| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Laci27 Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 4. Péntek, 19:27 Hozzászólás témája: London mely részei veszélyesek (közbiztonság és szállás) |
|
|
| Szeretnék minél több infót a címben említett témáról. Előre köszönöm! Üdv: Laci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
derexhun Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 10:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Laci!
Én is hasonlo kérdésben kértem a forumozók segítségéet, de nem erőltették meg magukat eddig...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 15:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| derexhun írta: | Szia Laci!
Én is hasonlo kérdésben kértem a forumozók segítségéet, de nem erőltették meg magukat eddig...  |
Ha kesdobalos, drogos helyen akarsz lakni, akkor a Manor House a legjobb, felfele a Turnpike Lane fele.
Amugy a legjobb a belvaros, es Chelsea & South Kensington, csak legyen penzed megfizetni a lakbert ott. A Sheperds Bushnal es kornyeken sok a lengyel es a Jubilee Line-on eszakon 2 zonatol kifele szinten sok a lengyel. Bar hol nincsenek mar....???? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
derexhun Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 6. Vasárnap, 20:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a választ... Elmondhatjuk azt, hogy a kettes zóna biztonságosnak tekinthető általánosságban? Délre ilyen camberwell kennington északon camden kingscross környékre gondolok. Ezekről a környékekről tudsz valamit?
Köszi: DereX |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Artin V.I.P.

Csatlakozott: Feb 11, 2006 Hozzászólások: 731 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 0:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| derexhun írta: | Köszi a választ... Elmondhatjuk azt, hogy a kettes zóna biztonságosnak tekinthető általánosságban? Délre ilyen camberwell kennington északon camden kingscross környékre gondolok. Ezekről a környékekről tudsz valamit?
Köszi: DereX |
Camden-t ismerem. Az jo kornyek annak elenere, hogy a market-on aruljak a drogot. 2 evvel ezelott egy tanulmanyt olvastam, ahol a londoni keruleteket hasonlitottak ossze. 5 kategoria volt a legjobbtol a legroszabbig. Camden a legjobb kategoriaban volt, Hackney/Haringey ami a Manor House es kornyeke, pedig a legrosszabb kategoriaba kerult.
Azert ezt igy nem mondanam, hogy a 2-es zona biztonsagos, mert Brixton is 2-es zona, es az itt olyan mint New Yorkban Brooklyn.
Willesden Green pedig tele van lengyelekkel, bar ettol meg lehet biztonsagos. Oval nem rossz hely delen 2es zona. A tobbit nem ismerem. Stratfordban sok az arab es indiai allitolag, de ezt csak hallottam, az mar 3-as zona kulonben. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
derexhun Újonc

|
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 8:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Kösziiii, sokat segítesz... Erről a tanulmányról tudsz esetleg vmi infot, neten megtalálható valahol? Mert ha ez így van ahogy mondod, akkor annak aki nem ismeri a várost nagyon lutri szállást foglalni/keresni. Nekem az is elég ha azt leírod még, ha van kedved/időd, hogy hova ne menjünk lakni...
Kössz: DereX |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|