Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Breaking News !
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 21. Hétfő, 15:32    Hozzászólás témája: Breaking News ! Hozzászólás az előzmény idézésével

Esetleg akit érdekel London-ban a tegnap este Budapesten a tüzéjátékkal egyidőben kitört hihetetlen vihar (közel tornádó ) !

Betudok számolni róla live in !

Ugyanis ott voltam tőle egy méterre !

Mindenkinek !

Mostmár ez lett a hírcsatorna topik Budapest - London között !

De csak belpolitikai hírrel kapcsoltaban irjatok !

Legutóbb Frenky szerkesztette (2006. Szeptember 20. Szerda, 14:20), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Klumpeduns
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 21. Hétfő, 20:21    Hozzászólás témája: , Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky, engem erdekel!!!

AMugy ejjel 3ig neztem a forumokat Szomorú
Meg az is erdekel, hogy Ferike hanykor szolt es mit???Mert ugy tudom meg 1 kor delben semmit, de lehet tevedek... Nekem ne mondja senki, h nem felelos a kormany...
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 21. Hétfő, 21:36    Hozzászólás témája: Re: , Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Frenky, engem erdekel!!!

Meg az is erdekel, hogy Ferike hanykor szolt es mit???Mert ugy tudom meg 1 kor delben semmit, de lehet tevedek... Nekem ne mondja senki, h nem felelos a kormany...

En eloben nezem a HIradot az mtv.hun-n Glumpi probald meg te is.
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 11:24    Hozzászólás témája: Re: , Hozzászólás az előzmény idézésével

Klumpeduns írta:
Frenky, engem erdekel!!!

Klumpa

Sajnos az egész nyúzt nem tudom leadni nektek , de valóban az interneten magyaroldalakon többett tucc meg a sárdobálásról !

viszont

Én személyesen voltam ott , ugyanis a parlamentnél vertünk "sátrat" a rakparton .

Ami érdekessék csak az hogy mikor elkezdődött a hepening éreztem én hogy mingyá lessz egy vihar de azé azt nem hogy ekkora .....hátranéztem és olyan volt mintha a rakpart tekeredne fölfele felém mint egy szőnyeg .....aztán kisvártatva megérkezett az orkán úgy kilóhusszal ....baker olyan volt mintha kiraktam volna a fejem a verdából a pályán menetszélben ....sőt olyat tolt rajtam , hogy nemkicsit lepőttem meg.

Na mondom itt gáz lessz úgyhogy elkeztük kábé egymillióan a városfelé venni a "sétát" ,mivel én a Kossuthh téren voltam tudtam hogy ott van a metro állomás ...mondom majd odabehúzodunk amíg elül a vihar .....igen ám csak hogy nem csak én gondoltam így ............................ennek ellenére sikerült még időben helyet foglalnom a közelben se távol se közel eggyetlen védett helyre .

Viszont ami érdekes ...hogy a metro állomáson úgy ált a kábé 1000-1500 ember ......... hogy nem tuttam zsebre dugni a kezem .......sikongó csajok ,hölgyek , asszonyok , kisebb pánik elkezték tolni a tömeget ......... ezzel még nem is lett volna baj ................

csakhogy

Én pont 1 a tetőt tartó kábé 10-15 tonnás oszlop előtt áltam ......mondom magamba ..................."frenky nem vagy te egy gyenge gyerök" ...... de azé 500 ember nyomását nehéz lessz ellensúlyoznod ( mivel az oszlopot nem tolhatom arrébb ugye ) ...ha megindul tömeg........hirtelen kitaláltam ..... ha elkezd paszirozni a tömeg.....felmászok a tömeg tetejére aztán séta ..................de aztán kisváratva látta mindenki hogy felesleges kapálózni , mert úgy is elül mingyá a storm.

Mindent összevetve ,nekem nem volt para ..... inkább kicsit ilyenkor ráérez az ember milyen lehet egy igaz kataszrófa helyzet ..........mivel most én is élőben néztem a műsort ............azé nem kivánom senkinek hogy résztvegyen ilyesmiben ...........................montam is magamba Frenky ez most nem a paramount pikcsörsz .........vagy mégis !?

Ezzel eggyütt meglehetett volna előzni a katasztrófát , simán , zajtalanul .

Sajnos van 4 halálos (eddig) áldozata köztük egy 12 éves kislány őt azé sajnálom ....én is kiváncsi leszek milyen fejek fognak hullani ott ahol én 1 méterre voltam az eseményektől !

ennyi
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 14:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem voltam ott ,de a dunaparttól 2 utcányira lakunk,úgyhogy érzékeltem, mi lehetett: Észak-dél irányba vízszintesenesett az eső,a újnyi résre nyitott ablakokon is bejött pár liter, ráadásul sáros, koszos volt!fél óra volt összeszedni felmosóval....a közlekedés meghalt, sokan a mellékutcákban indultak haza, nem vártaka tömegközlekedésre. A legtöbb infó a hírtévén és a indexen van/volt, az állami már másnap mindenféle más ,,pozitív" híradást is bekevert. Sok infót azóta se adtak le, budakeszin felfordult egy kocsi, árokba, másik autó letört fatörzsre futva feneklett meg. (szemtanú mondta)Belbudán sok fa (főleg kikorhadt, beteg gesztenye, platán) tört le,szét, de egészségesebb fák is meg lettek tépázva... Tehát amit leadott a hírek, aza fele a dolgoknak. lakásban annyit lehetett érezni, hogy tévé egy időre kiment.

Egyértelmű, hogy sok felelős van, pl. hagyták a tömeget túlgyülni, nem volt kis terelőút, stb. a VIP vendégeket index szerint a tüzijátékos cég előre figyelmeztette, ez ha igaz megalapozhatja a gondatlanságból eredő felelőtlenséget: luxuria vagy negligencia. (olyan felkészületlen valaki, hogy nem is tudja elképzelni, micsoda kárt okozhat,vagy csak nagyvonalúan bízikabban, hogy a helyzet mégse lesz olyan rossz...) A maszatolás folyik,senkinem állt ki, hogy hibázott volna...vidéken több különböző pártállású polgármester minden rendezvényt leállított!!!! aki vizsgálja a dolgokat, az közte van az ilyen esetekben intézkedésre jogosultaknak!(szilvássy miniszter, aki leállíthatta volna a tüzijátékot, stb...)Frenky! Az igaz, hogy a csöcselék lopott, amit bírt??

A jelenség egybevág azzal ,amit jósoltak a meterológiai kutatók: a dunántúlon fokozódik a szélsőséges nagy csapadékot adó zivatarok,stb. száma!!Idénvolt 1 hasonló,az dunántúlonhatott, ez a fővároson és pestmegyén ment végig....
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 14:11    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dani irta "Frenky! Az igaz, hogy a csöcselék lopott, amit bírt?? "

Dani

Igazat megvalva nem tudom , mert akkor már én rég fönt kucorogtam ezred magammal a metro árkád alatt .

De lehetséges , ha azt veszed alapul hogy a szél dűtött boritott mindent , amit tudod .....de ha igaz is ..... max 1-2 ásványvizesflaska meg pár perec amit lenyulhattak , ha eggyáltalán érdekelt is valakit ez .......de szerintem mindenkinek drágább volt az élete ....... mintsemhogy bármit lenyuljon a nagyfelfordulás közepette.
Vissza az elejére
peva
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 22. Kedd, 18:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Dani irta "Frenky! Az igaz, hogy a csöcselék lopott, amit bírt?? "

Dani

Igazat megvalva nem tudom , mert akkor már én rég fönt kucorogtam ezred magammal a metro árkád alatt .

De lehetséges , ha azt veszed alapul hogy a szél dűtött boritott mindent , amit tudod .....de ha igaz is ..... max 1-2 ásványvizesflaska meg pár perec amit lenyulhattak , ha eggyáltalán érdekelt is valakit ez .......de szerintem mindenkinek drágább volt az élete ....... mintsemhogy bármit lenyuljon a nagyfelfordulás közepette.

Dani erről beszél:
http://index.hu/politika/bulvar/vasar821p/

Az Index -mellesleg igen gusztustalan- topicjában azt irta valaki, hogy látott embereket redbull-os kartonokkal is, nem valószinű, hogy akkor vették...állitólag a népek tépték kifelé a hostescsajok kezéből...hát...no comment...biztos szárnyakat szerettek volna...
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 17. Vasárnap, 22:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

BREAKING NEWS

Nézzétek el ha nem épp a legjobb hírrel ....bár igaz ami igaz lehet hogy mégis jó hír ! ( részben )

Gyurcsány egy állitólagos szövege miatt , akkora balhé van kibontakozóban , hogy szerintem még magyar olyat nem látott .

A Kossuth téren gyűlik a tömeg , egész este a hír tv-t nézem , élő adást szakitanak meg a tüntetés miatt !

Elsősorban akit érdekel a bővebb "híradás" az keressen rá a google-ban !

Vagy keressen rá a magyar hírportálokra a neten !

Gyurcsány balatonöszödi beszéde ...... címmel !

Halgassátok meg a szöveget ...... mert nem fogtok hinni a fületeknek !

üdv mindenkinek
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 6:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudtam eldönteni melyik topicba tegyem...most olvastam valahol:

Gyurcsány Feri elhalálozott . . .
Az új helyzetben úgy érezte, nincs mitől félnie. Amikor végre Szent Péter
elé került, határozottan kopogott és szinte megállás nélkül akart bevonulni
a Mennyek Országába.
-Tetteid és szavaid nem mindig fedték egymást, ezért nem is tudunk
egyértelműen dönteni rólad - mondta a nagy kapus - Ezért újszerű megoldást
választottunk: Egy-egy napig leszel a pokolban és a mennyben, utána te magad
döntesz, hová akarsz menni. Döntésed végleges, sőt az örökkévalóságra szól.
- Minek ez? A mennyet választom!
- Teheted, de csak a két próbanap után!
feri ezért lement a pokolba, s igen meglepődött. Ott voltak barátai és
barátnői. Joviális öregúr fogadta, vicceket mesélt és camparit ivott. Meg is
kínálta, enni, inni bőven volt, s a felszolgáló leányok mellett más hölgyek
is voltak, akik szemmel láthatóan készek voltak minden gondot elűzni GY.F.
homlokáról. A golfpályán is vidám volt az élet, a zene pedig vérpezsdítően
hatott a klubban. Hamar vége lett a napnak, s feri alig akarta hinni, hogy
nem a mennyben volt, hanem a pokolban. Másnap a mennyben járt. Tetszett a
nyugalom, a felhőkön repkedő angyalkák kacagása, az áhítatot sugalló zene.
Jó volt - de mégis más, a korábbi életétől teljesen eltérő dolog. A harmadik
napon Szent Péter megkérdezte:
- Nos, hogyan döntöttél?
- Szégyellem egy kicsit, és ne is engedd le a hírt a Földre, de a
tapasztalataim szerint mégis inkább a poklot választom.
- Legyen, ahogy akarod!
feri tehát bevonult a pokolba. A klub helyén hatalmas szeméttelep, s barátai
némi ételmaradék után kutattak, ha ugyan nem a golfpályán elhelyezett
üstökben főttek. Az üstök alatt a tüzet maga a főördög rakta, s feri azonnal
egy fortyogó üstbe került.
- Hogyan? Hiszen tegnap minden más volt!
- Az volt a kampány. Most már szavaztál - felelt az ördög...
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 13:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát gyerekek csak 1-2 idézet gyurcsány elvtárs szövegéből :

Gyurcsány blog-ból "ollózva" :

" majd írok kibaszott jó könyveket ....................................stb "

Tegnapi hírcsatornákon olvastam ... de le is lehet tölteni a hanganyagot mert azt valóban mondta :

"elkúrtuk" " a szarból hoztuk vissza" stb trágárság

Gyerekek ez a féreg az egészmagyarságot hülyének nézi !

idézek még

"Lehet tüntetni , majd megunják ....."

másik

" nem fog fájni " ( ezt a megszorító intézkedésekre érti )

Hát én viszont remélem fájni fog neki ..... de én korántsem a megszorító intézkedésekre értem Ördögi vagy nagyon őrült hanem a halálára ...... de ha lehet minnél lassabb legyen neki Ördögi vagy nagyon őrült

Ez lenne egy diplomás "elithez" tartozó ember szövege ?!

Ezt inkább a dunai áradáskor vinném a gátra .....hogy felfogja a vizet . Ördögi vagy nagyon őrült
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 16:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ja,én is egyetértek, a fiatal tömeg éjjel skandálta, hogy ,,elkurtad!elkurtad!" a kereskedelmi média 1ikműsorvezetője a tudósítótól próbált vmi ,,szélsőséges elemekre utaló" jelet kérni,mániákusan azt kérdezte milyen zászlók vannak a téren, ja csak magyar nemzeti trikolór volt, és a felvételeken látható, hogy nem börhajuak, hanem normális emberek vannak kinnt, nem a pártok, ..körútonjöttem végig, sokan dumálnak arról,ami történik...ja,most nem mernek csapaterőt stb. bedobni, látják, hogy az nem menne. (azért kiment megnézni a főkapitány is, mi van, )

Molnár Tamás képzőművész-publicista jegyzete: most, hogy egyszer igazat mondott, ézért bánnak el vele..stb. (nem szó szerinti idézet...de igaz,itt lefikáza a saját pártja mezei pártmunkásait, aztán még ő akar lenni az elnök Sokkolt )

összeesküvés: bbc szerint ő is kiadhatta az anyagot, de szerintem valszeg egy másik elnökjelölt, vagy egy megsértődött elvtárs tehette...Ha sajtósa médiása tanácsára adta ki, no comment... Vicces
Vissza az elejére
Artin
V.I.P.
V.I.P.

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 18. Hétfő, 21:18    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem akarok vedeni senkit, mert ruhellem a politikat, de Frenky azt hiszed a tobbi nem ilyen?? Azok is mondnanak ugyanilyet meg hasonlokat, talan meg cifrabbakat is, teljesen mindegy, milyen oldalon vannak.

Es az egy dolog, hogy mondjak, az sokkal rosszabb, hogy csinaljak. Mindenki.

Frenky te nem tudtad, hogy a politika, egy ronda nagy allat?
Vissza az elejére
Frenky
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 12:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Artin , Dani !

Eggyetértek veletek ... csak gondoltam megosztom még azon melegébe a londoniakkal az eseményeket ...mert amikor beirtam még a BBC se tudott semmit !

Meg egy kicsit engem is felperzselt ennek a majomnak eza cinikus szövege ........de visszatérek a humorhoz ...majd ott szétkapom a palit Ördögi vagy nagyon őrült

Üdv mindenkinek Kacsintó
Vissza az elejére
avnire
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 17:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Frenky írta:
Artin , Dani !

Eggyetértek veletek ... csak gondoltam megosztom még azon melegébe a londoniakkal az eseményeket ...mert amikor beirtam még a BBC se tudott semmit !

Meg egy kicsit engem is felperzselt ennek a majomnak eza cinikus szövege ........de visszatérek a humorhoz ...majd ott szétkapom a palit Ördögi vagy nagyon őrült

Üdv mindenkinek Kacsintó

Most mar persze a BBC hirek mind a magyar esemenyekkel vannak tele, es az Evening Standard cimlapjan is a langolo Magyar Televizio epulete lathato.

Rettenetesen el vagyok keseredve azon, ami otthon tortenik, tenyleg.. hihetetlen ez a barbarsag..
Vissza az elejére
Tdaniel
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 19. Kedd, 18:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igazad van, avnire,DE! még nincs vége és nem tudjuk mik történtek, több forrást kell nézni, most látom a z in the mix meg a bréking nyúz összekeveredett!!! Forgó szemek szerintem mindenki 3 forrást nézen: 1)ormány és sajtója, 2.többi parlamenti párthoz közel álló,ellenzékibb lapok, tévék 3: a parlamenten kívüli mozgalmak és hozzájuk kötődő honlapok. (mert ők tüntetnek főleg) ebből jön ki valami. Sokkolt Zavart hajrá Magyarország, reméllem már nem lesz több bunyó,stb.!!!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Dumaparti, bármiről ami az eszedbe jut Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban