| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
buffyka Újonc

|
Elküldve: 2011. Február 3. Csütörtök, 8:15 Hozzászólás témája: mit lehet igényelni az én esetemben? |
|
|
Sziasztok!
Elég sokat olvasgatom a forumokat, de sokan sokfélét mondanak, remélem vki össze tudja nekem foglalni.
Úgy néz ki nyár végén kimegyünk az akkor 20 hónapos kislányunkkal. Férjem már előbb kimegy dolgozni, kb a keresete 800-1000 font.
Milyen támogatásokat fogunk tudni igényelni? (Lakás támogatás, családi pótlék, utazás támogatás,....)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek , aki bármilyen nemű segítésget tud adni!
Zsuzsa |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
BabaBaba Guru

Csatlakozott: Dec 22, 2008 Hozzászólások: 905 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 3. Csütörtök, 10:11 Hozzászólás témája: Re: mit lehet igényelni az én esetemben? |
|
|
| buffyka írta: | Sziasztok!
Elég sokat olvasgatom a forumokat, de sokan sokfélét mondanak, remélem vki össze tudja nekem foglalni.
Úgy néz ki nyár végén kimegyünk az akkor 20 hónapos kislányunkkal. Férjem már előbb kimegy dolgozni, kb a keresete 800-1000 font.
Milyen támogatásokat fogunk tudni igényelni? (Lakás támogatás, családi pótlék, utazás támogatás,....)
Zsuzsa |
Sajnos konkret adatokat nem tudok, de a korulottem elok tapasztalata alapjan, erre ne epitsetek! Council flat igenylese hosszadalmas, akar evekig is tarthat, a csaladi potlek egy gyerek utan kb 100 font egy honapban, utazas tamogatas...ilyen meg nemletezik...meg valami adokedvezmenyt lehet igenyelni de az sem sok...de szerintem itt nagyon sokan irogattak mar errol, sztem ossze is foglaltak, talan olvasgass meg egy kicsit, hatha rabukkansz arra amit keresel. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Tovi Guru

Csatlakozott: Aug 27, 2006 Hozzászólások: 1452 Tartózkodási hely: Edgware
|
Elküldve: 2011. Február 3. Csütörtök, 14:05 Hozzászólás témája: Re: mit lehet igényelni az én esetemben? |
|
|
| BabaBaba írta: | | buffyka írta: | Sziasztok!
Zsuzsa |
Sajnos konkret adatokat nem tudok, de a korulottem elok tapasztalata alapjan, erre ne epitsetek! Council flat igenylese hosszadalmas, akar evekig is tarthat, a csaladi potlek egy gyerek utan kb 100 font egy honapban, utazas tamogatas...ilyen meg nemletezik...meg valami adokedvezmenyt lehet igenyelni de az sem sok...de szerintem itt nagyon sokan irogattak mar errol, sztem ossze is foglaltak, talan olvasgass meg egy kicsit, hatha rabukkansz arra amit keresel. |
Es arrol ne is beszeljunk, hogy Cameron az igeretehez hiven, alaposan megnyirbalta, es megnehezitette a segelyeket, jarandosagokat a kulfoldieknek (is)
Ahogy Baba is irta, Child benefit (ehhez szukseges a Home Office regisztracio minnel gyorsabban), es jovedelemtol fugoen adokedvezmeny, illetve council tax kedvezmeny.
Council Flatra eselytelen vagy friss bevandoroltkent jo darabig.
Utazasi tamogatas nem letezik, annyi a tamogatas, hogy az iskolas gyerek ingyen utazhat a buszon, illetve kedvezmenyesen a metron. Ennyi. _________________ A vér nem válik VAZZE!™ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
seci Guru

Csatlakozott: Feb 12, 2006 Hozzászólások: 1851 Tartózkodási hely: Farnborough
|
Elküldve: 2011. Február 3. Csütörtök, 14:57 Hozzászólás témája: Re: mit lehet igényelni az én esetemben? |
|
|
| Tovi írta: |
Utazasi tamogatas nem letezik, annyi a tamogatas, hogy az iskolas gyerek ingyen utazhat a buszon, illetve kedvezmenyesen a metron. Ennyi. |
Hehe... Persze ez is csak Londonban all, max nagyvarosban.
A gyerekunk a szomszed faluba jart suliba, evi 440 volt a berlet (5 eve...)
-seci |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2011. Február 4. Péntek, 8:04 Hozzászólás témája: |
|
|
| kb 1000x le volt mar irva, mi az, ami igenyelHETo, child benefit, tax credit, esetleg council tax benefit... csak arra is szamits ha be is adod az igenyleseket az elso napon, mikor megerkezel, 5-6 honap, mire elbiraljak es megitelik... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|