Csatlakozott: Aug 08, 2006 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: GATWICK
Elküldve: 2006. Augusztus 11. Péntek, 23:12 Hozzászólás témája: Kirándulás
Ezt a fórumot kicsit telekocsis alapon szeretném ha használnátok.
Ha hétvégén kivételesen épp nem dolgozol és van kedved egy kicsit csavarogni a szigeten:
Aug 12. reggel 8-9 között indulunk Londonból Walesbe, Bath, Bristol, hid, és fölmegyünk a wales-i hegyekbe is. A túra 2 naposra van tervezve, időjárás függvényében valószinűleg este vissza is jövünk, ha utolér bennünket a front, de ha mégse, akkor vasárnapra is maradunk. (nem mindig jön be az idősósoknak se)
Szóval ha elég őrült vagy egy ilyen túrához, akkor csak gyere, van még hely a kocsiban.
Indulás: London, Villesden (Marble Arch környéke)
Útvonal: ird be a www.viamichelin.com oldalon célnak "Brecon"-t
Pedro
07737144153 _________________ ... minden amit tudni szeretnél a sárkányrepülésről, de soha nem merted megkérdezni ... esetleg nem volt kitől ...
Elküldve: 2006. Augusztus 12. Szombat, 17:11 Hozzászólás témája: ..
JAj...
Errol lemaradtam! De szivesen mentem volna!!!
Meg mennek akarhova! (Csak Tonkre nem, oda van orokos returnom...)
Lesz meg ilyen?
Ha kell mosogatok jo?
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 15:50 Hozzászólás témája: Re: ..
Klumpeduns írta:
JAj...
Lesz meg ilyen?
Ha kell mosogatok jo?
Udv, Janka
Hi Janka
Tudom hogy késő volt már, sajnos az utolsó pillanatban jutott eszembe ide föltenni, sorry. Persze hogy lesz még ilyen, mivel nekem nagyon hiányzik itt a csavargás, de igérem máskor időben fölteszem. Most is csak ez a vacak idő miatt ment a hezitálás, de bevallom megérte ez az 1200km , mert a 7végén (állitólag) csak Wales-ben volt napos idő, és mindenütt szakadt az eső. igy legalább bejártuk szinte egész Wales-t és nem punnyadtunk itt az esőben
Pedro _________________ ... minden amit tudni szeretnél a sárkányrepülésről, de soha nem merted megkérdezni ... esetleg nem volt kitől ...
Elküldve: 2006. Augusztus 14. Hétfő, 16:28 Hozzászólás témája: ???????
Mennyi???1200km..
Nem vagytok semmik!
nekem rovidebb tavra szoljatok majd Hiszen az egeszseges eletmod hive vagyok, es mint tudjatok, a lustasag fel egeszseg!
De ti legyetek teljesen egeszsegesek _________________ Just hun
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 23:16 Hozzászólás témája: Re: ..
pedrohg írta:
Klumpeduns írta:
JAj...
Lesz meg ilyen?
Ha kell mosogatok jo?
Udv, Janka
Hi Janka
Tudom hogy késő volt már, sajnos az utolsó pillanatban jutott eszembe ide föltenni, sorry. Persze hogy lesz még ilyen, mivel nekem nagyon hiányzik itt a csavargás, de igérem máskor időben fölteszem. Most is csak ez a vacak idő miatt ment a hezitálás, de bevallom megérte ez az 1200km , mert a 7végén (állitólag) csak Wales-ben volt napos idő, és mindenütt szakadt az eső. igy legalább bejártuk szinte egész Wales-t és nem punnyadtunk itt az esőben
Pedro
Na, ezt en is jokor olvasom..szivesen csatlakoztam volna, sot az egyik cimboram is szivesen jott volna..
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 7:21 Hozzászólás témája: EU túra
Örömmel látom hogy vannak még más csavargó hajlamúak is rajtam kivül
Jó hirem van, szept 14én elmegyek a napfényes Itáliába csavarogni, repülni, kirándulni, ... van még csomó hely a kocsiban.
Terv:
Monte Cucco (Appenini), Dolomiti, esetleg Alpok-Karintia, Szlovénia
és visszafelé Franciaország, lesz ott egy jó kis banzáj
http://www.coupe-icare.org/
Lehet még csatlakozni,
egy kombival megyek és sátrazni fogok (ha szerzek addig sátrat meg hálózsákot )
Pedro _________________ ... minden amit tudni szeretnél a sárkányrepülésről, de soha nem merted megkérdezni ... esetleg nem volt kitől ...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban