Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Magyar bolt
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 24. Csütörtök, 15:10    Hozzászólás témája: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

Tudja valaki, hogy merre van Londonban olyan magyar bolt, ahol magyar elelmiszekereket arulnak? Van egyaltalan? ( ugye igen!)

Meg evekkel ezelott beszeltem Hendonban lako magyar sracokkal, akik azt mondtak, hogy Golders Green kornyeken van egy ilyen bolt. Manapsag maszkaltam azon a kornyeken, de mivel eleg csekely a helyismeretem nem talaltam.

Van valakinek otlete?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 24. Csütörtök, 15:28    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:
Tudja valaki, hogy merre van Londonban olyan magyar bolt, ahol magyar elelmiszekereket arulnak? Van egyaltalan? ( ugye igen!)

Meg evekkel ezelott beszeltem Hendonban lako magyar sracokkal, akik azt mondtak, hogy Golders Green kornyeken van egy ilyen bolt. Manapsag maszkaltam azon a kornyeken, de mivel eleg csekely a helyismeretem nem talaltam.

Van valakinek otlete?

A multkor egy ismerosom mutatta a szorolapot, elkerem tole es leirom neked a cimeket. 3 uzletet hirdettek, 2 a Golders Greenel, egy meg mashol.

Nem akarok senkit bantani, de a szorolapon 3 ordito helyesirasi hibat vettem eszre ahogy eloszor elolvastam a hirdetest. Ezt csak azert mondom, mert a Fusion cimu magazinban volt allitolag ez a szorolap. Eleg nagy szegyen, ha egy ujsag nem ad magara, hogy korrekturazza, amit kiad a kezebol.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 2:19    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Van valakinek otlete?

Hali!

Az iWiW-en irta valaki, ne engem szidj, ha nincs ott semmi sem Mosoly
Es arrol sincs fogalmam sem, hogy milyen messze van ez toletek (tolunk nagyon, ugyhogy egyelore marad az otthonrol valo cipeles!)

"Ha hazai izekre vagytok menjetek Edgwarebe. / 135, Station road Postcode: HA8 75G/
TEL:0208 952 2092.
TRUSTIN FAIRBAG a bolt neve.
A valasztek meg nem nagy,csak nehany aprosag: Pirosarany, edes anna, eros pista, negro,szollo cukor, etelizesito,mustar, gyori edes keksz, ... stb.
Minnel tobben megyunk vasarolni, annal nagyobb valasztek lesz."

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 18:23    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

Koszi szepen..azt hiszem sejtem, hogy melyik kis boltrol van szo..

Eppen a metromegalloval szemben van egy kis bolt (ugy emlekszem), ahol ezt a kiirast lattam "MAGYAR ARUCZIKKEK KAPHATOK".. nem mentem be, de elegge elcsodalkoztam a helyesirason..

Ugy emlekszem lehet abban a boltban szlovak es lengyel termekeket is kapni..
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 21:17    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

ezt a kiirast lattam "MAGYAR ARUCZIKKEK KAPHATOK".. nem mentem be, de elegge elcsodalkoztam a helyesirason..

A szorolapon is ez az egyik helyesirasi hiba. De nem az egyetlen. Azert ez szegyen. Megerdemelne, hogy ne vasaroljon senki attol aki ezt igy irta le, felteve, ha o hozta be a magyar cuccokat.
Vissza az elejére
seci
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 7:50    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin írta:
ez szegyen. Megerdemelne, hogy ne vasaroljon senki attol aki ezt igy irta le, felteve, ha o hozta be a magyar cuccokat.

Tolem arulhat Thuro Rhudolf neven is Turo Rudit Mosoly
Kar, hogy eszetlen messze van.

Ha bementek, kerdezzetek meg, hogy esetleg nem hozna-e otthonrol alkoholmentes sort (Schlossgold/StellaArtois pont jo!). Elore is koszi.

-seci
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 11:31    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

seci írta:

Tolem arulhat Thuro Rhudolf neven is Turo Rudit Mosoly
Kar, hogy eszetlen messze van.

Ha bementek, kerdezzetek meg, hogy esetleg nem hozna-e otthonrol alkoholmentes sort (Schlossgold/StellaArtois pont jo!). Elore is koszi.

-seci

A Turo Rudi angol neve Cottage Cheese Rudolph. Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 26. Szombat, 17:55    Hozzászólás témája: Re: Magyar bolt Hozzászólás az előzmény idézésével

A golders green-iben alitolag van Turo Rudi.. az igazi magyar Turo Rudi.. Nagyon boldog
Vissza az elejére
HenriettaWH
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 27. Vasárnap, 18:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ha megtalálod, ird meg, hol van! Mi is tudtunk egyről, néhány hónapja mentünk keresni, de ahol volt, ott már nincs, mégcsak nyoma sem. Bár ők inkább illegális állásközvetitéssel foglalkoztak elsősorban, és csak másodsorban magyar termékekkel... De néha elmennék arra hazai izekért.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 18:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

HenriettaWH írta:
Ha megtalálod, ird meg, hol van! Mi is tudtunk egyről, néhány hónapja mentünk keresni, de ahol volt, ott már nincs, mégcsak nyoma sem. Bár ők inkább illegális állásközvetitéssel foglalkoztak elsősorban, és csak másodsorban magyar termékekkel... De néha elmennék arra hazai izekért.

Heni

Egy apró trükk !

Rendelhecc tőlem is ha gondolod kiviszem neked .....ugyanis hamarosan kom bekk London ...tudom milyen amikor nincs elegendő hazai áru hogy főzé magadnak valami otthoni taste Kacsintó Nevető

Ui : De aztán nem ám nekem leacc egy tonna rendelést Nevető mert nem Jumbo yet-el megyek .......... hanem erbusszal Nevető

üdv
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 19:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Figyi, avnire! Van egyszer vmi fűszerbolt-hálózat,ami érdekes lehet, ha nem elég, osztrák boltokban van magyarhoz hasonló árú..bor, kolbász,ilyesmi..... (www.deutsche-in-london.net...alfórum vhol...)
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Tdaniel írta:
Figyi, avnire! Van egyszer vmi fűszerbolt-hálózat,ami érdekes lehet, ha nem elég, osztrák boltokban van magyarhoz hasonló árú..bor, kolbász,ilyesmi..... (www.deutsche-in-london.net...alfórum vhol...)

Koszi, majd utananezek..

Azert valahol megis olyan furcsa, hogy a varos tele van lengyel vagy akar szlovak elelmiszert arusito kis boltokkal, a magyar kisbolt meg sehol sincs, vagy, ha van is, nyomozni kell utana..
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 0:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

avnire írta:

Koszi, majd utananezek..

Azert valahol megis olyan furcsa, hogy a varos tele van lengyel vagy akar szlovak elelmiszert arusito kis boltokkal, a magyar kisbolt meg sehol sincs, vagy, ha van is, nyomozni kell utana..

Ja mer szlovak meg lengyelbol annyi van mint oroszokbol Nagyon boldog Nagyon boldog
Vissza az elejére
bkriszta
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 7:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hey mi lett az en kinaiaimmal?????
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 14:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

bkriszta írta:
hey mi lett az en kinaiaimmal?????

Kriszta

Hogy beszélsz te ...... csájn íz ?! Nevető
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Jó és rossz tapasztalatok Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban