| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
asztrorita Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 18. Szerda, 10:12 Hozzászólás témája: csomag küldés |
|
|
| Sziasztok! Tanácsot kérnék! Londonba szeretnék kb.30 kg-os csomagot küldeni.Tudtok ajánlani megbízható szállító céget? (A rossz tapasztalatokat is szívesen elolvasnám.) köszönöm |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2012. Január 18. Szerda, 13:41 Hozzászólás témája: Re: csomag küldés |
|
|
| asztrorita írta: | | Sziasztok! Tanácsot kérnék! Londonba szeretnék kb.30 kg-os csomagot küldeni.Tudtok ajánlani megbízható szállító céget? (A rossz tapasztalatokat is szívesen elolvasnám.) köszönöm |
Koszi hogy tok feleslegesen nyitottal egy uj topikot,raadasul a legnemodailobb helyre!!!Errol a temarol mar Temzet lehet rekeszteni, annyit volt szo. Ha olvasnal egy kicsit pikk-pakk megtalalnad! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
asztrorita Újonc

|
Elküldve: 2012. Január 18. Szerda, 22:25 Hozzászólás témája: csomag küldés |
|
|
| Kedves BabaBaba! Segítséget kértem,köszönöm ...Valahogy én nem találtam meg "pikk-pakk"! Igaz én nem vagyok guru ... Ezzel a tanáccsal nem lettem okosabb,hiszen nem tudtam meg semmit. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|