Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Kiadó dupla szobák dél-Londonban
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 8:29    Hozzászólás témája: Kiadó dupla szobák dél-Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

kétszoba + közös nappalis házban ( kis udvar)dupla szoba kiadó.70Ł/fő/hét. A házban magyarok laknak, biztonságos nyugodt környék.Victoria 15 perc, bevásárlo utca, élelmiszer boltok, villamos, busz, 1-2 perc séta.Ha érdekel üzenj itt, vagy hivj:00447921190650
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
morzsa2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Tiszteletem!"

Nagyon érdekel, de nem leheten emilben ezt megbeszélni?
(stmoritz@freemail.hu). A barátnőm kinn van, elvileg ma
telefonálni fog.

Móric
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Skype?
Vissza az elejére
morzsa2
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 12:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Magyar idő szerint, 17.00 (london 16.00) megfelel?
Nem használok Skype-ot, nincs mikrofon nálam, beszéljünk
messengeren (morzsa@gmail.com).

Estefele is jó, csak konkrét időpontot határozzunk meg.

Várom a visszajelzését.

Móric
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 12:05    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Felvettelek kontakba...
az mnsen.Én vagyok most is.
Vissza az elejére
beno
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 7:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci !
Megvettük a jegyeket,így márc 15-én érkezünk 17.55-kor Gatwickre anyukámmal.
Légíyszives majd írd meg a részleteket vagy beszélhetünk msn -en,skype-n is.Nemsokára aktuális lesz a foglaló. msn a legjobb azt hiszem.
Addig is tanuljuk a nyelvet.
Köszönettel:BENO Mosoly
Vissza az elejére
laci74
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 13:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!

Egy barátommal úgy döntötünk hogy március elején kimennénk Londonba, az indulásunk attól függ hogy tudunk-e szállást intézni ebben kérnék tőled segítséget(elöször).Mindketten egy erős alapfokú angollal rendelkezünk(bár lehet hogy nem tudok 2000 szót).
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:13    Hozzászólás témája: Udvozletem! Hozzászólás az előzmény idézésével

Erdeklodnek hogy volna e pillanatnyilag nagyobb szobatok kiado? Harman vagyunk ferjem, nyolc eves kisfiam es en. Es jelenleg a Varga Zolieknal lakunk.......
Nem tudom kell e ennel tobbet mondanom. De jelenleg tizenharman(!) lakunk egy eredetileg harom bedroom-os hazban. El szeretnenk menni innen ha van ra lehetoseg. Ezert erdeklodnek volna e szamunkra kiado szobatok s ha igen akkor hol, mennyiert es milyen korulmenyek kozott?
Elore is koszonom!
Christine
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laci74 írta:
Szia Enci!

Egy barátommal úgy döntötünk hogy március elején kimennénk Londonba, az indulásunk attól függ hogy tudunk-e szállást intézni ebben kérnék tőled segítséget(elöször).Mindketten egy erős alapfokú angollal rendelkezünk(bár lehet hogy nem tudok 2000 szót).

Március elején tudok nektek szállást adni.Dél- London, Croydon.60-70Ł/fő /hét között vannak az áraink, háztol függően.
Indulás előtt 3 héttel le kell fixálnunk.
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 14:41    Hozzászólás témája: Re: Udvozletem! Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Erdeklodnek hogy volna e pillanatnyilag nagyobb szobatok kiado? Harman vagyunk ferjem, nyolc eves kisfiam es en. Es jelenleg a Varga Zolieknal lakunk.......
Nem tudom kell e ennel tobbet mondanom. De jelenleg tizenharman(!) lakunk egy eredetileg harom bedroom-os hazban. El szeretnenk menni innen ha van ra lehetoseg. Ezert erdeklodnek volna e szamunkra kiado szobatok s ha igen akkor hol, mennyiert es milyen korulmenyek kozott?
Elore is koszonom!
Christine

Szia Christine!
Jelenleg sajnos nem tudok segiteni, telt házasak vagyunk ( pedig nagyon sajnálom, nekunk is van 8 éves fiú és 7 lány) honap végén már igen.
Addig is küld el priviben a telszámod, ha tudok valamit azonnal telefonálok, hogy elkerülhessetek csodaszállórol. Nagyon boldog
Vissza az elejére
nts_
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 15:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

laci74 írta:
Szia Enci!

légyszi egy mail cimet irj nekem,én is márciusban indulnék,egyedül,de jobb lenne valakivel(valakikkel) köszi
Vissza az elejére
busi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 15:05    Hozzászólás témája: Enci Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!
Végigolvastam a teljes fórumot,de nem találtam telefonszámot amin felhívhatnálak és bővebben érdeklődhetnék mindenről.
Úgy látom Te már bőséges tapasztalattal rendelkezek ahhoz,hogy másoknak is hatékonyan segíts és hamarosan nekem is nagy szükségem lesz a segítségre. Abból a fajtából való vagyok,akikkel gondolom napi munkád során rendszeresen találkozol. / Elég kevés angol nyelvtudás-lehetőség szerint mihamarabb munka./
Viszont nagy bennem az elhatározás és pénzt is igyekszem annyit kivinni magammal,hogy nem szeretnék visszavonulót fújni.
Úgy tervezem,hogy március közepén már Londonban leszek.
Amivel rendelkezek:
Épületgépész szakközépiskola/vizvezeték-szerelő szakmával/ "B"-"C" kategóriás jogosítvány, esetleg referencia arról hogy tulajdonos-alkalmazottként vezettem egy Zorbas névre hallgató ételbárt /gyros-saláta...stb készítés nem jelent problémát,/ezt a referenciát a volt üzlettársamtól kapnám/.
Amire szükségem lenne:
Szállás attól a naptól amikor megérkezek, segítség a kezdeti hivatalos ügyek intézésében/jogosítvány,IN szám,bankkártya,stb/ olyan meló/bármi!/ amivel az elején legalább a minimálbért megkereshetem,segítség abban,hogy nyelviskolát találjak/attól függően fizetőst,vagy ingyeneset,hogy mikortól tudom eladni magam.
Végül de nem utolsó sorban pedig mindehhez egy olyan ember, akihez bizalommal fordulhatok,mert tudom,/ ha nem is ingyen teszi, ami világos mert neki is vannak költségei!/ a legjobb tudása szerint teszi a dolgát. Előre is köszönöm a segítségedet és bocs a hosszú szövegért.

fbusa@freestart.hu
Vissza az elejére
laci74
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 17:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia Enci!!!

Köszi a választ.Márc.4.-én indulnánk.Ha neked jó! Egy kérdés:van értelme magyar cégtől referenciát vinni?
Vissza az elejére
Christine
Mester
Mester

HozzászólásElküldve: 2006. Február 4. Szombat, 19:34    Hozzászólás témája: Telefonszam Hozzászólás az előzmény idézésével

Elkuldtem priviben. Remelem atment.
Koszonom!
Christine
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 5. Vasárnap, 10:17    Hozzászólás témája: Re: Telefonszam Hozzászólás az előzmény idézésével

Christine írta:
Elkuldtem priviben. Remelem atment.
Koszonom!
Christine

Mekaptam és válaszoltam is! Nagyon boldog
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Olcsó kiadó szobák Londonban Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban