| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
nevtelen Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 4. Péntek, 20:51 Hozzászólás témája: 30-40 évesek Londonban |
|
|
30-40 éves Londonban illetve London környékén élő magyarokkal szeretnék találkozni. Közös hétvégi programok, összejövetelek, beszélgetés, kirándulás, barátság céljából.
Én 38 éves vagyok Londonban lakom és nannyként vagy carerként dolgozok. Szeretek, beszélgetni, biciklizni, kirándulni. Szívesen találkoznék bárkivel aki szintén társaságra vágyok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Juliska67 Újonc

|
Elküldve: 2011. Március 28. Hétfő, 22:15 Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban |
|
|
| nevtelen írta: | 30-40 éves Londonban illetve London környékén élő magyarokkal szeretnék találkozni. Közös hétvégi programok, összejövetelek, beszélgetés, kirándulás, barátság céljából.
Én 38 éves vagyok Londonban lakom és nannyként vagy carerként dolgozok. Szeretek, beszélgetni, biciklizni, kirándulni. Szívesen találkoznék bárkivel aki szintén társaságra vágyok. |
szia,Julia vagyok,44 eves,nagyon szivesen baratkoznek magyarokkal en is,ma fedeztem fel az oldalt...Borehamwoodban lakom..irj legyszi emailt a reszletekrol... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
csurika Újonc

Csatlakozott: May 03, 2011 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: London Harrow W9
|
Elküldve: 2011. Máj 4. Szerda, 12:57 Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban |
|
|
| nevtelen írta: | 30-40 éves Londonban illetve London környékén élő magyarokkal szeretnék találkozni. Közös hétvégi programok, összejövetelek, beszélgetés, kirándulás, barátság céljából.
07563809156 Atti vagyok))).hívjál! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Indigo Újonc

Csatlakozott: Jun 26, 2011 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: London SE15DD
|
Elküldve: 2011. Június 28. Kedd, 15:03 Hozzászólás témája: ismerkedés |
|
|
Sziasztok!
30 éves művészet, természet és társaságkedvelő, jó humorú lány vagyok. Nemrég költöztem Londonba (SE1 5DD) és szívesen ismerkednék jófej magyarokkal akikkel lehetne szervezni közös programokat, bejárni a várost, parkokat, szórakozóhelyeket felfedezni. Nem párt keresek, hanem barátokat. Várom mindenki jelentkezését, aki ugyanebben a cipőben jár.
Skype elérhetőségem : gabrielladrummer
telefon: 07 938 563 449
Üdv.: Gabi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
vica84 Újonc

|
Elküldve: 2011. Július 5. Kedd, 22:19 Hozzászólás témája: Re: 30-40 évesek Londonban |
|
|
Szia! Hampstead Heath-ben lakom nagyon orulnek talalni nehany jo baratot,baratnot kulturalis programok , hetvegi kirandulasok vagy bulizos programok...eltoltesere. Ildikonak hivnak 44 eves vidam nyitott erdeklodo holgyemeny vagyok. E-mail:vildike@yahoo.co.uk |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ritus37 Újonc

Csatlakozott: Aug 04, 2011 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. November 24. Csütörtök, 20:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!38 éves vagyok,Palmers Green-ben (Észak-London) élek.
Tánc tanuláshoz férfi partnert,barátokat,barátnőket keresek.E-mail: rswhiterose@gmail.com |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
wemyre Újonc

|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
gwraith Újonc

Csatlakozott: Jun 19, 2011 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Croydon
|
Elküldve: 2012. Máj 19. Szombat, 16:23 Hozzászólás témája: Croydon es kornyeke |
|
|
| 33 eves lany (csaj/no) vagyok, hazas es itt elek mar 11 eve. Nem sok magyart ismerek sajnos. Szeretek kutyat setaltatni (2 van), kirandulni, kastelyba, moziba, muzeumba jarni. Croydon kornyeken lakom, ha kedve valakinek osszefutni, irjatok. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|