Mozi DVD filmek naprakész információi. Filmes fórumok, Filmes linkek, előzetesek. Bannercsere és partner program. Sztárok, képgalériák, online rádióadók.
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Üzeneteid olvasásához jelentkezz beÜzeneteid olvasásához jelentkezz be   BelépésBelépés 

Londoni és L. környéki magyar anyukák
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 18:49    Hozzászólás témája: Londoni és L. környéki magyar anyukák Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Londonban vagy környékén, elsősorban dél-nyugaton élő anyukák jelentkezését várom. Két kislányom van, egy 4 éves és egy 17 hónapos, és júniusra várom harmadik babánkat. Mi Surreyban élünk, a férjem brit, én már 8. éve vagyok itt.

Anita
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bagaju
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 19:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

szia anitajames!

a férjemet márciustól helyezi ki a cége (TESCO). mi rá egy hónapra megyünk utána. Ha jól tudom Hertfordba fogunk lakni. Nekem egy 20 hónapos kisfiam van. Nagyon félek kimenni. nyugtass meg nem lesz nehéz gyerekkel. igaz csak 7 hónapig leszünk kint. várom a válaszod nagyon.
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 26. Csütörtök, 21:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia!

Hát az, hogy mennyire lesz nehéz, sokban függ attól, hogy mennyire tudsz angolul, vezetsz-e autót, és pontosan milyen helyen lesztek. Ahol mi lakunk, sok a kisgyerekes család a környéken, egyébként is városközpontban vagyunk, mindenhová el lehet sétálni, és én angolul is jól beszélek. Az elején nekem is nehéz volt, gyerek nélkül, de én most már nagyon szeretek itt élni és már nem költöznék haza.

Ha valamiben segíthetek, szólj nyugodtan.

Anita
Vissza az elejére
bagaju
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 27. Péntek, 8:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Jó reggelt!

Örülök, hogy válaszoltál. Annyit tudok, hogy a városka neve Hertford ahova kerülünk. Ha jól tudom ez Londontól északra van. Vezetni vezetek, de mint tudjuk ti a jobb oldalon vezettek. szokatlan lesz, hogy a körforgalomba nem jobbról kell bemennem Nagyon boldog a nyelvet megértem, de válaszolni nem tudok. valamikor tanúltam. míg kimegyünk addig is tanulom.ha tudsz valami infókát a kis városról bármit szívesen fogadom.elöre is köszönöm
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 27. Péntek, 11:32    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sajnos nem ismerem Hertford-ot. Szomorú De biztosan hamar feltaláljátok magatokat. Az a jó itt, hogy nagyon sok kisgyerekeknek való program van. Én egy 20,000-es létszámú városban lakom és minden nap tudnánk valamit csinálni a lányokkkal, ha akarnánk. A védőnő (health visitor) biztosan meg tudja mondani, mik vannak felétek, amikor elmentek regisztrálni az orvossal.

A vezetésbe könnyen bele lehet jönni, én már otthon nem tudok. Nagyon boldog
Vissza az elejére
gyolo
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 13:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!
Gyolo vagyok! 38 éves családos apuka. Szeretnék angliában dolgozni, de nem tudom hogyan fogjak hozzá. Valami olyan állást szeretnék ahol legalább 10-15Ł/óra nettó fizetést + valami kultúrált szállást biztosítanak. Valamilyen kisebb vállalkozó lenne a legjobb, aki tudja értékelni a sokrétű tapasztalatot. Itt magyarországon egy építőipari generálkivitelező cégem volt több emberrel, de a megrendelők fizetésképtelensége és inkorrektsége miatt feladom a küzdelmet. Több mint 10 év gyakorlatom van kőműves, vízszerelő, villanyszerelő, festő-mázoló, burkoló, bútorkészítő munkákban (ezeket kétkezi munkaként az embereimmel én is műveltem). Elnézve az angol TV csatornákon futó lakás átalakító tákolásokat biztosan megfelne a magyar szaktudásom. Profin kezelem a számítógépet, gyakorlott vagyok a 3D látványtervek készítésében is. A gond a kevés angol tudásom. Inkább csak értem mint beszélem. (Mint mindenki aki magyarországon tanulta az angolt.) Van jogosítványom is. Esetleg, ha valaki tud segítsen. Üzenhettek a gyolo@freemail.hu EMAIL címre is. Előre is köszönöm GYOLO!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
zedd
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Január 29. Vasárnap, 22:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A közeljövőben szeretnénk Londonba költözni, családostól két gyerekkel, szivesen vennék bármilyen segítséget, négy évig Kanadában éltünk, négy hónapja vagyunk itthon Mo-n, de az itthoni munkalehetőségek katasztrófálisak.
Vissza az elejére
eva79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Január 30. Hétfő, 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Zebb írta:
A közeljövőben szeretnénk Londonba költözni, családostól két gyerekkel, szivesen vennék bármilyen segítséget, négy évig Kanadában éltünk, négy hónapja vagyunk itthon Mo-n, de az itthoni munkalehetőségek katasztrófálisak.
Pontossan mihez értesz???
Mekkorák a gyerköcök????
Privátba űzentem nektek,remélem nem lessz tul fárasztó! Mosoly
De elöre is bocsi érte!!!!!
Sziasztok!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
zedd
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 19:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziatok! Nevető eva79! Köszi a tájékoztatást, ha tudnám, hogy kell priviben írni azt tenném, de sajna nagyon nyeletlen vok ezügyben:). arra volnék kíváncsi, hogy a gyerekek iskoláztatása kb. mennyi havonta? A vadak 11, 14 évesek, és nem beszélik jól az angolt, mert francia suliba jártak kint. Igazad lehet, hogy ne merjek velük együtt kimenni, ezért a férjem, és én megyünk ki egyenlőre,skésöbb, ha már minden ok, akkor kivisszük őket is. Addig édesanyámmal lesznek hazai pályán. Erre a címre írj légyszi legközelebb, és feladóként az itthasznált nevet írd, nehogy kidobjam a leveled. Egyébként, te mit dolgozol, ha? És még 1000 kérdésem lenne, de nem szeretnélek lefárasztani. Örültem neked, és remélem, még megint is:) az említett cím:zedd@citromail.hu Bye Zedd
Vissza az elejére
eva79
Haladó
Haladó

HozzászólásElküldve: 2006. Február 1. Szerda, 22:19    Hozzászólás témája: Szia zedd!!!! Hozzászólás az előzmény idézésével

Szia zedd!!!
Nagyon szivessen ahol tudok segitek!
Jól teszitek ha igy jöttök,én mindenkinek ezt ajánlom.
Mert ha nem jön össze semmi akkor legelább a gyerekeket nem rángatjátok. De ez az én véleményem Mosoly !!!
Írtam e-mailt ha van MSN -ed felveszlek az enyémre. Vagy ha van Sky-od
akkor arra!!!!
Na sziasztok írok!!
Vissza az elejére
brig-ica
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 2. Csütörtök, 12:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok, Brigi vagyok, külföldön szeretnénk a férjemmel együtt menni dolgozni. A férjem az építőiparban mint melegburkoló szakember dolgozott, most adjuk vissza a vállalkozást mert itt m.o.-on ennyire nem megy , vagy nem fizetik ki a munkáját. Én manikür, pedikürös vagyok , előtte bankban dolgoztam csoportvezetőként. van egy kisfiunk is. Úgy gondoltuk, hogy ha a férjemnek össze jönne vmi munka angliában akkor egy pár hónap -előkészített terep- múlva mi is kiköltöznénk. Az angol alapszinten megy de hamar tanulkunk. Van e valamilyen eélyünk, vagy meghaltunk a m.o.-i munkanélküliségben?
Vissza az elejére
neverig
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 17. Péntek, 11:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Angliaban elo anyukak segitseget szeretnem kerni. Jelenleg Brightonban dolgozom es Marcius elejen jon ki a felesegem a 1.5 eves kisfiunkkal. A kerdesem azzal kapcsolatos, hogy otthon rendszeresen vitte a felesegem a fiam a kotelezo gyerekorvosi vizsgalatokra/oltasokra stb.., de azt nem tudom hogy itt angliaban hogy mukodik ez az egesz. Regisztraltatnom kell a fiam valamilyen gyerekorvosnal? Ha netalan megbetegszik akkor mihez kezdjek, hova vigyem? Megsem vihetem be egy megfazassal a surgossegire! Megkoszonnem ha valaki leirna a tapasztalatait ezugyben es ellatna hasznos tanacsokkal.

Gabor
Vissza az elejére
Enci
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Február 17. Péntek, 12:28    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

neverig írta:
Sziasztok!

Angliaban elo anyukak segitseget szeretnem kerni. Jelenleg Brightonban dolgozom es Marcius elejen jon ki a felesegem a 1.5 eves kisfiunkkal. A kerdesem azzal kapcsolatos, hogy otthon rendszeresen vitte a felesegem a fiam a kotelezo gyerekorvosi vizsgalatokra/oltasokra stb.., de azt nem tudom hogy itt angliaban hogy mukodik ez az egesz. Regisztraltatnom kell a fiam valamilyen gyerekorvosnal? Ha netalan megbetegszik akkor mihez kezdjek, hova vigyem? Megsem vihetem be egy megfazassal a surgossegire! Megkoszonnem ha valaki leirna a tapasztalatait ezugyben es ellatna hasznos tanacsokkal.

Gabor

Szia!
Az oltási könyvét.Jelentkezzetek be a környéketeken egy dokihoz.Akkor már az a legegyszerübb ha az egész család.Itt egy a felnőtt es a gyerek orvos.
Vigyetek utlevelet, meg a gyerkőc oltási könyvét.Más nem kell.
Kapni fog egy kergemarha kór elleni és egy mumpsz ( ezt tuti nem igy kell leirni) 2 oltást.Mert magyarországon legalábbis régebben csak egy oltást adtak a mumps ellen, itt kettő kell.
Folyamatosan kiértesitenek, ha valakűmi kötelező oltás van.Mondjuk tanácsolom, hogy ha van ismerős dokitok irassatok ki egy antibiotikumot, mert azt itt nagyon nehezen adnak.Én sem tömö vele a gyerekem, sőt eléggé ellene vagyok, de épp most példa rá, beteg lett, több mint egy hétig 39-40C láza volt, elkapta ez a virusos nyavalya.Vittem a dokihoz, de csak láz és fájdalom csillapitot irt neki.Rá ment a gyulladás a fülére.Syoval volt kalamajka.Vegre tegnap adtak antibiotikumot, mára kutya baja:-)
Vissza az elejére
klari
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 17:46    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok

Nevem Klari. 7 eve vagyok kint, az en ferjem is angol. Mi Sunbury-0n-Thames-ben lakunk nem messze Kingstontol. Kislanyaink, Ramona 2 eves, Annabella 9 honapos. Magyar mamakkal szivesen ismerkednek.

cimem: kekingdon@blueyonder.co.uk

Klari
Vissza az elejére
anitajames
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Február 21. Kedd, 20:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Enci írta:

Kapni fog egy kergemarha kór elleni és egy mumpsz ( ezt tuti nem igy kell leirni) 2 oltást.Mert magyarországon legalábbis régebben csak egy oltást adtak a mumps ellen, itt kettő kell.

A kergemarhakór elleni oltást hogy hívják? Mert nekem két gyerekem van, de egyik sem kapott ilyesmit, hírét sem hallottam sose. Sokkolt És mumpsz ellen nem fog kettőt kapni egy másfél éves gyerek, mert a második oltást csak 4 éves kor körül kapják.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Barátokat keresek Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra 1, 2, 3  Következő
1 / 3 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban