| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 8:29 Hozzászólás témája: Kiadó dupla szobák dél-Londonban |
|
|
| kétszoba + közös nappalis házban ( kis udvar)dupla szoba kiadó.70Ł/fő/hét. A házban magyarok laknak, biztonságos nyugodt környék.Victoria 15 perc, bevásárlo utca, élelmiszer boltok, villamos, busz, 1-2 perc séta.Ha érdekel üzenj itt, vagy hivj:00447921190650 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morzsa2 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:10 Hozzászólás témája: |
|
|
"Tiszteletem!"
Nagyon érdekel, de nem leheten emilben ezt megbeszélni?
(stmoritz@freemail.hu). A barátnőm kinn van, elvileg ma
telefonálni fog.
Móric |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
| Skype? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
morzsa2 Újonc

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Magyar idő szerint, 17.00 (london 16.00) megfelel?
Nem használok Skype-ot, nincs mikrofon nálam, beszéljünk
messengeren (morzsa@gmail.com).
Estefele is jó, csak konkrét időpontot határozzunk meg.
Várom a visszajelzését.
Móric |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 12:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Felvettelek kontakba...
az mnsen.Én vagyok most is. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
beno Haladó

Csatlakozott: Jan 13, 2006 Hozzászólások: 37 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 7:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci !
Megvettük a jegyeket,így márc 15-én érkezünk 17.55-kor Gatwickre anyukámmal.
Légíyszives majd írd meg a részleteket vagy beszélhetünk msn -en,skype-n is.Nemsokára aktuális lesz a foglaló. msn a legjobb azt hiszem.
Addig is tanuljuk a nyelvet.
Köszönettel:BENO  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
laci74 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 13:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!
Egy barátommal úgy döntötünk hogy március elején kimennénk Londonba, az indulásunk attól függ hogy tudunk-e szállást intézni ebben kérnék tőled segítséget(elöször).Mindketten egy erős alapfokú angollal rendelkezünk(bár lehet hogy nem tudok 2000 szót). |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:13 Hozzászólás témája: Udvozletem! |
|
|
Erdeklodnek hogy volna e pillanatnyilag nagyobb szobatok kiado? Harman vagyunk ferjem, nyolc eves kisfiam es en. Es jelenleg a Varga Zolieknal lakunk.......
Nem tudom kell e ennel tobbet mondanom. De jelenleg tizenharman(!) lakunk egy eredetileg harom bedroom-os hazban. El szeretnenk menni innen ha van ra lehetoseg. Ezert erdeklodnek volna e szamunkra kiado szobatok s ha igen akkor hol, mennyiert es milyen korulmenyek kozott?
Elore is koszonom!
Christine |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:37 Hozzászólás témája: |
|
|
| laci74 írta: | Szia Enci!
Egy barátommal úgy döntötünk hogy március elején kimennénk Londonba, az indulásunk attól függ hogy tudunk-e szállást intézni ebben kérnék tőled segítséget(elöször).Mindketten egy erős alapfokú angollal rendelkezünk(bár lehet hogy nem tudok 2000 szót). |
Március elején tudok nektek szállást adni.Dél- London, Croydon.60-70Ł/fő /hét között vannak az áraink, háztol függően.
Indulás előtt 3 héttel le kell fixálnunk. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:41 Hozzászólás témája: Re: Udvozletem! |
|
|
| Christine írta: | Erdeklodnek hogy volna e pillanatnyilag nagyobb szobatok kiado? Harman vagyunk ferjem, nyolc eves kisfiam es en. Es jelenleg a Varga Zolieknal lakunk.......
Nem tudom kell e ennel tobbet mondanom. De jelenleg tizenharman(!) lakunk egy eredetileg harom bedroom-os hazban. El szeretnenk menni innen ha van ra lehetoseg. Ezert erdeklodnek volna e szamunkra kiado szobatok s ha igen akkor hol, mennyiert es milyen korulmenyek kozott?
Elore is koszonom!
Christine |
Szia Christine!
Jelenleg sajnos nem tudok segiteni, telt házasak vagyunk ( pedig nagyon sajnálom, nekunk is van 8 éves fiú és 7 lány) honap végén már igen.
Addig is küld el priviben a telszámod, ha tudok valamit azonnal telefonálok, hogy elkerülhessetek csodaszállórol.  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
nts_ Újonc

Csatlakozott: Jan 09, 2006 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 15:00 Hozzászólás témája: |
|
|
| laci74 írta: | Szia Enci!
légyszi egy mail cimet irj nekem,én is márciusban indulnék,egyedül,de jobb lenne valakivel(valakikkel) köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
busi Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 15:05 Hozzászólás témája: Enci |
|
|
Szia Enci!
Végigolvastam a teljes fórumot,de nem találtam telefonszámot amin felhívhatnálak és bővebben érdeklődhetnék mindenről.
Úgy látom Te már bőséges tapasztalattal rendelkezek ahhoz,hogy másoknak is hatékonyan segíts és hamarosan nekem is nagy szükségem lesz a segítségre. Abból a fajtából való vagyok,akikkel gondolom napi munkád során rendszeresen találkozol. / Elég kevés angol nyelvtudás-lehetőség szerint mihamarabb munka./
Viszont nagy bennem az elhatározás és pénzt is igyekszem annyit kivinni magammal,hogy nem szeretnék visszavonulót fújni.
Úgy tervezem,hogy március közepén már Londonban leszek.
Amivel rendelkezek:
Épületgépész szakközépiskola/vizvezeték-szerelő szakmával/ "B"-"C" kategóriás jogosítvány, esetleg referencia arról hogy tulajdonos-alkalmazottként vezettem egy Zorbas névre hallgató ételbárt /gyros-saláta...stb készítés nem jelent problémát,/ezt a referenciát a volt üzlettársamtól kapnám/.
Amire szükségem lenne:
Szállás attól a naptól amikor megérkezek, segítség a kezdeti hivatalos ügyek intézésében/jogosítvány,IN szám,bankkártya,stb/ olyan meló/bármi!/ amivel az elején legalább a minimálbért megkereshetem,segítség abban,hogy nyelviskolát találjak/attól függően fizetőst,vagy ingyeneset,hogy mikortól tudom eladni magam.
Végül de nem utolsó sorban pedig mindehhez egy olyan ember, akihez bizalommal fordulhatok,mert tudom,/ ha nem is ingyen teszi, ami világos mert neki is vannak költségei!/ a legjobb tudása szerint teszi a dolgát. Előre is köszönöm a segítségedet és bocs a hosszú szövegért.
fbusa@freestart.hu |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
laci74 Újonc

|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 17:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Szia Enci!!!
Köszi a választ.Márc.4.-én indulnánk.Ha neked jó! Egy kérdés:van értelme magyar cégtől referenciát vinni? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Christine Mester

Csatlakozott: Feb 04, 2006 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: United Kingdom
|
Elküldve: 2006. Február 4. Szombat, 19:34 Hozzászólás témája: Telefonszam |
|
|
Elkuldtem priviben. Remelem atment.
Koszonom!
Christine |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Enci Adminisztrátor

|
Elküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 10:17 Hozzászólás témája: Re: Telefonszam |
|
|
| Christine írta: | Elkuldtem priviben. Remelem atment.
Koszonom!
Christine |
Mekaptam és válaszoltam is!  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|