| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Ildycco Újonc

Csatlakozott: Jun 16, 2010 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Ipswich
|
Elküldve: 2011. Január 22. Szombat, 19:21 Hozzászólás témája: Korhaz-Ultrahang ara ?????????? |
|
|
Azt szeretnem tudni,mert sehol nem talaltam informaciot,hogy mennyibe kerul a korhazban egy genetikai ultrahang (Anomally scan), hogyha fizetnem kell erte?
Bocsi,hogy itt teszem fel a kerdest,nem talaltam megfelelo helyet  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2011. Január 23. Vasárnap, 8:31 Hozzászólás témája: Re: Korhaz-Ultrahang ara ?????????? |
|
|
| Ildycco írta: | Azt szeretnem tudni,mert sehol nem talaltam informaciot,hogy mennyibe kerul a korhazban egy genetikai ultrahang (Anomally scan), hogyha fizetnem kell erte?
Bocsi,hogy itt teszem fel a kerdest,nem talaltam megfelelo helyet  |
csak rágugliztam, kb 1 percbe tellett, amit én találtam az 60 és 160 GBP között, de erősen függ a helytől, hol vagy...
ja, de mivel helyetted kerestem meg, ez az informació 20 GBP + VAT-be kerül... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ildycco Újonc

|
Elküldve: 2011. Január 23. Vasárnap, 18:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Koszi, en 2 oraig kerestem. Magan klinikat talaltam en is, ahol 160 font,de en arra lettem volna kivancsi,hogy NHS szerinti ara mennyi. Amugy Peterborough-ban lakom es semmit nem talaltam,se a korhaz honlapjan,se az NHS honlapjan. Mikor mar feladtam akkor irtam ide  |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2011. Január 23. Vasárnap, 19:08 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ildycco írta: | Koszi, en 2 oraig kerestem. Magan klinikat talaltam en is, ahol 160 font,de en arra lettem volna kivancsi,hogy NHS szerinti ara mennyi. Amugy Peterborough-ban lakom es semmit nem talaltam,se a korhaz honlapjan,se az NHS honlapjan. Mikor mar feladtam akkor irtam ide  |
ez jo kerdes, szerintem NHS szerinti ara nincs, mert ingyenes (kell, hogy legyen). Gondolom, Te arra lennel kivancsi, ha Teged, mint kulfoldit latnanak el-neznenek meg NHS korhazban, az mennyibe kerulne? Esetleg kerdezd meg a korhazat. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Ildycco Újonc

|
Elküldve: 2011. Január 23. Vasárnap, 19:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Majd kedden megkerdezem a vedonot,en is azt hittem ingyenes,de nekem megsem az,mert nem tudom bizonyitani,hogy 12 honapja itt elek
Minden ingyenes amugy ,kiveve a korhaz szolgaltatasait, kivancsi lettem volna az arra,mert 160 fontot nem fogok fizetni erte a maganklinikan,a felebol hazamegyek es ingyen megcsinaltatom.
Koszi azert a valaszokat!
Esetleg ha valaki tudja irja mar meg! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 5. Szombat, 22:39 Hozzászólás témája: |
|
|
| Ildycco írta: | Koszi, en 2 oraig kerestem. Magan klinikat talaltam en is, ahol 160 font,de en arra lettem volna kivancsi,hogy NHS szerinti ara mennyi. Amugy Peterborough-ban lakom es semmit nem talaltam,se a korhaz honlapjan,se az NHS honlapjan. Mikor mar feladtam akkor irtam ide  |
Az anomaly scan nem mas, mint a 18-20 hetes rutin ultrahang. (Persze a hivatalos nevet lehet, hogy nem tudja a vedono es sokan masok sem!) NHS szolgaltatas ala tartozik, teljesen ingyenes es az NHS honlapjan boven van rola info.
http://www.nhs.uk/Planners/pregnancycareplanner/Pages/Anomalyscan.aspx |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2011. Február 6. Vasárnap, 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
| tolmacs írta: | | Ildycco írta: | Koszi, en 2 oraig kerestem. Magan klinikat talaltam en is, ahol 160 font,de en arra lettem volna kivancsi,hogy NHS szerinti ara mennyi. Amugy Peterborough-ban lakom es semmit nem talaltam,se a korhaz honlapjan,se az NHS honlapjan. Mikor mar feladtam akkor irtam ide  |
Az anomaly scan nem mas, mint a 18-20 hetes rutin ultrahang. (Persze a hivatalos nevet lehet, hogy nem tudja a vedono es sokan masok sem!) NHS szolgaltatas ala tartozik, teljesen ingyenes es az NHS honlapjan boven van rola info.
szia tolmács, Ő valahol írta, hogy nem akarják ellátni NHS keretein belül, mert nincs itt bizonyos ideje, és ezért érdeklődött az ára iránt, mondjuk ezt a nem-akarjuk-ellátni-mert-külföldi én sem értem... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
tolmacs Mester

Csatlakozott: Feb 13, 2008 Hozzászólások: 244 Tartózkodási hely: London
|
Elküldve: 2011. Február 6. Vasárnap, 15:15 Hozzászólás témája: |
|
|
| bertie írta: | | tolmacs írta: | | Ildycco írta: | Koszi, en 2 oraig kerestem. Magan klinikat talaltam en is, ahol 160 font,de en arra lettem volna kivancsi,hogy NHS szerinti ara mennyi. Amugy Peterborough-ban lakom es semmit nem talaltam,se a korhaz honlapjan,se az NHS honlapjan. Mikor mar feladtam akkor irtam ide  |
szia tolmács, Ő valahol írta, hogy nem akarják ellátni NHS keretein belül, mert nincs itt bizonyos ideje, és ezért érdeklődött az ára iránt, mondjuk ezt a nem-akarjuk-ellátni-mert-külföldi én sem értem... |
Ez az egesz nem latunk el, mert kulfoldi vagy egy nagy nonsense. Sok egeszsegugyi dolgozo minden kulfoldit egy kalap ala akar venni, attol fuggetlenul hogy milyen szandekkal jott az orszagba es milyen a bevandorlasi statusa. Arrol mar nem is beszelve, hogy sokaknak fogalmuk sincs hogy a vilag melyik tajan van Magyarorszag es arrol hogy EU tagallam mar ne is beszeljunk.
Ha valaki eletvitel szeruen el az orszagban, akkor az erkezese napjatol jogosult ingyenes NHS ellatasra.
Under the current Regulations, anyone who is taking up or resuming permanent residence in the UK is entitled to free National Health Service (NHS) hospital treatment in England. If your intention is to live permanently in the UK you will be exempt from hospital charges from the date of your arrival in the country but you should expect to be asked to prove your intention and that you are legally entitled to live here. This exemption applies to your spouse, civil partner and children (under the age of 16, or 19 if in further education) if they are living here with you on a permanent basis.
Az aki ketelkedik ebben nyomtasson ki a kovetkezo oldalon talalhato infot es nyomja a szolgaltato orra ala.
http://www.dh.gov.uk/en/Healthcare/Entitlementsandcharges/OverseasVisitors/Browsable/DH_074376 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
bertie Guru

|
Elküldve: 2011. Február 7. Hétfő, 7:58 Hozzászólás témája: |
|
|
| tolmacs írta: |
Ez az egesz nem latunk el, mert kulfoldi vagy egy nagy nonsense. Sok egeszsegugyi dolgozo minden kulfoldit egy kalap ala akar venni, attol fuggetlenul hogy milyen szandekkal jott az orszagba es milyen a bevandorlasi statusa.
|
és általában ezek az egészségügyi dolgozók sem a Brit-szigeteken látták meg a napvilágot...akarom mondani, az esőfelhőket |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|