Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

30-40 évesek Londonban

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
nevtelen
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 4. Péntek, 20:51    Hozzászólás témája: 30-40 évesek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

30-40 éves Londonban illetve London környékén élő magyarokkal szeretnék találkozni. Közös hétvégi programok, összejövetelek, beszélgetés, kirándulás, barátság céljából.
Én 38 éves vagyok Londonban lakom és nannyként vagy carerként dolgozok. Szeretek, beszélgetni, biciklizni, kirándulni. Szívesen találkoznék bárkivel aki szintén társaságra vágyok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Juliska67
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 28. Hétfő, 22:15    Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

nevtelen írta:
30-40 éves Londonban illetve London környékén élő magyarokkal szeretnék találkozni. Közös hétvégi programok, összejövetelek, beszélgetés, kirándulás, barátság céljából.
Én 38 éves vagyok Londonban lakom és nannyként vagy carerként dolgozok. Szeretek, beszélgetni, biciklizni, kirándulni. Szívesen találkoznék bárkivel aki szintén társaságra vágyok.

szia,Julia vagyok,44 eves,nagyon szivesen baratkoznek magyarokkal en is,ma fedeztem fel az oldalt...Borehamwoodban lakom..irj legyszi emailt a reszletekrol...
Vissza az elejére
csurika
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Máj 4. Szerda, 12:57    Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

nevtelen írta:

07563809156 Atti vagyok))).hívjál!
Vissza az elejére
Indigo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Június 28. Kedd, 15:03    Hozzászólás témája: ismerkedés Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

30 éves művészet, természet és társaságkedvelő, jó humorú lány vagyok. Nemrég költöztem Londonba (SE1 5DD) és szívesen ismerkednék jófej magyarokkal akikkel lehetne szervezni közös programokat, bejárni a várost, parkokat, szórakozóhelyeket felfedezni. Nem párt keresek, hanem barátokat. Várom mindenki jelentkezését, aki ugyanebben a cipőben jár.
Skype elérhetőségem : gabrielladrummer
telefon: 07 938 563 449

Üdv.: Gabi
Vissza az elejére
vica84
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Július 5. Kedd, 22:19    Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban Hozzászólás az előzmény idézésével

nevtelen írta:

Szia! Hampstead Heath-ben lakom nagyon orulnek talalni nehany jo baratot,baratnot kulturalis programok , hetvegi kirandulasok vagy bulizos programok...eltoltesere. Ildikonak hivnak 44 eves vidam nyitott erdeklodo holgyemeny vagyok. E-mail:vildike@yahoo.co.uk
Vissza az elejére
Ritus37
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. November 24. Csütörtök, 20:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!38 éves vagyok,Palmers Green-ben (Észak-London) élek.
Tánc tanuláshoz férfi partnert,barátokat,barátnőket keresek.E-mail: rswhiterose@gmail.com
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
wemyre
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Január 8. Vasárnap, 0:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Új magyar gyöngyszem. Nézzétek:

http://www.savetubevideo.com/?v=xUEOuggdkEw
Vissza az elejére
gwraith
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2012. Máj 19. Szombat, 16:23    Hozzászólás témája: Croydon es kornyeke Hozzászólás az előzmény idézésével

33 eves lany (csaj/no) vagyok, hazas es itt elek mar 11 eve. Nem sok magyart ismerek sajnos. Szeretek kutyat setaltatni (2 van), kirandulni, kastelyba, moziba, muzeumba jarni. Croydon kornyeken lakom, ha kedve valakinek osszefutni, irjatok.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban