| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
PERNECZKI Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 12. Szombat, 9:05 Hozzászólás témája: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL |
|
|
SZIASZTOk KERTÉSZ SZAKMÁVAL ÁLLÁST KERESEK LEGYEN AZ KEMÉNY SEGÉD MUNKA NEM SZÁMIT VAGY MOSOGATO TAKARITO AKI SEGIT ANNAK
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM
perneczki@citromail.hu köszi |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 19:30 Hozzászólás témája: Re: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL |
|
|
| PERNECZKI írta: | SZIASZTOk KERTÉSZ SZAKMÁVAL ÁLLÁST KERESEK LEGYEN AZ KEMÉNY SEGÉD MUNKA NEM SZÁMIT VAGY MOSOGATO TAKARITO AKI SEGIT ANNAK
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM
Heló, a Cue Personnel-en keresztül bejuthatsz a Regent's Parkba kertészsegédnek, sőt lehet idővel kertésznek is.
http://www.cuepersonnel.co.uk
Ja, és nem tartozol anyagi hálával...  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 20:25 Hozzászólás témája: Re: BÁRMIEN MUNKA ÉRDEKELL |
|
|
| erus írta: | | PERNECZKI írta: | SZIASZTOk KERTÉSZ SZAKMÁVAL ÁLLÁST KERESEK LEGYEN AZ KEMÉNY SEGÉD MUNKA NEM SZÁMIT VAGY MOSOGATO TAKARITO AKI SEGIT ANNAK
ANYAGI HÁLÁVAL TARTOZOM
Heló, a Cue Personnel-en keresztül bejuthatsz a Regent's Parkba kertészsegédnek, sőt lehet idővel kertésznek is.
http://www.cuepersonnel.co.uk
Ja, és nem tartozol anyagi hálával...  |
Hát ja...
Szakmával, segédnek......
Egyébként mit takar a segéd? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

Csatlakozott: Sep 20, 2007 Hozzászólások: 1250 Tartózkodási hely: Samorin, Slovakia
|
Elküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 21:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Sanya, azt a bizonyos szamárlétrát mindenkinek meg kell másznia, ha tetszik, ha nem. Tudod, milyenek az angolok. Azért, mert van egy papírod, hogy kertész vagy, még nem biztos, hogy egyből fel is vesznek kertésznek, csak ha bizonyítasz. Páromnak pl. nem akarták elhinni, hogy tud füvet nyírni fűnyíróval, ezért először abszolválnia kellett egy "kurzust"......
Segéd alatt értendő: fűnyírás, virágültetés, öntözés, hétvégén meg szemétszedés. Valahol el kell kezdeni... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 14. Hétfő, 22:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| erus írta: | Sanya, azt a bizonyos szamárlétrát mindenkinek meg kell másznia, ha tetszik, ha nem. Tudod, milyenek az angolok. Azért, mert van egy papírod, hogy kertész vagy, még nem biztos, hogy egyből fel is vesznek kertésznek, csak ha bizonyítasz. Páromnak pl. nem akarták elhinni, hogy tud füvet nyírni fűnyíróval, ezért először abszolválnia kellett egy "kurzust"......
Segéd alatt értendő: fűnyírás, virágültetés, öntözés, hétvégén meg szemétszedés. Valahol el kell kezdeni... |
Az Angol, nem normális, ezt tudjuk.
A segédápolót még megértem,de segédkertész.....
Vajon mit csinálhat aki kertész, ha ezeket a segédkertész csinálja.....?
Mondjuk,a ficus szaporitását, biztos nem bizzák egy kezdőre, de az már egy másik történet..
Catalpa Bignonioides  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PERNECZKI Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 8:02 Hozzászólás témája: kedvesek vagytok |
|
|
köszönöm hogy ien hamar válaszoltatok
nézegetem a honlapot hátha valami összejön |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
PERNECZKI Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 8:08 Hozzászólás témája: segéd kertész |
|
|
az gondolom kinnt olyan lehet mint itthon a segéd munkás minden alja alap munkát neki kell megcsinálnia.
ásás földhordás kapálás stb
ez lenne a legkevesebb csak már dolgoz6nák kint |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 16:01 Hozzászólás témája: Re: segéd kertész |
|
|
| PERNECZKI írta: | az gondolom kinnt olyan lehet mint itthon a segéd munkás minden alja alap munkát neki kell megcsinálnia.
Ne csak nézegesd, menj el az egyik irodába és regisztrálj! És hangsúlyozd, hogy te a Regent's Parkba akarsz menni melózni. Hát nem hiszem, hogy a kapálás, ásás az alja munka lenne. Inkább tényleg kerti munka. Aljamunka inkább a hétvégi szemétszedés... Ha már egyszer bekerültél oda, egyszerűbb lesz dumálni a főnökkel és megmutatni neki a papírt, hogy kertész vagy. Ha csak úgy odamész, megeshet, hogy elhajtanak, nem tudom. Én így csinálnám, mert tudom, hogy így simán be lehet oda kerülni.
Sanya, a kertészek a rózsákat metszik a parkban meg a fákat, formára nyírják az alakját, megtervezik az egyes kertek alakját, összetételét, meg hogy hova mi lesz ültetve, hogyan, merre, meddig. Ilyesmi. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
sanyabtd Guru

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 17:28 Hozzászólás témája: Re: segéd kertész |
|
|
| erus írta: | | PERNECZKI írta: | az gondolom kinnt olyan lehet mint itthon a segéd munkás minden alja alap munkát neki kell megcsinálnia.
Ne csak nézegesd, menj el az egyik irodába és regisztrálj! És hangsúlyozd, hogy te a Regent's Parkba akarsz menni melózni. Hát nem hiszem, hogy a kapálás, ásás az alja munka lenne. Inkább tényleg kerti munka. Aljamunka inkább a hétvégi szemétszedés... Ha már egyszer bekerültél oda, egyszerűbb lesz dumálni a főnökkel és megmutatni neki a papírt, hogy kertész vagy. Ha csak úgy odamész, megeshet, hogy elhajtanak, nem tudom. Én így csinálnám, mert tudom, hogy így simán be lehet oda kerülni.
Sanya, a kertészek a rózsákat metszik a parkban meg a fákat, formára nyírják az alakját, megtervezik az egyes kertek alakját, összetételét, meg hogy hova mi lesz ültetve, hogyan, merre, meddig. Ilyesmi. |
Annyira imádlak...
Nemfogod elhinni,de ez a szakmám!!
Ezért nemértem, hogy szakmával, hogy leszek segéd...
mind1, már vagy 20 éve nem vagyok benne, ezért nem érint.....  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
erus Guru

|
Elküldve: 2011. Február 18. Péntek, 19:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Imádj csak nyugodtan!
Nem tudom, honnan kéne tudnom, hogy te kertész vagy, ha jól látom, nincs a homlokodva írva. Meg azt sem értem, mit értetlenkedsz, mintha nem tudnád, hogy hogyan megy ez Angliában. Úgy lehetsz kertész szakmával segédmunkás, mint én a genetika diplomámmal csapos egy pubban. Na bumm... És azt meg tényleg nem értem, mit lovagolsz rajta, ha már úgysem vagy a szakmában.
Sok beszédnek sok az alja. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2011. Február 19. Szombat, 8:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Erus says.......
| erus írta: | Imádj csak nyugodtan!
Nem tudom, honnan kéne tudnom, hogy te kertész vagy, ha jól látom, nincs a homlokodva írva. Meg azt sem értem, mit értetlenkedsz, mintha nem tudnád, hogy hogyan megy ez Angliában. Úgy lehetsz kertész szakmával segédmunkás, mint én a genetika diplomámmal csapos egy pubban. Na bumm... És azt meg tényleg nem értem, mit lovagolsz rajta, ha már úgysem vagy a szakmában.
Sok beszédnek sok az alja. |
_________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|