| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 24. Csütörtök, 15:10 Hozzászólás témája: Magyar bolt |
|
|
Tudja valaki, hogy merre van Londonban olyan magyar bolt, ahol magyar elelmiszekereket arulnak? Van egyaltalan? ( ugye igen!)
Meg evekkel ezelott beszeltem Hendonban lako magyar sracokkal, akik azt mondtak, hogy Golders Green kornyeken van egy ilyen bolt. Manapsag maszkaltam azon a kornyeken, de mivel eleg csekely a helyismeretem nem talaltam.
Van valakinek otlete? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 24. Csütörtök, 15:28 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
| avnire írta: | Tudja valaki, hogy merre van Londonban olyan magyar bolt, ahol magyar elelmiszekereket arulnak? Van egyaltalan? ( ugye igen!)
Meg evekkel ezelott beszeltem Hendonban lako magyar sracokkal, akik azt mondtak, hogy Golders Green kornyeken van egy ilyen bolt. Manapsag maszkaltam azon a kornyeken, de mivel eleg csekely a helyismeretem nem talaltam.
Van valakinek otlete? |
A multkor egy ismerosom mutatta a szorolapot, elkerem tole es leirom neked a cimeket. 3 uzletet hirdettek, 2 a Golders Greenel, egy meg mashol.
Nem akarok senkit bantani, de a szorolapon 3 ordito helyesirasi hibat vettem eszre ahogy eloszor elolvastam a hirdetest. Ezt csak azert mondom, mert a Fusion cimu magazinban volt allitolag ez a szorolap. Eleg nagy szegyen, ha egy ujsag nem ad magara, hogy korrekturazza, amit kiad a kezebol. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
- En egyenesen kormanyzom, te taszigalod ferden!
- Szoval en taszigalom ferden?! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 2:19 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
| avnire írta: | Tudja valaki, hogy merre van Londonban olyan magyar bolt, ahol magyar elelmiszekereket arulnak? Van egyaltalan? ( ugye igen!)
Van valakinek otlete? |
Hali!
Az iWiW-en irta valaki, ne engem szidj, ha nincs ott semmi sem
Es arrol sincs fogalmam sem, hogy milyen messze van ez toletek (tolunk nagyon, ugyhogy egyelore marad az otthonrol valo cipeles!)
"Ha hazai izekre vagytok menjetek Edgwarebe. / 135, Station road Postcode: HA8 75G/
TEL:0208 952 2092.
TRUSTIN FAIRBAG a bolt neve.
A valasztek meg nem nagy,csak nehany aprosag: Pirosarany, edes anna, eros pista, negro,szollo cukor, etelizesito,mustar, gyori edes keksz, ... stb.
Minnel tobben megyunk vasarolni, annal nagyobb valasztek lesz."
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 18:23 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
Koszi szepen..azt hiszem sejtem, hogy melyik kis boltrol van szo..
Eppen a metromegalloval szemben van egy kis bolt (ugy emlekszem), ahol ezt a kiirast lattam "MAGYAR ARUCZIKKEK KAPHATOK".. nem mentem be, de elegge elcsodalkoztam a helyesirason..
Ugy emlekszem lehet abban a boltban szlovak es lengyel termekeket is kapni.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 21:17 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
| avnire írta: |
ezt a kiirast lattam "MAGYAR ARUCZIKKEK KAPHATOK".. nem mentem be, de elegge elcsodalkoztam a helyesirason..
|
A szorolapon is ez az egyik helyesirasi hiba. De nem az egyetlen. Azert ez szegyen. Megerdemelne, hogy ne vasaroljon senki attol aki ezt igy irta le, felteve, ha o hozta be a magyar cuccokat. _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 937 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 7:50 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
| Artin írta: | | ez szegyen. Megerdemelne, hogy ne vasaroljon senki attol aki ezt igy irta le, felteve, ha o hozta be a magyar cuccokat. |
Tolem arulhat Thuro Rhudolf neven is Turo Rudit
Kar, hogy eszetlen messze van.
Ha bementek, kerdezzetek meg, hogy esetleg nem hozna-e otthonrol alkoholmentes sort (Schlossgold/StellaArtois pont jo!). Elore is koszi.
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 11:31 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
| seci írta: |
Tolem arulhat Thuro Rhudolf neven is Turo Rudit
Kar, hogy eszetlen messze van.
Ha bementek, kerdezzetek meg, hogy esetleg nem hozna-e otthonrol alkoholmentes sort (Schlossgold/StellaArtois pont jo!). Elore is koszi.
-seci |
A Turo Rudi angol neve Cottage Cheese Rudolph.  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 17:55 Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt |
|
|
A golders green-iben alitolag van Turo Rudi.. az igazi magyar Turo Rudi..  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
HenriettaWH V.I.P.

Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
|
Elküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ha megtalálod, ird meg, hol van! Mi is tudtunk egyről, néhány hónapja mentünk keresni, de ahol volt, ott már nincs, mégcsak nyoma sem. Bár ők inkább illegális állásközvetitéssel foglalkoztak elsősorban, és csak másodsorban magyar termékekkel... De néha elmennék arra hazai izekért. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
| HenriettaWH írta: | | Ha megtalálod, ird meg, hol van! Mi is tudtunk egyről, néhány hónapja mentünk keresni, de ahol volt, ott már nincs, mégcsak nyoma sem. Bár ők inkább illegális állásközvetitéssel foglalkoztak elsősorban, és csak másodsorban magyar termékekkel... De néha elmennék arra hazai izekért. |
Heni
Egy apró trükk !
Rendelhecc tőlem is ha gondolod kiviszem neked .....ugyanis hamarosan kom bekk London ...tudom milyen amikor nincs elegendő hazai áru hogy főzé magadnak valami otthoni taste
Ui : De aztán nem ám nekem leacc egy tonna rendelést mert nem Jumbo yet-el megyek .......... hanem erbusszal
üdv |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tdaniel Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2006 Hozzászólások: 321 Tartózkodási hely: budapest
|
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 19:11 Hozzászólás témája: |
|
|
| Figyi, avnire! Van egyszer vmi fűszerbolt-hálózat,ami érdekes lehet, ha nem elég, osztrák boltokban van magyarhoz hasonló árú..bor, kolbász,ilyesmi..... (www.deutsche-in-london.net...alfórum vhol...) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
avnire Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:34 Hozzászólás témája: |
|
|
| Tdaniel írta: | | Figyi, avnire! Van egyszer vmi fűszerbolt-hálózat,ami érdekes lehet, ha nem elég, osztrák boltokban van magyarhoz hasonló árú..bor, kolbász,ilyesmi..... (www.deutsche-in-london.net...alfórum vhol...) |
Koszi, majd utananezek..
Azert valahol megis olyan furcsa, hogy a varos tele van lengyel vagy akar szlovak elelmiszert arusito kis boltokkal, a magyar kisbolt meg sehol sincs, vagy, ha van is, nyomozni kell utana.. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 0:48 Hozzászólás témája: |
|
|
| avnire írta: |
Koszi, majd utananezek..
Azert valahol megis olyan furcsa, hogy a varos tele van lengyel vagy akar szlovak elelmiszert arusito kis boltokkal, a magyar kisbolt meg sehol sincs, vagy, ha van is, nyomozni kell utana.. |
Ja mer szlovak meg lengyelbol annyi van mint oroszokbol  _________________ - Kormanyozd egyenesen azt az autot!
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bkriszta Mester

Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 171 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 7:17 Hozzászólás témája: |
|
|
| hey mi lett az en kinaiaimmal????? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Frenky Mester

|
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 14:07 Hozzászólás témája: |
|
|
| bkriszta írta: | | hey mi lett az en kinaiaimmal????? |
Kriszta
Hogy beszélsz te ...... csájn íz ?!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|