Elküldve: 2006. Július 22. Szombat, 21:29 Hozzászólás témája: Betegápolói munka
Üdv Mindenkinek!
Én olyan ügynökséget keresek akik carer assistant -betegápolók közvetítésével foglalkoznak idősek otthonába.
Ha valaki tud kérem segítsen. London szélén lakom. Angol ügynökségre gondoltam. Köszi :M.
Csatlakozott: Mar 13, 2006 Hozzászólások: 612 Tartózkodási hely: Welwyn Garden City
Elküldve: 2006. Július 23. Vasárnap, 12:50 Hozzászólás témája:
Ha jól emlékszem, valamelyik topikban kitárgyaltunk egy csomó ilyen ügynökséget, csak meg kell találni... Egyébként a legegyszerűbb, ha a google-ba beirod, hogy care agency, és végigböngészed az oldalakat. Nem feltétlenül kell ügynökséghez menni, lehet jelentkezni munkáltatóknál is, önkormányzat, hospice, residential homes, stb... Remélem, találsz valami jót!
Elküldve: 2006. Július 29. Szombat, 8:01 Hozzászólás témája:
HenriettaWH írta:
Ha jól emlékszem, valamelyik topikban kitárgyaltunk egy csomó ilyen ügynökséget, csak meg kell találni... Egyébként a legegyszerűbb, ha a google-ba beirod, hogy care agency, és végigböngészed az oldalakat. Nem feltétlenül kell ügynökséghez menni, lehet jelentkezni munkáltatóknál is, önkormányzat, hospice, residential homes, stb... Remélem, találsz valami jót!
Elküldve: 2006. Július 29. Szombat, 11:00 Hozzászólás témája:
hello!
egyik haveromnak van kint egy állásközvetítő cége, nála találtam ezt, hátha jó lesz Neked is!!!! (tom, h Te már kint vagy, de ő is sokat van kint.)
üdv:
vikesz
Személyi gondozó
Angliai munkavégzésre idős és rokkant emberek mellé személyi gondozókat keresünk.
Elvárások:
- Jó angol nyelvtudás
- Min. fél éves ápolói tapasztalat (lehet au-pair, rokon ápolása stb...)
Fizetés: 12 - 14 000 GBP/év (kb. 4,2 - 5 millió Forint/év)
Interjúk havonta Budapesten.
Elküldve: 2006. Augusztus 7. Hétfő, 15:03 Hozzászólás témája:
vikesz írta:
hello!
egyik haveromnak van kint egy állásközvetítő cége, nála találtam ezt, hátha jó lesz Neked is!!!! (tom, h Te már kint vagy, de ő is sokat van kint.)
üdv:
vikesz
Személyi gondozó
Angliai munkavégzésre idős és rokkant emberek mellé személyi gondozókat keresünk.
Elvárások:
- Jó angol nyelvtudás
- Min. fél éves ápolói tapasztalat (lehet au-pair, rokon ápolása stb...)
Fizetés: 12 - 14 000 GBP/év (kb. 4,2 - 5 millió Forint/év)
Interjúk havonta Budapesten.
Szia Vikesz! Ez a home page nem jön be. Engem is érdekelne, nekem felsőfoku home care assistance végzettségem van, és jó pár év experience...az USA-ból
Elküldve: 2006. Augusztus 8. Kedd, 6:44 Hozzászólás témája:
Kerestem itt a témához hasonlót, de nem találtam eddig... Egy közvetítő cég által garantált havi fizetés 800 pound. Nem kevés az egy kicsit? Az egy "normális" bér fele nem?
Csatlakozott: Feb 24, 2006 Hozzászólások: 310 Tartózkodási hely: Nottingham
Elküldve: 2006. Augusztus 9. Szerda, 11:07 Hozzászólás témája: ..
Ez attol fugg... En bentlakasoskent ennel kicsivel kevesebbet kapok, de az etkezes es a szallas biztositott, ami nem kis osszeget jelentene havonta est ezt belekalkulaljak a fizetesbe.
Elküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 18:39 Hozzászólás témája:
Sanos ez az egyik legalulfizetettebb szakma, nem lehet tobbet kapni 5-6-7 fontnal, sot mielott elvallalnad a munkat, azt tanacsolnam, hogy menj el az otthonba, es nezz korul, sokszor borzalmas korulmenyek vannak!
Valamint azt sem art az elejen tisztazni, hogy residential home-rol, vagy nursing home-rol van szo.. az utobbiban sokszor teljesen magatehetetlen nenik/bacsik vannak, ahol sokat kell emelni, pelenkazni, etetni, tehat joval nehezebb munkarol van szo..
Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 25. Péntek, 19:17 Hozzászólás témája:
A care assistent/care worker- aalshoz ne feljetsetek el hogy CRB kell, ami 6-8 het mire kijon....
azonkivul kell hozza tapsztalat is legtob helyen minimum 6 honap...
termesztesen en hivatlos helyekrol beszlek, nem fkete munkarol.
a fekete munkat nem fizteik meg es eszmeletlen korulmneyek kozott vagy (illetve a beteg van....nagyon rossz allapotban)
Elküldve: 2006. Augusztus 28. Hétfő, 22:38 Hozzászólás témája:
bkriszta írta:
A care assistent/care worker- aalshoz ne feljetsetek el hogy CRB kell, ami 6-8 het mire kijon....
azonkivul kell hozza tapsztalat is legtob helyen minimum 6 honap...
termesztesen en hivatlos helyekrol beszlek, nem fkete munkarol.
a fekete munkat nem fizteik meg es eszmeletlen korulmneyek kozott vagy (illetve a beteg van....nagyon rossz allapotban)
Nekem a munkaltatom csinalta a CRB-met, nekem ezzel nem is kellett foglalkoznom, vagyis pontosabban csak annyit, hogy kitoltottem az adatlapot..
Elküldve: 2006. Augusztus 29. Kedd, 20:09 Hozzászólás témája:
bkriszta írta:
Az eleg, nem is kell akor mast csinalnod , mert az o felelossege a koltsge terites is. Bravo. Orulok.
Nagy kar, hogy a WRS-t nem fizetik..
Azt lehet tudni, hogy kb mennyi idobe tart, amig visszakuldik az iratokat? Nem szivesen kuldenem el az utlevelemet, karacsonyra haza szeretnek menni
Csatlakozott: Feb 25, 2006 Hozzászólások: 164 Tartózkodási hely: London
Elküldve: 2006. Augusztus 30. Szerda, 7:41 Hozzászólás témája:
addig nem fog a dolog huzodni..... bar harrodsban mar full time a Xmas..., de komolyan a WRS nel ugyis elobb , kb 10napon belul, visszakuldik az utlevleedet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban