| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
POCSOKI Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 23. Hétfő, 10:09 Hozzászólás témája: utitársat keresek Anglia-Magyarország |
|
|
Utitársat keresek február közepére Anglia- Magyarország útvonalra.Ford Transit kisbusszal.
zsolabola78@freemail.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
anita90 Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 23. Hétfő, 18:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Már írtam az előző hirdetésnél is kérdéseket, de Ön nem válaszolt, hanem inkább új hirdetést adott fel.
Talán tényleg nem valós?
Kérem válaszoljon:
Szeretném megkérdezni,hogy honnan indul a busz, és mennyi csomagot lehet vinni? Valamint érdekelne az útiköltség? és mi a garancia hogy el is indul a busz? Mivel sajnos már jártam így,hogy nem jött össze az utaslétszám és itthon maradtam. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
utasszervezo Haladó

|
Elküldve: 2012. Január 23. Hétfő, 21:44 Hozzászólás témája: Magyarország-Anglia-Magyarország |
|
|
Kedves "anita90"
"Pocsoki" másik hirdetése Anglia felé szól, ez pedig Magyarország felé. Mint írtam Anglia felé 11-én van még 1 szabad helyem, illetve 12-én Magyarország felé ugyancsak van 1 szabad helyem, amennyiben aktuális még. Kérem keressen meg a részletekért az info@utasszervezo.hu címen, illetve olvashat rólam a www.utasszervezo.hu oldalon. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|