Film, Zene, Video, Videoklip, Karácsonyi, ünnepi video
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom /
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PERNECZKI
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 12. Szombat, 9:05    Hozzászólás témája: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL Hozzászólás az előzmény idézésével

SZIASZTOk KERTÉSZ SZAKMÁVAL ÁLLÁST KERESEK LEGYEN AZ KEMÉNY SEGÉD MUNKA NEM SZÁMIT VAGY MOSOGATO TAKARITO AKI SEGIT ANNAK
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM
perneczki@citromail.hu köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 19:30    Hozzászólás témája: Re: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL Hozzászólás az előzmény idézésével

PERNECZKI írta:
SZIASZTOk KERTÉSZ SZAKMÁVAL ÁLLÁST KERESEK LEGYEN AZ KEMÉNY SEGÉD MUNKA NEM SZÁMIT VAGY MOSOGATO TAKARITO AKI SEGIT ANNAK
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM

Heló, a Cue Personnel-en keresztül bejuthatsz a Regent's Parkba kertészsegédnek, sőt lehet idővel kertésznek is.

http://www.cuepersonnel.co.uk

Ja, és nem tartozol anyagi hálával... Kacsintó
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 20:25    Hozzászólás témája: Re: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
PERNECZKI írta:
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM

Heló, a Cue Personnel-en keresztül bejuthatsz a Regent's Parkba kertészsegédnek, sőt lehet idővel kertésznek is.

http://www.cuepersonnel.co.uk

Ja, és nem tartozol anyagi hálával... Kacsintó

Hát ja...
Szakmával, segédnek...... Forgó szemek

Egyébként mit takar a segéd?
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 21:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sanya, azt a bizonyos szamárlétrát mindenkinek meg kell másznia, ha tetszik, ha nem. Tudod, milyenek az angolok. Azért, mert van egy papírod, hogy kertész vagy, még nem biztos, hogy egyből fel is vesznek kertésznek, csak ha bizonyítasz. Páromnak pl. nem akarták elhinni, hogy tud füvet nyírni fűnyíróval, ezért először abszolválnia kellett egy "kurzust"...... Sokkolt

Segéd alatt értendő: fűnyírás, virágültetés, öntözés, hétvégén meg szemétszedés. Valahol el kell kezdeni...
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 22:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
Sanya, azt a bizonyos szamárlétrát mindenkinek meg kell másznia, ha tetszik, ha nem. Tudod, milyenek az angolok. Azért, mert van egy papírod, hogy kertész vagy, még nem biztos, hogy egyből fel is vesznek kertésznek, csak ha bizonyítasz. Páromnak pl. nem akarták elhinni, hogy tud füvet nyírni fűnyíróval, ezért először abszolválnia kellett egy "kurzust"...... Sokkolt

Segéd alatt értendő: fűnyírás, virágültetés, öntözés, hétvégén meg szemétszedés. Valahol el kell kezdeni...

Az Angol, nem normális, ezt tudjuk.
A segédápolót még megértem,de segédkertész..... Sokkolt

Vajon mit csinálhat aki kertész, ha ezeket a segédkertész csinálja.....?
Mondjuk,a ficus szaporitását, biztos nem bizzák egy kezdőre, de az már egy másik történet.. Forgó szemek

Catalpa Bignonioides Nevető Nevető
Vissza az elejére
PERNECZKI
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 18. Péntek, 8:02    Hozzászólás témája: kedvesek vagytok Hozzászólás az előzmény idézésével

köszönöm hogy ien hamar válaszoltatok
nézegetem a honlapot hátha valami összejön
Vissza az elejére
PERNECZKI
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 18. Péntek, 8:08    Hozzászólás témája: segéd kertész Hozzászólás az előzmény idézésével

az gondolom kinnt olyan lehet mint itthon a segéd munkás minden alja alap munkát neki kell megcsinálnia.
ásás földhordás kapálás stb
ez lenne a legkevesebb csak már dolgoz6nák kint
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 18. Péntek, 16:01    Hozzászólás témája: Re: segéd kertész Hozzászólás az előzmény idézésével

PERNECZKI írta:
az gondolom kinnt olyan lehet mint itthon a segéd munkás minden alja alap munkát neki kell megcsinálnia.

Ne csak nézegesd, menj el az egyik irodába és regisztrálj! És hangsúlyozd, hogy te a Regent's Parkba akarsz menni melózni. Hát nem hiszem, hogy a kapálás, ásás az alja munka lenne. Inkább tényleg kerti munka. Aljamunka inkább a hétvégi szemétszedés... Ha már egyszer bekerültél oda, egyszerűbb lesz dumálni a főnökkel és megmutatni neki a papírt, hogy kertész vagy. Ha csak úgy odamész, megeshet, hogy elhajtanak, nem tudom. Én így csinálnám, mert tudom, hogy így simán be lehet oda kerülni.

Sanya, a kertészek a rózsákat metszik a parkban meg a fákat, formára nyírják az alakját, megtervezik az egyes kertek alakját, összetételét, meg hogy hova mi lesz ültetve, hogyan, merre, meddig. Ilyesmi.
Vissza az elejére
sanyabtd
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 18. Péntek, 17:28    Hozzászólás témája: Re: segéd kertész Hozzászólás az előzmény idézésével

erus írta:
PERNECZKI írta:

Ne csak nézegesd, menj el az egyik irodába és regisztrálj! És hangsúlyozd, hogy te a Regent's Parkba akarsz menni melózni. Hát nem hiszem, hogy a kapálás, ásás az alja munka lenne. Inkább tényleg kerti munka. Aljamunka inkább a hétvégi szemétszedés... Ha már egyszer bekerültél oda, egyszerűbb lesz dumálni a főnökkel és megmutatni neki a papírt, hogy kertész vagy. Ha csak úgy odamész, megeshet, hogy elhajtanak, nem tudom. Én így csinálnám, mert tudom, hogy így simán be lehet oda kerülni.

Sanya, a kertészek a rózsákat metszik a parkban meg a fákat, formára nyírják az alakját, megtervezik az egyes kertek alakját, összetételét, meg hogy hova mi lesz ültetve, hogyan, merre, meddig. Ilyesmi.

Annyira imádlak... Nevető Nevető Nevető

Nemfogod elhinni,de ez a szakmám!! Kacsintó

Ezért nemértem, hogy szakmával, hogy leszek segéd... Sokkolt
mind1, már vagy 20 éve nem vagyok benne, ezért nem érint..... Zavart
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 18. Péntek, 19:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Imádj csak nyugodtan! Nevető Nevető Nevető

Nem tudom, honnan kéne tudnom, hogy te kertész vagy, ha jól látom, nincs a homlokodva írva. Meg azt sem értem, mit értetlenkedsz, mintha nem tudnád, hogy hogyan megy ez Angliában. Úgy lehetsz kertész szakmával segédmunkás, mint én a genetika diplomámmal csapos egy pubban. Na bumm... És azt meg tényleg nem értem, mit lovagolsz rajta, ha már úgysem vagy a szakmában.

Sok beszédnek sok az alja.
Vissza az elejére
Tovi
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 19. Szombat, 8:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Erus says....... Nagyon boldog Nagyon boldog Nagyon boldog

erus írta:
Imádj csak nyugodtan! Nevető Nevető Nevető

Nem tudom, honnan kéne tudnom, hogy te kertész vagy, ha jól látom, nincs a homlokodva írva. Meg azt sem értem, mit értetlenkedsz, mintha nem tudnád, hogy hogyan megy ez Angliában. Úgy lehetsz kertész szakmával segédmunkás, mint én a genetika diplomámmal csapos egy pubban. Na bumm... És azt meg tényleg nem értem, mit lovagolsz rajta, ha már úgysem vagy a szakmában.

Sok beszédnek sok az alja.

Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Munka / gyenge az angolom / Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban