzmény idézésével

Hello. Én Danbury-ban lakok. Lakik erre valaki? Az irjon: girlone@freemail.hu
köszi Nóri
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Nagy Britannia más területei Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban