Motorkerékpár szerviz Londonban
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni magyarok.hu

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 5. Szombat, 0:02    Hozzászólás témája: Londoni magyarok.hu Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Kérek mindenkit,hogy akinek bármilyen tapasztalata van a Londoni Magyarok.hu-val kapcsolatban,az ossza meg velünk.
Egy barátommal március közepén utazunk Londonba munkavállalás céljából,és ezen a budapesti irodán keresztül foglaltunk magunknak szállást a 3.zónában.
http://www.londonimagyarok.hu/
Előre is köszönjük a segítséget! Kacsintó Mosoly
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 5. Szombat, 22:04    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azért ehhez pofa kell... egy adott cég fórumján a konkurenciáról érdeklődni... Nagyon boldog És ha nem tévedek, valaki már megtette ugyanezt, és ő is nyitott ennek egy külön topikot... hiába, a történelem ismétli önmagát. Kacsintó

Témához: engem nem sűrűn nyűgöztek le... Se kedvesek, se segítőkészek nem voltak, s mikor elköltöztem, még annyit se mondtak, hogy "Köszi, hogy nálunk laktál... Szia." Sőt, még a szia is elég lett volna, csak így magában, de még arra sem méltattak... Abszolút műszálas ágyneműt kaptunk "pamut" név alatt, persze be volt csomagolva, hogy véletlenül se lehessen kiszúrni, hogy nem az. És fogott. Minden egyes reggel kékek voltak a lábaim, a kezeim, az arcom, a nyakam... mindenem. Még a rózsaszín pizsamám is kékre változott pár nap alatt. És persze mindezt huszonvalamennyi fontért. Elárulom, a Tescoban jobbat vettem féláron. Ők is, mint szinte minden magyar iroda, csak arra hajtanak, hogy jól megfejjenek. Persze itt cserébe kapsz is valamit, hogy ne lehessen őket megtámadni, de még véletlenül sem adekvát minőséget... Lényeg, hogy ÉN személy szerint nem ajánlom. Akinek van jó tapasztalata velük, az ossza meg velünk is.
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 5. Szombat, 22:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Kerestem ééén,hogy van-e már ilyen téma,de nem találtam.Így gondoltam nyitok egyet...és igen...volt is hozzá "pofám". Mosoly Kacsintó
Köszönöm,hogy megosztottad velem a tapasztalatokat. Nem árt előre felkészülni...Nem tervezek velük hosszú távra,bár kezdésnek remélem elfogadható lesz. Zavart
Vissza az elejére
erus
Guru
Guru

HozzászólásElküldve: 2011. Február 5. Szombat, 22:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Suzyn írta:
Kerestem ééén,hogy van-e már ilyen téma,de nem találtam.Így gondoltam nyitok egyet...és igen...volt is hozzá "pofám". Mosoly Kacsintó
Köszönöm,hogy megosztottad velem a tapasztalatokat. Nem árt előre felkészülni...Nem tervezek velük hosszú távra,bár kezdésnek remélem elfogadható lesz. Zavart

Csak egyet tudok ajánlani: lehetőleg minél világosabb színű ágyneműt válassz... Nagyon boldog
Vissza az elejére
Suzyn
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Február 6. Vasárnap, 10:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Megfogadom a tanácsodat. Kacsintó Nagyon boldog
Vissza az elejére
Gyorgy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 9. Szerda, 21:06    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

teljesen kivulallokent hozzaszolok mivel egyik honlap altal se meg nem laktam semilyen szalasban ugyanis csak most keszulodok lassan kimenni.
megneztem a masik oldal ajanlatat a kulonbseg hogy ott kernek regisztracios dijat ami egy kitalalt plusz koltseg aztan adnak cserebe egy agynemut:))

szerintem kintrol nezve pont ugyanaz mint ez,csak egy masik szallaslehetoseg,ok sem ajanlanak melot igy nem kernek kozvetitesi dijat az ajanlatuk "nagyjabol" ugyanaz mint ez
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Noru
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2011. Március 10. Csütörtök, 10:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amit ott kérnek, az 7800 ft/fő regdíj itthon, 38 font díj odakint, 12 font kulcsdepozit, amit visszakapsz, ha elmész, cserébe a plusz amit adnak: egy simkártya, egy Oyster card 5 fonttal feltöltve meg egy london térkép. Gondolom /fő mind.

Simet szinte bárhol ingyen adnak, térképet se nehéz szerezni, az Oyster card se egy nagy valami...

Minden más - úgy tudom - ugyanaz. Én ezért választottam inkább az ittenieket Mosoly Itt csak 50 font/fő előleget kérnek, ami beleszámít a kaucióba, ergo "ingyen" van Mosoly
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Okoska Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban